Seni hep karın dolduruyor!!

Hepimizin burda olma amacı bu canım dertleşmek. Ben de kaynanamlarla kaldim 10 ay bekar kaynim da o evdeydi,az hakkım yok üzerinde ama gel gör ki benim kızıma bir çöpü nasip olmadı ama görümcemin çocuğuna yürüme arabasını almış hediye olarak ve benden de şişme havuz göndermemi istedi,neymis çocuk suyu çok seviyomus ama tr'de çok pahalıymis. Utanmiyo da benden istemeye,benim kizom da onun yeğeni ve o da suyu cok seviyo. Benim kızıma leğene dolduruyolardi suyu ne havuzu,ama söz konusu yanında yaşayan yeğeni olunca değişiyo işler nedense. Takma canım hiç bişeyine tenezzül etme,gerekirse taksitle al ama kimseye ağız da eğme,tenezzül de etme. Umarım bi an önce kendi evinize de çıkarsınız
Bir de ben lohusayken yapti bunu sezeryan oldum 5 unite kan aldim. Taburcu oldugumda ölu gibiydim. Birde evmi temizleyim. Yemekleri hep ben yaparimzaten. 2 gungur yapmiyorum. Anca bela okuyor.

Bazı sinsi kv'ler sirf gelini hakkında daha çok atıp tutabilmek için iş yaparlar veya adi hediyeler alırlar. Yani dışardan bakan ne iyi kv desin diye ama içinden nelerin geçtiğini bilmezler. Kolay kolay hiç bir evlat Annesine düşman olmaz ama eşi bile Annesiyle konuşmuyosa demek ki gerçekten ciddi bir sorunları var. Yani kv hiç göründüğü gibi iyi niyetli biri değil bence çünkü tartışma anında ağzından çıkan laflara bakın, kafir ne demek yaa,o kişinin sana hakkı geçmiş elinden yemek de yemissin ona kafir diyosun,sen ne oluyosun peki. O lafından sonra ben o kadinin kucağına çocuğumu bile vermem!!!
Bazı sinsi kv'ler sirf gelini hakkında daha çok atıp tutabilmek için iş yaparlar veya adi hediyeler alırlar. Yani dışardan bakan ne iyi kv desin diye ama içinden nelerin geçtiğini bilmezler. Kolay kolay hiç bir evlat Annesine düşman olmaz ama eşi bile Annesiyle konuşmuyosa demek ki gerçekten ciddi bir sorunları var. Yani kv hiç göründüğü gibi iyi niyetli biri değil bence çünkü tartışma anında ağzından çıkan laflara bakın, kafir ne demek yaa,o kişinin sana hakkı geçmiş elinden yemek de yemissin ona kafir diyosun,sen ne oluyosun peki. O lafından sonra ben o kadinin kucağına çocuğumu bile vermem!!!
Bir de ben lohusayken yapti bunu sezeryan oldum 5 unite kan aldim. Taburcu oldugumda ölu gibiydim. Birde evmi temizleyim. Yemekleri hep ben yaparimzaten. 2 gungur yapmiyorum. Anca bela okuyor.

Hepimizin burda olma amacı bu canım dertleşmek. Ben de kaynanamlarla kaldim 10 ay bekar kaynim da o evdeydi,az hakkım yok üzerinde ama gel gör ki benim kızıma bir çöpü nasip olmadı ama görümcemin çocuğuna yürüme arabasını almış hediye olarak ve benden de şişme havuz göndermemi istedi,neymis çocuk suyu çok seviyomus ama tr'de çok pahalıymis. Utanmiyo da benden istemeye,benim kizom da onun yeğeni ve o da suyu cok seviyo. Benim kızıma leğene dolduruyolardi suyu ne havuzu,ama söz konusu yanında yaşayan yeğeni olunca değişiyo işler nedense. Takma canım hiç bişeyine tenezzül etme,gerekirse taksitle al ama kimseye ağız da eğme,tenezzül de etme. Umarım bi an önce kendi evinize de çıkarsınız
Benim hicbir zaman beklentim cok olmadi. Eger oyle olsa idi babami ve malvarligini elimin tersiyle itmezdim. Benim tek istedigim seyhuzur.simdi esime diyorumki baraka da olsa bizim olsun huzurumuz olsun. Kimseyi bosyere elestirmem. Bana haksizsin diyenler var evet sadece bu olaya bakarsak burnu havada kvnin aldigi hicbiseyi begenmeyen bir gelinim. Ama isin asli o degil. Biz evlendik ne dugunumuz oldu ne bana aldiklari bisey. Ben yeni evliyim kv bana aldiklari tektasi ve alyansimi istedi bozdurup diger ogluna acil para lazimmis. Sonra aliriz dediler. Almadilar. Ben yine ses etmedim. Yuzuk muzuk umrumda degil. Deger gormek istedim ama goremedim. Bundan sonra ben de acimasizim. Ne hali varsa gorsun diyorum.

