Seni hep karın dolduruyor!!

Eminim birikmislik olduguna zaten olmasa sasarim zaten ayni evde oturulur mu ya ? Ama siz zaten hatanizin farkindasiniz hem egitiminizi(stajinizi) tamamlamadan evlenmissiniz hem de ustune cocuk yapmissiniz hadi bi de kaynana evine. E mecbur sabirli olcaniz. Kocanizla bisiler paylasmak onu doldurmak degildir bana gore anasi degil mi dolmasin kac yasinda herif yani. Neyse allah yardimcin olsun bosvermeye calis.
Tesekkur ederim.

Merhabalar. Bundan 5 sene evvel esimle ailemin rizasi olmadan evlendim. Ama hic pisman degilim. Fakat maddi durumumuzu bir turlu duzeltemedik ve esimin ailesiyle oturmaya basladik. Gecen sene ayri eve ciktik ama tekrar buraya dönmek zorunda kaldik. Kvmi ilk gunden beri hic sevemedim. Bana hep sen benim kizimsin der ama hep arkamdan dedikodumu yapar.bunu da nasil anladim daha gecenlerde lohusayim temizlik yapiyor. Acmis kapiyi sonuna kadar komsuyla konusuyor.komsu dediki bana da gel temizlige( şakadan) bizimki de gelirim ama sana yakistirmam utanmazsan geliyim dedi.kadin da o utanmiyo ben mi utanicam dedi. Sonra da anladin sen beni dedi.kv de anladim anladim dedi. Ben esime soyledim. Zaten esimle annesi 3aydir kanli bicakli. Kv hep derdiki ben bagirip cagirinca ustune alinma.sozde ogluna bagriyo ama evde kavga oluyor tribi biz yiyoruz. Yuzume bile bakmiyor kavga edince cocugu bile sevmiyor.
En son dun ipler koptu.3 gundur küsüz zaten. Cocuga araba alinacakti.bununda mahkemeden parazi gelecekti. Gelsinde cocugun arabasini alalim dedi.1ay olmus tik yok parasini da aldi halbuki. Hemen kaynimin hesabina attilar. hala diyorduki biyerden para bulimde aliyim.ben dedim anne gerek yok. Sozde bana para vercek ben alicam. Zaten cocugun butun kiyafetlerini kafasina gore aldi bana hic sormadan. Neyse dun sabah kargo geldi. Ben duyuyorum odadan. Araba almislar internetten. Kiytirik bisey. Gozum yuksekte degil inanin. Ama bu yaptigina sinir oldum. Oglen oldu odaya geldi. Cocugu getirsene dedi. Dedim sen al ben namaz kilcam. Hic bakmadim bile. Sonra esim uyandi kiyamet koptu. Istemiyoruz senin arabani dedi esime sordun mu hic kafana gore aliyorsun insan nezaketen sorar dedi. Iste biz supriz yaptik. Yahu supriz ana babaya yapilir.4 aylik bebe ne anlar suprizden. Bana hicbisey demedi. Cocugu getir demekten baska. Surat asiyor bide.
Neyse sonra bir tartisma cikti. Beni kizi gibi goren kadin aglamaya basladi 2 oglu daha var. Benim oglum boyle olamaz seni hep karin dolduruyor. Birde arkamdan neler soyledi fitne fucurmusun kafirmisim obur tarafta beni s...cekmis tovbe tovbe. Oglundan nefret ediyordu yuzunu gormek istemiyorum diyordu simdi onu ben dolduruyor olmusum. Kaynim abisine kafani koparrim it dedi karinin lafina ananami yürüyosun dedi. Halbuki esim sakin konusuyordu bagrip cagiran kv. Obur buyuk olan tam mal. Agzini acip savunmadi bile. Neden? Isin ucu hep para. Allah belasini versin bu paranin.
Simdi dua ediyorum Allahim biran once beni burdan kurtarsin diye.
en büyük kazancın eşin bu anlamda bol bol şükret hayatım gerisine gelince keşke karı koca çalışıp ayırsanız evi. kv bebeğe bakar o kadar da zalim değil heralde

Bu olumsuz yorum yazanlar hep ayni tayfa galiba. Baska bolumlerde de görmüstüm. Bunlar evin icinde kedi gibidir burada millete atar yaparlar. Ben de bircok kisiyi elestirdim ama herseyin bir uslubu var. Darda kalan kisiye de asla.bir tekme de ben vurmam. Siz gidin kendi hayatinizla ugrasin burda ona buna cemkirmek yerine. Size sadece guluyorum bebislerim. Kv demden betersiniz valla. Oglunuz varsa size gelecek geline aciyorum valla :KK47:

