Seni farkında olmadan aldatmış/ aldatıyor olabilirim.!!!

Dediğin gibi ben kiim politik olmak kim...

Bu kişiye güven duymuyor olmanız çok normal. Anormal olan kurduğu bu cümle. Size bu cümleyi kurduktan sonra hala hayatında varolduğunuzu görmek onu cesaretlendirir. Hep elinin altında kalacağınızın bir işaretidir bu.. Bir daha ki sefer duyacağınız cümleyi hiç hazmedemezsiniz vebazı şeyler için çok geç kalmış olabilirsiniz. Sanıyorum yaşı genç bir arkadaş biraz toy. Kafası çalışan biri böyle cümle kurmaz. Kendine güvenen bir kadın da asla böyle bir adamı koluna takıp "adam" diye gezdirmez. Yapılacak pek birşey yok. Hayatımız "an"lardan oluşuyor.. kıymetli zamanını boşa harcama cancazım

Yaşı genç değil (36). Bana zaman zaman söylüyor: nerdeyse sana yalvarcam beni bırakma diye, çok korkuyorum bitmesinden ( ama en başından beri de, beni bırakçaksın diyor) ve istemiyorum sensiz olmayı. Onun hayatında güzel değişiklikler oldu ve benimde öyle, düzene girdi hayatımız.
Ben kendime de ona da çookkk güveniyordum ama söylenmicek bir laf etti, pişman olduğunu biliyorum ve lanet olsun bunu duycağıma sevmiyorum artık seni deseydi daha iyiydi...

daha ne kadar açık olabilir ki ....seni aldatmış yada halen aldatıyor ama !farkında değil!nasıl oluyorsa....

sen bunu ona söyleseydin seni hemen terk eder bide üstüne bir sürü laf yerdin .... ama sen gelip burda konu açıyorsun ....

Yaşı 36 ise bu daha kötü. O zaman toy da değil ne dediğinin yada dediğinin ne anlama geldiğinin farkında. Söyleyiş şekli, yeri, zamanı, nedeni çok önemli aslında. Hayat sizin hayatınız elbette ama ona güvenirken çok da emin olmayın.. kendinize güveniyor olmanız çok hoş umarım en sağlıklı kararı verirsiniz

sen bunu ona söyleseydin seni hemen terk eder bide üstüne bir sürü laf yerdin .... ama sen gelip burda konu açıyorsun ....

Konu açıyorum çünkü konuşabilceğim hiç kimse yok.
Ben ona bunu deseydim aynen dediğin olurdu. Ben inanamıyorum hala bu dediklerine o yüzden yediremiyorum konduramıyorum.
Sevgiler...

Kesinlikle herşeyin farkında ve müthiş bir zekaya ve hafızaya sahip.
Kendi evinde, telefonla bağrış çağrış içinde bir konuşmayla söyledi. Bana sorunun ne olduğunu sorup durdu ve en sonunda söyledim, daha öncede söylemiştim 'sana güvenmiyorum daha önce pek çok aldatmaların olmuş' diye ama böyle tepkisi olmamıştı hele bana dicek 'farkında olmadan aldattım yada aldatmış olabilirim' diye. Bugün kısıtlı zamanda yüzyüze konuşçaz, Allah büyük...

daha ne kadar açık olabilir ki ....seni aldatmış yada halen aldatıyor ama !farkında değil!nasıl oluyorsa....

Ya ona inancan ya kendine inancan.
Kimse kimsenin yanına gözü kulağı göndermiyor; her an ne yaptığını, ne söylediğini bilemezsin. Bazen duymak yetmez görmeden bilemezsin. Yada görürsün duyuramazsın...

Farkında değilsin diye okudum pardon... Evet çok ilginç!!!! Nasıl farkında olmaz. İnsanına göre değişiyor demekki aldatma denen çirkinlik.

erkekiğinin yanına gözünü kulağını göndermene gerek yokki adam zaten seni aldatıyotum yada aldattım diyo.ama tabi sen neye inanmak istiyorsan ona inan.....
illa gözünle göreceksende eminim çok beklemiceksin!!!!!!

Görürsem eğer inan içimde en ufak birşey kalmaz ona karşı. Bunca zaman boşuna güvenmiş olmuş olcam, beni haklı çıkarcak; yazık ki ne yazık...
Bugün konuşçaz, ısrar etti gelmem için. Sorcam nedir aldatma belirsizliği, anlarım konuşmalarından, sorcağım sorularda var. Bomba bekliyorum........

insanın fikri neyse zikride odur derler,
ortada böyle bişey yoksa bile niye içine kurt düşürüyor canım... aynı şeyi sen yap bakalım sinirlendim diye o ne hale gelecek..

Kadinlar olarak affetmeye programlanmis oldugumuzu dusunurdum de, direk aldattigini itiraf eden adama ofke aninda soyledi, yok efendim inanamiyorum falan demek de ne oluyor? aldatmis iste. Dolayli yoldan da soylemis. Dunyada tek erkek o kalmis gibi yine onunla olmaya devam edecekseniz buyrun size "mutluluklar," ama o dunyadaki tek kadinin siz olmadiginizin coooookkk farkinda

bir erkegin size boyle bir sey soylemesine nasil goz yumabilirsiniz ya?!
istedigin kadar sev istedigin kadar asik ol geber ol,nasil bir cibiliyetsizlik ve piskinlik ki sana bunu soyleyebilir ya!
diyemediniz mi sizde..a seni cok iyi anliyorum bende seni farkinda olmadan aldatmis yada aldatiyor olabilirim diye yaaa!?
kim veriyor bu hakki bu karaktersizlerin boyle konusmasina ya

sizden önce aldatılan sevgilileri de kendilerini hep bir öncekinden daha farklı sanıyordu büyük ihtimalle.
Siz de daha sonra kendini farklı sanacak bir kızı ikna etmek için kullanılan bir hikaye olacaksınız belki de.
"daha önceki sevgilimi aldatmıştım ama seni aldatmam" diye..

ben bir kere aldatan erkeğin hep aldatacağı kanaatindeyim üstelik pişman olsa ikinci kez yapmazdı yani sinirlenince söylenen sözlere değil bu detaya takıldım ben. yol yakınken kendine yeni bir yol çiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…