Seni hep karın dolduruyor!!

Kadın yalan söylememiş ki, kıytırık oyuncak mevzusundan kocanızı doldurup kadının üstüne salmışsınız işte. Oyuncağı beğenmediyseniz beğenmediniz. Hediye bu. İlla ortalığı mı kaldırmanız gerekiyor? Daha iyisini kendiniz alın, sonuçta sizin çocuğunuz.

Önceden çocuğunuza alınan kıyafeti de beğenmemişsiniz. Kadın 2 kere size evinizi açmış, yardım etmiş. Evde oturduğunuz halde ev işini o yapıyor. Daha hala kadının kendi parasını kime verdiğinin, çocuğunuza aldığı hediyenin lafını yapıyorsunuz. Bir kere minnet duydunuz mu acaba sizi ortada bırakmayıp evini açtı diye? Bir kaşık suda fırtına çıkaran insanlarmışsınız. Kocanız sizin deyiminizle annesiyle kanlı bıçaklı. E demezler mi adama kardeşim o insanların evine yerleşen sizsiniz, tribiniz kime? Afedersiniz ama yüzsüzlük deniyor buna. Bu kadar düşmansanız çıkın kendi evinize gidin yani. Geçimsiz insanlarsınız. Millet ne yapsa yaranamıyor. Niye milletin de evine gidip huzur kaçırıyorsunuz ki? Doğru düzgün yaşasanız amenna. Ama böyleyse durum gidin yani insanların evinden. Eminim onlar sizden daha mutsuzdur bütün bunlara.

Valla ben sizi haksız buldum. Sırf istiyorsunuz. Hiç bir şey de beğenmiyorsunuz. İnsanların evinde kalıp bir de kavga gürültü çıkarıyorsunuz. Haklı bir yanınız yok.

Ya kadin size 2 defa kapisini acmis, toruna kiyafet, araba aliyor, buna mecbur mu? O para ile gidip kendisine güzel birseyde alabilirdi. Bide avukat olacaksiniz, 5 kurus paraniz yok, kiraya cikmayi denediniz olmadi, yani kira bile ödüyemiyorsunuz, sonrada bide bir bebek arabasi icin utanmadan bide kiytirik demek hakkini buluyorsunuz kendinizde...

Gercekten okumus insan bile taki'lara, arabaya felan takilmis ise, okumamis insanlar ne yapsin? :KK14:
Haklisin canim

Ne kadar saçma yorumlar yapılmış. Bunları yazanlar anne mi gerçekten merak ediyorum. Insan evladı zordaysa kapısını açar, parasını paylaşır.. Bunları ne demek yapmak zorunda değil. Kaç yaşında olursa olsun evlat evlâttır zor zamanlarında tabiki yardım etmek zorunda. Hediye almak zorunda değilmiş pes doğrusu. Sizin akrabalık ilişkilerinize Şaştım. O babaannesi yahu... Bir de söz vermiş alcam diye, almak zorunda değilse bile insan bu söze umutlanır. Insan evladını her şeyin güzeline layık görür kötü bir şey olunca tabiki üzülür, istemez. Alanda babannesi olunca iyi bir şey beklemiştir konu sahibi doğal olarak. Siz evladınıza anneniz, kayınvalideniz adi bir şey alsa ki sizin ihtiyacınız varken ve alabilecek durumu varken aa düşünmüş almış mı dersiniz? Bir de böyle evladına küfreden bir anne... Seviyesi ordan belli. Konu sahibi senin adına üzüldüm bence her yoruma kulak asma. Bayram günü bir de burda Kırılmanın anlamı yok.

Kadın yalan söylememiş ki, kıytırık oyuncak mevzusundan kocanızı doldurup kadının üstüne salmışsınız işte. Oyuncağı beğenmediyseniz beğenmediniz. Hediye bu. İlla ortalığı mı kaldırmanız gerekiyor? Daha iyisini kendiniz alın, sonuçta sizin çocuğunuz.