Olumsuz eleştri yapanlardan biri ollarak yazdığınızı üstüme aldm. Herkese olumsuz yazmam niçin yazayım ki? Hiç kimseyi tanımam etmem. Ki zaten herkes sizi eleştirişinin gerekçelerini de yazmış. Kv niz sizin ona aldığınız hediyeyi kıytırık bulsaydı, yahut paranızı kimin hesabına aktardığınızın hesabını tutsaydı onu yerden yere vururdum. ama siz yapmışsınız.. Ki zate kk da kv nin haklı bulunduğu nadirdir.

olumsuz eleştirilere çok da açık bi insan değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Fevri de bi yapınız var sanırım. Size tavsiyem acilen işe girin ve o evden ayrılın. Kimseye minnet etmeyin. Daha huzurlu olursunuz. Maaile rahat olursunuz.

Buda bir çeşit prenses sendromu sanırım.
"Maddi durumumuz kötü, mecbur kaynanaya taşındık " ( sanki kaynana geline evini açmak zorunda)
" bebeğime bana sormadan kıyafet almış kaynan:KK11:a"( sanki kaynana gelinin parasıyla toruna kıyafet almış)
" kalitesiz bebek arabası almışlar:KK12:"( bak sen şu kaynanaya,:KK53: Duyanda gelin çalışıp parayı kaynananın eline sayıyor zanneder:KK14:)
Tüm bunların üzerine birde afra tafra çekiyor kadıncağız, yazık ya.
Benim böyle bir gelinim olsa, oğlumuda gelinide kapının önüne koyarım. Madem çok daha iyilerine layıksınız, çalışın kazanın derim.

Bu olumsuz yorum yazanlar hep ayni tayfa galiba. Baska bolumlerde de görmüstüm. Bunlar evin icinde kedi gibidir burada millete atar yaparlar. Ben de bircok kisiyi elestirdim ama herseyin bir uslubu var. Darda kalan kisiye de asla.bir tekme de ben vurmam. Siz gidin kendi hayatinizla ugrasin burda ona buna cemkirmek yerine. Size sadece guluyorum bebislerim. Kv demden betersiniz valla. Oglunuz varsa size gelecek geline aciyorum valla :KK47:

inşallah bizim gelinler senin gibi bize yerleşmezler bebişim

Sen kac yasindasin bebegim cokmerak ettim. Hala bazi seylerin sihirli degnekle yapilabilecegini sanacak yasta misin? Biraz büyü öyle konusalim tatlim:)

Herkesin durumu iyi olcak diye birsey yok bende 1-2 ay kadar daha ilk evlendigimde esim işten cikarilmisti ve kv evinde oturdum ama kendimi baktirmadim olan parayla idare ettik bir sure sonra is buldu ciktik gittik herseyimiz var sukur suan ..
oturup cocuk dogurmayacak kadar aklim vardi daha kendime bakamiyoken elalemin evinde

Rezilsiniz birde utanmadan kadinin ustune gidiyorsunuz

Bu nasıl saçma bişey ya. Kadının evine kurulmuşlar bir de afra tafra yapıyolar. Arabanı istemiyoruz dedikleri kişinin evinde oturuyolar bir de..evini istiyolar demekki. Bir de gelmiş burdakilere büyü diyor. Hayır evliliği oyuncak sanıp daha geçinecek paraları işleri yokken kaçan onlar değil sanki..bir de kadın çocuğun eşyalarını almış gelin hanıma sormamış nezaketen görüyor musunuz kadının yaptığını. .tövbe tövbe