Kaynanayla bir olan küçük kayınlar tavan yaptı. Farkındaysanız görümcelerden çok görüyoruz bu ara. Sizin için çok üzüldüm. Yine de iyi yandan bakarsak eşiniz Size destek ve yanınızda. Bir An önce o evden çıkmak istiyor. Para pul her şey hallolur yeter ki o psikopatların yanında akıl sağlığınızı kaybetmeyin. Eşinizle birbirinize destek olmanız lazım.

Ben de sevmem sırf parasını veriyor diye kafasına göre alan aile bireyini. Almış olmak için alınmaz, sonra lafını da eder bunlar. İyice gözü dönerse haram bile eder. Siz bebeğinize eşinize sahip çıkın. Yakında biter bu işkence inşallah

Ben seni kesnlikle elestirmiyorum canım umarim benin ne demek istediğimi anlamissindir,ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de kp bileziğimin birini borç istedi diye vermiştim yeni gelinken ve sonra üstüne yatmaya kalktı lafını sözünü etmeyince ağzımla isteme gereği duydum çünkü sen sesini çıkarmadıkça daha da ileri gidiyolar, kaynim kızıma doğduğunda bi çeyrek bile takmadi,parasinda degilim işin,bu değer verdiğini gösterir, bi gümüş bileklik verdi sadece o da 10lira ya eder ya etmez, kaldı ki yeni doğan bebeğe sede gümüş takılmaz alerji riski nedeniyle,takmadim da hiç. Benim dr düğünüm olmadı kaçarak evlendiğim için istemedim,törenli nikahim oldu,kaynim bi çeyrek takti onu da sonra tatile gitmek için borç istedi benden ama vermedi,sesimi çıkarmadım eşim üzülmesin diye çünkü o da farkındaydı,onların yaptığı altında ezilmesin diye sineye çektim ama şimdi kendi de evlendi, bakalım neler olacak onun da çocuğu olunca

Ben seni kesnlikle elestirmiyorum canım umarim benin ne demek istediğimi anlamissindir,ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de kp bileziğimin birini borç istedi diye vermiştim yeni gelinken ve sonra üstüne yatmaya kalktı lafını sözünü etmeyince ağzımla isteme gereği duydum çünkü sen sesini çıkarmadıkça daha da ileri gidiyolar, kaynim kızıma doğduğunda bi çeyrek bile takmadi,parasinda degilim işin,bu değer verdiğini gösterir, bi gümüş bileklik verdi sadece o da 10lira ya eder ya etmez, kaldı ki yeni doğan bebeğe sede gümüş takılmaz alerji riski nedeniyle,takmadim da hiç. Benim dr düğünüm olmadı kaçarak evlendiğim için istemedim,törenli nikahim oldu,kaynim bi çeyrek takti onu da sonra tatile gitmek için borç istedi benden ama vermedi,sesimi çıkarmadım eşim üzülmesin diye çünkü o da farkındaydı,onların yaptığı altında ezilmesin diye sineye çektim ama şimdi kendi de evlendi, bakalım neler olacak onun da çocuğu olunca
Benim de su an tek istegim onlar da evlensin. O zaman anlarlar belki. Kv nikahta bana ince bir bileklik takti. Bebegime ise hicbisey takmadilar. Istemiyorum da zaten. Benim icin dua et. Tanimadigin bir insa icin edilen dua kabul olur. Cok zor durumdayim. Kapana kisilmis gibiyim.