Önceden çocuğunuza alınan kıyafeti de beğenmemişsiniz. Kadın 2 kere size evinizi açmış, yardım etmiş. Evde oturduğunuz halde ev işini o yapıyor. Daha hala kadının kendi parasını kime verdiğinin, çocuğunuza aldığı hediyenin lafını yapıyorsunuz. Bir kere minnet duydunuz mu acaba sizi ortada bırakmayıp evini açtı diye? Bir kaşık suda fırtına çıkaran insanlarmışsınız. Kocanız sizin deyiminizle annesiyle kanlı bıçaklı. E demezler mi adama kardeşim o insanların evine yerleşen sizsiniz, tribiniz kime? Afedersiniz ama yüzsüzlük deniyor buna. Bu kadar düşmansanız çıkın kendi evinize gidin yani. Geçimsiz insanlarsınız. Millet ne yapsa yaranamıyor. Niye milletin de evine gidip huzur kaçırıyorsunuz ki? Doğru düzgün yaşasanız amenna. Ama böyleyse durum gidin yani insanların evinden. Eminim onlar sizden daha mutsuzdur bütün bunlara.

Valla ben sizi haksız buldum. Sırf istiyorsunuz. Hiç bir şey de beğenmiyorsunuz. İnsanların evinde kalıp bir de kavga gürültü çıkarıyorsunuz. Haklı bir yanınız yok.
Esim arabayi istemedigini 2 hafta onceden soylemisti. Balkondan asagi atarim demisti. Kiyafetleri begenmedim demedim. Allah razi olsun anne dedim. Evi arada ben de temizliyorum. Ayrica butun yemekleri ben yapiyorum. Hatta ona yaptirmiyorum cunku beceremiyor. Baskaa ha evini 2 kez acti evet allah razi olsun. Ben kvme tek kotu soz etmedim Allah sahit. Ama o bana fitne fucur dedi. Yorumunuz icin tesekkur ederim kardesim.

Ama kocan da hatali. Baksana annesiyle kanli bicaklilar ama annesinin eve yerlesmis. Ya susup oturucan ya da kotu motu kendi evine cikican. Valla bilemedim kadinin huyu belli sonucta ne isiniz var orda sizin.

Kanli bicakli oldugu birinin evinde yasiyor ,birseyler talep ediyorsun bide artistlik mi yapiyorsunuz ??
bassaydin parayi kiyafetleri sen alsaydin ,kaliteli araba alsaydin daha ev acamiyosunuz kendinize bakamiyonuz ama cocuk yapmak alinan seyleri begenmemek artistlenmek hersey var masallah kuru kuru sokaga atsalar aç kalirsiniz hala laf

Ben ede cok haksizsiniz...
arabayi balkondan atmak ne demek???
iyi kotu almis iste kadincagiz belki o parayla baska planlari var size kapisini acmis bu parayida kucuk kayniniza vererek adil davranmak istemis...

Ne kadar saçma yorumlar yapılmış. Bunları yazanlar anne mi gerçekten merak ediyorum. Insan evladı zordaysa kapısını açar, parasını paylaşır.. Bunları ne demek yapmak zorunda değil. Kaç yaşında olursa olsun evlat evlâttır zor zamanlarında tabiki yardım etmek zorunda. Hediye almak zorunda değilmiş pes doğrusu. Sizin akrabalık ilişkilerinize Şaştım. O babaannesi yahu... Bir de söz vermiş alcam diye, almak zorunda değilse bile insan bu söze umutlanır. Insan evladını her şeyin güzeline layık görür kötü bir şey olunca tabiki üzülür, istemez. Alanda babannesi olunca iyi bir şey beklemiştir konu sahibi doğal olarak. Siz evladınıza anneniz, kayınvalideniz adi bir şey alsa ki sizin ihtiyacınız varken ve alabilecek durumu varken aa düşünmüş almış mı dersiniz? Bir de böyle evladına küfreden bir anne... Seviyesi ordan belli. Konu sahibi senin adına üzüldüm bence her yoruma kulak asma. Bayram günü bir de burda Kırılmanın anlamı yok.

Bu annelik görevler ne zaman bitiyor? Artik günümüzce cocugunu büyütup, iyi okula yollamak, hatta evlendirmek bile yetmiyor galiba. Cocugun sorumlulugu nereden basliyor? Cocuk kendisi bir tane cocuk yapiyor ve ona bakamiyor, ev acamiyor, ve yine kabak anneye patliyor. Bunun neresi adaletli?