Merhabalar. Bundan 5 sene evvel esimle ailemin rizasi olmadan evlendim. Ama hic pisman degilim. Fakat maddi durumumuzu bir turlu duzeltemedik ve esimin ailesiyle oturmaya basladik. Gecen sene ayri eve ciktik ama tekrar buraya dönmek zorunda kaldik. Kvmi ilk gunden beri hic sevemedim. Bana hep sen benim kizimsin der ama hep arkamdan dedikodumu yapar.bunu da nasil anladim daha gecenlerde lohusayim temizlik yapiyor. Acmis kapiyi sonuna kadar komsuyla konusuyor.komsu dediki bana da gel temizlige( şakadan) bizimki de gelirim ama sana yakistirmam utanmazsan geliyim dedi.kadin da o utanmiyo ben mi utanicam dedi. Sonra da anladin sen beni dedi.kv de anladim anladim dedi. Ben esime soyledim. Zaten esimle annesi 3aydir kanli bicakli. Kv hep derdiki ben bagirip cagirinca ustune alinma.sozde ogluna bagriyo ama evde kavga oluyor tribi biz yiyoruz. Yuzume bile bakmiyor kavga edince cocugu bile sevmiyor.
En son dun ipler koptu.3 gundur küsüz zaten. Cocuga araba alinacakti.bununda mahkemeden parazi gelecekti. Gelsinde cocugun arabasini alalim dedi.1ay olmus tik yok parasini da aldi halbuki. Hemen kaynimin hesabina attilar. hala diyorduki biyerden para bulimde aliyim.ben dedim anne gerek yok. Sozde bana para vercek ben alicam. Zaten cocugun butun kiyafetlerini kafasina gore aldi bana hic sormadan. Neyse dun sabah kargo geldi. Ben duyuyorum odadan. Araba almislar internetten. Kiytirik bisey. Gozum yuksekte degil inanin. Ama bu yaptigina sinir oldum. Oglen oldu odaya geldi. Cocugu getirsene dedi. Dedim sen al ben namaz kilcam. Hic bakmadim bile. Sonra esim uyandi kiyamet koptu. Istemiyoruz senin arabani dedi esime sordun mu hic kafana gore aliyorsun insan nezaketen sorar dedi. Iste biz supriz yaptik. Yahu supriz ana babaya yapilir.4 aylik bebe ne anlar suprizden. Bana hicbisey demedi. Cocugu getir demekten baska. Surat asiyor bide.
Neyse sonra bir tartisma cikti. Beni kizi gibi goren kadin aglamaya basladi 2 oglu daha var. Benim oglum boyle olamaz seni hep karin dolduruyor. Birde arkamdan neler soyledi fitne fucurmusun kafirmisim obur tarafta beni s...cekmis tovbe tovbe. Oglundan nefret ediyordu yuzunu gormek istemiyorum diyordu simdi onu ben dolduruyor olmusum. Kaynim abisine kafani koparrim it dedi karinin lafina ananami yürüyosun dedi. Halbuki esim sakin konusuyordu bagrip cagiran kv. Obur buyuk olan tam mal. Agzini acip savunmadi bile. Neden? Isin ucu hep para. Allah belasini versin bu paranin.
Simdi dua ediyorum Allahim biran once beni burdan kurtarsin diye.
Cnm hiç takma boşver bi kere kabullenmedimi kabullenmezler bende severek evlendim benide ailenize istemişlerdi hatta geçen eltim doğum yaptı eşim biraz bağıemiş seni kArın mi doldurdu demiş ne zmm sıkıldı surat bana ben kötü hep bende sen gibi dua ediyorum burdan gidelim die gitmezsem bendede psikoloji kalmak tam dengezislestim o yüzden esin seni tutup seviyo mu inanıyorum gerisi bi zaten salla gitsin

Sizin durumunuza da üzüldüm ama sanki bunlara birazda eşinizle siz sebep olmuşsunuz.Emrivaki bir evlilik yapmışsınız ve hala ailelerden beklentiniz var konuyu burda Yazdığınız gibi eşinize de herşeyi böyle aktarıyorsanız Kayınvalidenizi HAKLI çıkarmış oluyorsunuz evet eşinizi siz dolduruyorsunuz Hiçte masum değilsiniz.Hem zorla kendinize baktırın hemde hiçbirşeyi beğenmeyin.İşinizi gücünüzü ayarlamadan ne cesaret ki evleniyorsunuz yazık değil mi ailelere mecburlar mı size bakmaya? Bu şekilde evlenenlere iki Tarafın ailesi de Saygı duymaz böyle aralarında hırpalanırsınız

oyle konusuyorsunuz ki ,sanki adamlar size bakmak zorunda ,para vermek zorunda,cocugunuzun ihtiyaclarini karsilamak zorunda....

madem kv evine siginacak kadar dardasiniz cocuk icin ne acele.eminim yaslarinizda cok kucuktur

Olumsuz eleştri yapanlardan biri ollarak yazdığınızı üstüme aldm. Herkese olumsuz yazmam niçin yazayım ki? Hiç kimseyi tanımam etmem. Ki zaten herkes sizi eleştirişinin gerekçelerini de yazmış. Kv niz sizin ona aldığınız hediyeyi kıytırık bulsaydı, yahut paranızı kimin hesabına aktardığınızın hesabını tutsaydı onu yerden yere vururdum. ama siz yapmışsınız.. Ki zate kk da kv nin haklı bulunduğu nadirdir.