Kaynanayla bir olan küçük kayınlar tavan yaptı. Farkındaysanız görümcelerden çok görüyoruz bu ara. Sizin için çok üzüldüm. Yine de iyi yandan bakarsak eşiniz Size destek ve yanınızda. Bir An önce o evden çıkmak istiyor. Para pul her şey hallolur yeter ki o psikopatların yanında akıl sağlığınızı kaybetmeyin. Eşinizle birbirinize destek olmanız lazım.

Ben de sevmem sırf parasını veriyor diye kafasına göre alan aile bireyini. Almış olmak için alınmaz, sonra lafını da eder bunlar. İyice gözü dönerse haram bile eder. Siz bebeğinize eşinize sahip çıkın. Yakında biter bu işkence inşallah
Insallah. Tek temennim bu. Hakkimi helal etmiyorum demisti zaten. Etmesin yeterki ben bunlardan kurtulayim.

Konu sahibinin babası yeniden evlenip kızını ve kocasını istememiş kadn evini açmış. Evden bi kez ayrılmışlar maddi olarak geçinemeyip geri dönmüşler. Alınan hediyeyi begenmeyip söylenmişler. Kv nin parasını küçük oğluna verdiğini bile yazmış konu sahibi. Kendi parası değil mi? Istediğine veremez mi?

Öfke anında söylediği sözler çok ağır gerçekten de ama yine de konu sahibi haksz bence. Madem eşi annesiyle 3 haftadır konuşmuyor neden o evde kalıyorlar?? Çünkü para sıkıntıları var. Kv sayesinde kira derdi yok fatura yok.. ben hak veremiyorum. Şahsi fikrim bu

Merhabalar. Bundan 5 sene evvel esimle ailemin rizasi olmadan evlendim. Ama hic pisman degilim. Fakat maddi durumumuzu bir turlu duzeltemedik ve esimin ailesiyle oturmaya basladik. Gecen sene ayri eve ciktik ama tekrar buraya dönmek zorunda kaldik. Kvmi ilk gunden beri hic sevemedim. Bana hep sen benim kizimsin der ama hep arkamdan dedikodumu yapar.bunu da nasil anladim daha gecenlerde lohusayim temizlik yapiyor. Acmis kapiyi sonuna kadar komsuyla konusuyor.komsu dediki bana da gel temizlige( şakadan) bizimki de gelirim ama sana yakistirmam utanmazsan geliyim dedi.kadin da o utanmiyo ben mi utanicam dedi. Sonra da anladin sen beni dedi.kv de anladim anladim dedi. Ben esime soyledim. Zaten esimle annesi 3aydir kanli bicakli. Kv hep derdiki ben bagirip cagirinca ustune alinma.sozde ogluna bagriyo ama evde kavga oluyor tribi biz yiyoruz. Yuzume bile bakmiyor kavga edince cocugu bile sevmiyor.
En son dun ipler koptu.3 gundur küsüz zaten. Cocuga araba alinacakti.bununda mahkemeden parazi gelecekti. Gelsinde cocugun arabasini alalim dedi.1ay olmus tik yok parasini da aldi halbuki. Hemen kaynimin hesabina attilar. hala diyorduki biyerden para bulimde aliyim.ben dedim anne gerek yok. Sozde bana para vercek ben alicam. Zaten cocugun butun kiyafetlerini kafasina gore aldi bana hic sormadan. Neyse dun sabah kargo geldi. Ben duyuyorum odadan. Araba almislar internetten. Kiytirik bisey. Gozum yuksekte degil inanin. Ama bu yaptigina sinir oldum. Oglen oldu odaya geldi. Cocugu getirsene dedi. Dedim sen al ben namaz kilcam. Hic bakmadim bile. Sonra esim uyandi kiyamet koptu. Istemiyoruz senin arabani dedi esime sordun mu hic kafana gore aliyorsun insan nezaketen sorar dedi. Iste biz supriz yaptik. Yahu supriz ana babaya yapilir.4 aylik bebe ne anlar suprizden. Bana hicbisey demedi. Cocugu getir demekten baska. Surat asiyor bide.
Neyse sonra bir tartisma cikti. Beni kizi gibi goren kadin aglamaya basladi 2 oglu daha var. Benim oglum boyle olamaz seni hep karin dolduruyor. Birde arkamdan neler soyledi fitne fucurmusun kafirmisim obur tarafta beni s...cekmis tovbe tovbe. Oglundan nefret ediyordu yuzunu gormek istemiyorum diyordu simdi onu ben dolduruyor olmusum. Kaynim abisine kafani koparrim it dedi karinin lafina ananami yürüyosun dedi. Halbuki esim sakin konusuyordu bagrip cagiran kv. Obur buyuk olan tam mal. Agzini acip savunmadi bile. Neden? Isin ucu hep para. Allah belasini versin bu paranin.
Simdi dua ediyorum Allahim biran once beni burdan kurtarsin diye.