Insan elbette evladi icin herseyi yapar fakat evlat sorumsuz olupta bunu kullanmamali. Ki hem kv'de kalip, hem kira parasini bile ödeyemezken bebek yapmak evet sorumsuzluktur. Bunun üstüne bide alinan kiyafetlere, arabaya burun kivirmak neyin nesidir allasen? Bu anneler ne zaman rahat bilecekler?? Kadin gelmis 50 yasina, halen bilmem kac yasindaki oglu ile gelini cekiyor.

Oglu ancak agizini acmayi biliyor, karisina ve bebegine ev acamiyor ama. Elinde 5 kurus paran yoksa, evet kösede oturup en kötü seyler ile bile minnet duymak düser insana.

Esim arabayi istemedigini 2 hafta onceden soylemisti. Balkondan asagi atarim demisti. Kiyafetleri begenmedim demedim. Allah razi olsun anne dedim. Evi arada ben de temizliyorum. Ayrica butun yemekleri ben yapiyorum. Hatta ona yaptirmiyorum cunku beceremiyor. Baskaa ha evini 2 kez acti evet allah razi olsun. Ben kvme tek kotu soz etmedim Allah sahit. Ama o bana fitne fucur dedi. Yorumunuz icin tesekkur ederim kardesim.
Kv deniz insanları iyi tanıyormus gerçekten. .

Siz avukatsınız ve ruhsatınızla, işinizle uğraşmak yerine ona o alındı, buna bu alındı, şu para buraya gitti, kıytırık araba aldılar vs diye bunlara tenezzül ediyorsunuz. Anladığım kadarıyla hem insanların evlerinde oturup hem de onlara kaba davranıyorsunuz karı koca. Çalışın kazanın o kıytırık arabayı, kıymet kazanır o zaman.

Sen kimsin pardon da bana paragoz muamelesi yapiyorsun haddini bil.
Muamele yapmıyorum aynen yüzüne söylüyorum . Bu yaptığınız paragoz olmak.
Asıl sen kimsin daha başını sokacak bi evin dahi yok ama hemen cocugu yapistirmissin dusunmeden hic.. dogsun nasil olsa biri para verir gecinir gidersiniz amann bosver.. daha bide gelmissin burada bana artisleniyosun
hadi işine
o kadın seni sokağa atsa atar bence asıl sen haddini bil!

Hem kadının evine yerleş
Hem parasına kon
Hem oğlunu doldur anasıyla arasını aç
Herkes ektiğini biçermiş sizde annesiniz sizinde böyle fitne bir damadınız/gelininz olur o zaman bu günleri hatırlayın
Kayınvaliden az bile sölemiş
Yazık kadına
Kış tutsa yaranamaz
Gelin bu kuş niye altın değil diye doldurur bu kez...

Hemen çıkın o evden de kadın kurtulsun

Hem kadının evine yerleş
Hem parasına kon
Hem oğlunu doldur anasıyla arasını aç
Herkes ektiğini biçermiş sizde annesiniz sizinde böyle fitne bir damadınız/gelininz olur o zaman bu günleri hatırlayın
Kayınvaliden az bile sölemiş
Yazık kadına
Kış tutsa yaranamaz
Gelin bu kuş niye altın değil diye doldurur bu kez...

Hemen çıkın o evden de kadın kurtulsun
Valla aynen öyle acıdım ben burada kv de ye
Normalde asla kv de lere acimam ama Allah böyle gelin vermesin kimsenin basina

Bu olumsuz yorum yazanlar hep ayni tayfa galiba. Baska bolumlerde de görmüstüm. Bunlar evin icinde kedi gibidir burada millete atar yaparlar. Ben de bircok kisiyi elestirdim ama herseyin bir uslubu var. Darda kalan kisiye de asla.bir tekme de ben vurmam. Siz gidin kendi hayatinizla ugrasin burda ona buna cemkirmek yerine. Size sadece guluyorum bebislerim. Kv demden betersiniz valla. Oglunuz varsa size gelecek geline aciyorum valla :KK47:

Arkadaslarim. Kimseye kirici olmak istemiyorum siz de lutfen kirici olmayin. esim calisiyorken bu evin butun masraflarini o karsiliyordu.kp prostat oldu ve 6ay is yapamadi. Bilip bilmeden atip tutmayin insanlarin gunahina girmeyin. Elestirinin de bir haddi var. Sanki hic calilisilmamishazira konulmus gibi yorum yapmayin. Rica ediyorum.