olumsuz eleştirilere çok da açık bi insan değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Fevri de bi yapınız var sanırım. Size tavsiyem acilen işe girin ve o evden ayrılın. Kimseye minnet etmeyin. Daha huzurlu olursunuz. Maaile rahat olursunuz.
Olumsuz elestiriye acigim twe. Hakaret ve asagilama olmadigi surece. Bu yorumunun uzerine diyecek kotu birdeyim yok. Herkesin dusuncesine saygim var. Yorumun ve tavsiyen icin tesekkur ederim. Kv hakli veya haksiz ben ona tek kotu laf etmedim ve asla da saygisizlik da yapmadim. Yapmam da ne de olsa buyugum. Sadece kirilirim kuserim. Hangimiz kendiannemize kusmedik kizmadik. Ben sadece burada icimi döktüm. Ama cogu insan yanlis anladi. Sglik olsun.

oyle konusuyorsunuz ki ,sanki adamlar size bakmak zorunda ,para vermek zorunda,cocugunuzun ihtiyaclarini karsilamak zorunda....

madem kv evine siginacak kadar dardasiniz cocuk icin ne acele.eminim yaslarinizda cok kucuktur
Kimse bize bakmak zorunda degil. Biz hatamizin farkindayiz. Zararin neresinden dönsek kardir. Bu olayla daha da pekisti. Kimseye kin beslemem. Olay ilk oldugunda cocugu asla gostermem diyordum simdi ne kadar aptalim diyordum. Fevri olabilirim ama fesat asla.

Yorumları okumadım ama ben sizi haksız buldum, mutlaka yazan olmuştur.

bir an once kari koca calisip ,durumunuzu hafif toparlayip ayrilin ve kimseden beklentiye girmeyin.kuru ekmek yiyin gerekirse ama annelerinizde olsa kimseden bisey ummayin.zamanla su akar yolunu bulur misali sizin islerde rayina oturur

Kendimi kayınvalidenin yerine koydum ve ne yapsam yaranamıyorum die düşünürdüm.incinirdim..ağlardım da.. Sizin konumunuzda olsam ne güzel kadıncağız bize evini açtı, çocuğum için kıyafet alıyor.internetten hediye bakıp sürpriz yapıyor die sevinirdim. Benim kV. D bana veya çocuğum bişey aldığında beğenmediysem değiştirmeyi teklif ediyorum ya da hadi kalk beraber gidelim diyorum. Bunu teklif edebilirsiniz..

Kendimi kayınvalidenin yerine koydum ve ne yapsam yaranamıyorum die düşünürdüm.incinirdim..ağlardım da.. Sizin konumunuzda olsam ne güzel kadıncağız bize evini açtı, çocuğum için kıyafet alıyor.internetten hediye bakıp sürpriz yapıyor die sevinirdim. Benim kV. D bana veya çocuğum bişey aldığında beğenmediysem değiştirmeyi teklif ediyorum ya da hadi kalk beraber gidelim diyorum. Bunu teklif edebilirsiniz..
Empati yapabiliyorsun ne guzel. O zaman birkez daha yap ve hergun ogluna beddua eden pis kafirler allah belanizi versin diyen bir kv olur muydun. Diger kardeslere oglunu devamli kotulermiydin. Ve gelinini komsularla cekistirirmiydin sonra da yuzune kizim ben seni seviyorum dermiydin?

Empati yapabiliyorsun ne guzel. O zaman birkez daha yap ve hergun ogluna beddua eden pis kafirler allah belanizi versin diyen bir kv olur muydun. Diger kardeslere oglunu devamli kotulermiydin. Ve gelinini komsularla cekistirirmiydin sonra da yuzune kizim ben seni seviyorum dermiydin?
Bu söyledikleriniz iki yüzlülük resmen. Şurası kesin ki benim de 2 oğlum var ve kendimi onlara beddua ederken düşünemiyorum. Allah böyle bir şey söyletmesin. Evlatlarım için sadece duacıyım. Kardeş kıyaslanmasına da karşıyım. Sanırım olaya tek yönlü anlattığınız için topa tutuldunuz. Detaylarda acılar gizlidir. Hepsini herkes bilemez.tek bir olayla yargılamamak lazım aslında

Back
X