o öyle dediğinde aslında şunu demen gerekiyordu ironi bir şekilde:
biliyormusun.. Bende aslında bunu seninle konuşmak istiyordum, sen benden önce davrandın.
Bende seni aldatıyor olabileceğimi düşünüyordum, meğersem sende bunu düşünüyormuşsun.
Seni oyalıyormuyum acaba diye düşünüyordum gibi.
yani bombanın pimini çekip, ona uzatsaydın. Bu şekilde, o sana bombayı uzatıp, elinde patlamış anladınmı.
Biraz politik olmayı öğreneceğiz biz hanımlar. benimde hiç berecemedğim şey!!
dısardan bırı samımıyetıne ınanmaz ama sen tanıyorsun onu. ınanıp ınanmamak sana kalmıs.[/QUOTE
Ne kadar ben tanıyor olsam da herşey onun ağzından...
Bu kişiye güven duymuyor olmanız çok normal. Anormal olan kurduğu bu cümle. Size bu cümleyi kurduktan sonra hala hayatında varolduğunuzu görmek onu cesaretlendirir. Hep elinin altında kalacağınızın bir işaretidir bu.. Bir daha ki sefer duyacağınız cümleyi hiç hazmedemezsiniz vebazı şeyler için çok geç kalmış olabilirsiniz. Sanıyorum yaşı genç bir arkadaş biraz toy. Kafası çalışan biri böyle cümle kurmaz. Kendine güvenen bir kadın da asla böyle bir adamı koluna takıp "adam" diye gezdirmez. Yapılacak pek birşey yok. Hayatımız "an"lardan oluşuyor.. kıymetli zamanını boşa harcama cancazım
Yaşı genç değil (36). Bana zaman zaman söylüyor: nerdeyse sana yalvarcam beni bırakma diye, çok korkuyorum bitmesinden ( ama en başından beri de, beni bırakçaksın diyor) ve istemiyorum sensiz olmayı. Onun hayatında güzel değişiklikler oldu ve benimde öyle, düzene girdi hayatımız.
Ben kendime de ona da çookkk güveniyordum ama söylenmicek bir laf etti, pişman olduğunu biliyorum ve lanet olsun bunu duycağıma sevmiyorum artık seni deseydi daha iyiydi...
sen bunu ona söyleseydin seni hemen terk eder bide üstüne bir sürü laf yerdin .... ama sen gelip burda konu açıyorsun ....
Yaşı 36 ise bu daha kötü. O zaman toy da değil ne dediğinin yada dediğinin ne anlama geldiğinin farkında. Söyleyiş şekli, yeri, zamanı, nedeni çok önemli aslında. Hayat sizin hayatınız elbette ama ona güvenirken çok da emin olmayın.. kendinize güveniyor olmanız çok hoş umarım en sağlıklı kararı verirsiniz
daha ne kadar açık olabilir ki ....seni aldatmış yada halen aldatıyor ama !farkında değil!nasıl oluyorsa....
Ya ona inancan ya kendine inancan.
Kimse kimsenin yanına gözü kulağı göndermiyor; her an ne yaptığını, ne söylediğini bilemezsin. Bazen duymak yetmez görmeden bilemezsin. Yada görürsün duyuramazsın...
Ya ona inancan ya kendine inancan.
Kimse kimsenin yanına gözü kulağı göndermiyor; her an ne yaptığını, ne söylediğini bilemezsin. Bazen duymak yetmez görmeden bilemezsin. Yada görürsün duyuramazsın...
erkekiğinin yanına gözünü kulağını göndermene gerek yokki adam zaten seni aldatıyotum yada aldattım diyo.ama tabi sen neye inanmak istiyorsan ona inan.....
illa gözünle göreceksende eminim çok beklemiceksin!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?