o kadar üzüldüm ki size :( ama sabredin meslektaşız çok güzel bir mesleğiniz var.Ve en önemlisi eşiniz sizinle hem fikir.Sizi kırmayan ve haksızlığa uğramanızı kabullenmeyen bir eşiniz var.

Soktayim
nasıl bir olay bu ya
araba almak zorunda filan değil
madem çocuk yapacak kadar buyudunuz artık e o çocuğa sizin bakmanız ihtiyaclarini sizin karsilamaniz gerekiyor.
Hayret bişey
Yaşlı bi kadının elinden 2 kurusu almayi hesap edeceğiniz yere girin bi işe çalışın tenezzül etmeden yaşayın!

Benim de su an tek istegim onlar da evlensin. O zaman anlarlar belki. Kv nikahta bana ince bir bileklik takti. Bebegime ise hicbisey takmadilar. Istemiyorum da zaten. Benim icin dua et. Tanimadigin bir insa icin edilen dua kabul olur. Cok zor durumdayim. Kapana kisilmis gibiyim.
Vallahi benim kv dem ne nikah ne nisan ne düğün gram bişey takma di.
Bi beklentim de yoktu zaten çok şükür kendim çalıştım aldım hepsini.
Anlamıyorum bu kafayı millet size bişeyler almak zorunda mi..

Bi an once o ewden,kutlrtulurda kendi ewinize yerlsirsin,ins.

Soktayim
nasıl bir olay bu ya
araba almak zorunda filan değil
madem çocuk yapacak kadar buyudunuz artık e o çocuğa sizin bakmanız ihtiyaclarini sizin karsilamaniz gerekiyor.
Hayret bişey
Yaşlı bi kadının elinden 2 kurusu almayi hesap edeceğiniz yere girin bi işe çalışın tenezzül etmeden yaşayın!
Sen kimsin pardon da bana paragoz muamelesi yapiyorsun haddini bil.

Çok üzüldüm Allah kurtarsın inşaAllah. Insan bir lokma yemeği bile huzurla yiyemez bunların yanında. Allah büyüktür açar bir kapı...

Evet belli ki esinizi siz dolduruyorsunuz.

Okurken bunaldim yahu. Kadin araba almis yok kiytirik yok bana sormadi yok soyle yok boyle.
Zaten evlenmissiniz gecinenemis kaynananizin yanina gelmis onun da duzenini bozmussunuz.

Ayip yahu kaynananiz iyi sabretmis
Okurken bunaldiysan okumayiver guzel kardesim. Sevgiler.

Burda daha fazla yorum yapip rencide edilmek istemiyorum. Destek olanlara tesekkur ediyorum. Kostek olanlari da öpüyorum.

Ya kadin size 2 defa kapisini acmis, toruna kiyafet, araba aliyor, buna mecbur mu? O para ile gidip kendisine güzel birseyde alabilirdi. Bide avukat olacaksiniz, 5 kurus paraniz yok, kiraya cikmayi denediniz olmadi, yani kira bile ödüyemiyorsunuz, sonrada bide bir bebek arabasi icin utanmadan bide kiytirik demek hakkini buluyorsunuz kendinizde...

Gercekten okumus insan bile taki'lara, arabaya felan takilmis ise, okumamis insanlar ne yapsin? :KK14:

Back
X