Kanli bicakli oldugu birinin evinde yasiyor ,birseyler talep ediyorsun bide artistlik mi yapiyorsunuz ??
bassaydin parayi kiyafetleri sen alsaydin ,kaliteli araba alsaydin daha ev acamiyosunuz kendinize bakamiyonuz ama cocuk yapmak alinan seyleri begenmemek artistlenmek hersey var masallah kuru kuru sokaga atsalar aç kalirsiniz hala laf
Sen kac yasindasin bebegim cokmerak ettim. Hala bazi seylerin sihirli degnekle yapilabilecegini sanacak yasta misin? Biraz büyü öyle konusalim tatlim:)

Ama kocan da hatali. Baksana annesiyle kanli bicaklilar ama annesinin eve yerlesmis. Ya susup oturucan ya da kotu motu kendi evine cikican. Valla bilemedim kadinin huyu belli sonucta ne isiniz var orda sizin.
Evet ne isimiz var burda bizim. En buyuk hata bizim zaten biz bunu kabullendik. Elimiz ayagimiz tutuyor bu hale geldiysek en buyuk hata bizde. Ben mesela calismadim. Tembellik ettim ve bunun bedelini de odedim. Biz hep sustuk susmak zorundaydik az kaldi dedik su cocuk 6 aylik olsun baslicam dedim. Ama kv bekleyemedi ustumuze geldikce geldi. Bana fitne diyorlar ya ben esime cogu seyi anlatmamisimdir bile. Hatta birkere buraya misafirlige gelmistik. Ben gece banyo yaptim.sonra sabah ezaninda banyo kapisini bir carpti. Anca banyo yap bitane de dogur dogur dedi. O zaman bebis yoktu. Ben sabaha kadar agladim. Eve gittik esime soyledim dedim bisey deme.ilerde o utansin. Aradan 6 ay gecti buraya geldik esim anneme soyledi bu olayi.inkar etti. Kurana el basarim dedi. Ben yine diyorum hatanin cogu biz de. Biraz anlayis olsaydi baska bisey istemezdim. Araba olayi sadece fitili yakan olayoldu.

Evet ne isimiz var burda bizim. En buyuk hata bizim zaten biz bunu kabullendik. Elimiz ayagimiz tutuyor bu hale geldiysek en buyuk hata bizde. Ben mesela calismadim. Tembellik ettim ve bunun bedelini de odedim. Biz hep sustuk susmak zorundaydik az kaldi dedik su cocuk 6 aylik olsun baslicam dedim. Ama kv bekleyemedi ustumuze geldikce geldi. Bana fitne diyorlar ya ben esime cogu seyi anlatmamisimdir bile. Hatta birkere buraya misafirlige gelmistik. Ben gece banyo yaptim.sonra sabah ezaninda banyo kapisini bir carpti. Anca banyo yap bitane de dogur dogur dedi. O zaman bebis yoktu. Ben sabaha kadar agladim. Eve gittik esime soyledim dedim bisey deme.ilerde o utansin. Aradan 6 ay gecti buraya geldik esim anneme soyledi bu olayi.inkar etti. Kurana el basarim dedi. Ben yine diyorum hatanin cogu biz de. Biraz anlayis olsaydi baska bisey istemezdim. Araba olayi sadece fitili yakan olayoldu.
Eminim birikmislik olduguna zaten olmasa sasarim zaten ayni evde oturulur mu ya ? Ama siz zaten hatanizin farkindasiniz hem egitiminizi(stajinizi) tamamlamadan evlenmissiniz hem de ustune cocuk yapmissiniz hadi bi de kaynana evine. E mecbur sabirli olcaniz. Kocanizla bisiler paylasmak onu doldurmak degildir bana gore anasi degil mi dolmasin kac yasinda herif yani. Neyse allah yardimcin olsun bosvermeye calis.

Back
X