Seni hep karın dolduruyor!!

cımbızla laf seçtiğim yok.siz ne yazarsanız onu yorumluyoruz.lohusayken yazmışsınız, ben de ona istinaden yorumumu yaptım.
Anladim. Eksik anlatinca normaldir. Butun detaylara girsem zaten okumaktan sıkılırsiniz.
Ben burada insanlarin dertlerini okurken empati yapiyorum ve anlatmadigi daha neler neler vardir diye dusunuyorum yorumumu ona gore yapiyorum.

Siz çalışmaya başlayınca ne olacak ? Bebeğinize kim bakacak ? Eşiniz şu an çalışıyor mu ? Kiraya çıkabilecek durumda mısınız ?
Bayramdan sonra esim baslayacak. Piyasa canlaniyor.calistigi zaman haftalik para aliyor ve gayette iyi. Ama gecen sene hep eksik aldi. 200 al gerisi haftaya 300 algerisi haftaya. Boyle diye diye 5000tl zararla isten cikti. Simdi garanti bir yer buldu. Ben de biyer bulinca bakici tutucam baska carem yok. Devlette bakici ucreti veriyor. Annemden kalan ev var. Su an davalik. Birsekler olacak insallah. Gerekli olan sey sadece zaman.

O da olur o da. Herseyin bir telaffisi vardir degil mi?

telafi edilmicek bişey göremiyorum, ruhsat mı çıkıyo başka prosedürler mi var neyse artık bir an önce hallet ve çalışmaya başla, kimseye niye onu yapmıyo niye onu alıyo diyemezsin ki, kıyafetleri kafasına göre aldı bana sormadı demişsin, almayadabilirdi, çocuk yaparken onlara sormadınız ki hatta kV ye sorsan belki şunu direk, kendilerine bakamıyolar bir de çocuk yaptılar, ya da şunu dicek evimin düzeni bozuldu, araba konusunda kıytırık demişsin, onu da almayabilirdi bunu seni yermek ya da sinir etmek için demiyorum cidden zorunda değil, benim eşimin teyzesi 2 zıbın bari alabilecek durumda iken kendi oğlunun örgü ağzı yüzü kaymış kıyafetlerini oğluma getirdi ses etmedim ne dicem ben pahalı mağaza hediyesi istiyorum diyemem ki, aynı şekilde konu komşu hediye getirdi kimisi en bilindik mağazalardan kimisi pazar işi, hiç getirmeyen de oldu hepsinden Allah razı olsun

evlenmek de çocuk yapmak da para işi, para olmayınca işte böyle oluyo

Anladim. Eksik anlatinca normaldir. Butun detaylara girsem zaten okumaktan sıkılırsiniz.
Ben burada insanlarin dertlerini okurken empati yapiyorum ve anlatmadigi daha neler neler vardir diye dusunuyorum yorumumu ona gore yapiyorum.
empatiyi hem sizin açınızdan hem kv.niz açısından yapıyorum.gelinim benimle yaşasa,ev işlerine pek yardımcı olmasa,yaptığım yemekleri beğenmediği için(ki bunu siz belirtmiştiniz)sadece yemek yapsa,aldığım eşyalara"kıytırık"muamelesi yapsa,ben de o gelini sevmem.hiç kusura bakmayın.

Devlet bakıcı ücreti mi veriyo amanın kaynağı ne bunun çok işine yarıcak arkadaşlarım var

empatiyi hem sizin açınızdan hem kv.niz açısından yapıyorum.gelinim benimle yaşasa,ev işlerine pek yardımcı olmasa,yaptığım yemekleri beğenmediği için(ki bunu siz belirtmiştiniz)sadece yemek yapsa,aldığım eşyalara"kıytırık"muamelesi yapsa,ben de o gelini sevmem.hiç kusura bakmayın.
Size cvp yazicam ama bebis uyandi.

sabah gazetesine göre hersey böyle toz pembe zaten, ha olursa çok güzel, ama memura emekliye asgari ücretliye yüzde 3ten fazla zam yapsak ekonomi çöker diyorlar, bu haber o yüzden zeminsiz benim kafamda, 300 euro 900 küsür lira zira

Türk devleti değil heralde bu devlet
Sanırım siz Ülkenize Fransız kalanlardansınız arkadaşım.:KK57: Hiç mi gündemi takip etmiyor veya haber izlemiyorsunuz?!.. Bu uygulama türkiye de pilot bölgelerde başladı zamanla tüm türkiyeye yayılacak. Yalnız bakıcıların 1 dereceden akraba oldugu durumlarda bebek yardım parası alınmayacak.
Son olarak şunu çok merak etmişimdir İnsanlarda bu Türkiyeyi küçümseyip avrupayı devleştirme pisikolojisi nereden geliyor acaba?!:KK12:

Sanırım siz Ülkenize Fransız kalanlardansınız arkadaşım.:KK57: Hiç mi gündemi takip etmiyor veya haber izlemiyorsunuz?!.. Bu uygulama türkiye de pilot bölgelerde başladı zamanla tüm türkiyeye yayılacak. Yalnız bakıcıların 1 dereceden akraba oldugu durumlarda bebek yardım parası alınmayacak.
Son olarak şunu çok merak etmişimdir İnsanlarda bu Türkiyeyi küçümseyip avrupayı devleştirme pisikolojisi nereden geliyor acaba?!:KK12:

yavaş beybisi çok derin anlamlar kondurmuşsun yorumuma, euro dediği için Türk devleti değil heralde dedim zira bizim paramız Türk Lirası kapiş

sabah gazetesine göre hersey böyle toz pembe zaten, ha olursa çok güzel, ama memura emekliye asgari ücretliye yüzde 3ten fazla zam yapsak ekonomi çöker diyorlar, bu haber o yüzden zeminsiz benim kafamda, 300 euro 900 küsür lira zira
http://www.egitimajansi.com/haber/c...a-bakici-parasi-alabilecek-haberi-39282h.html
Bu sadece sabahın toz pembe dünyasının ürünü olan bir haber değil :KK12:Nasıl ki,hasta bakıma muhtaç olanlara maaş bağlandığı gerçek ve doğruysa buda öyle doğru bir haberdir

yavaş beybisi çok derin anlamlar kondurmuşsun yorumuma, euro dediği için Türk devleti değil heralde dedim zira bizim paramız Türk Lirası kapiş
Zaten onlarda sana 300 euro vermeyecekler. 300 euronun karşılıgı olan türk parasını verecekler yani avrupa standartlarına göre belirlenmiş bir bütce

ayrıca bu işin proje olduğunu duydum haberim var yani, resmi gazetede yayınlanmadığı sürece laf-ı güzaftır ücretli analık izni de arttırılacak güya yıllardır bu söyleniyor aslı yok

Euro diye duyunca ben de anlam verememistim. Haber gercek fakat uygulama kismi sıkıntılı. Secimler yaklastiginda cikmisti bu haberler. Gonul gercek olmasindan yana.

Ev islerine yardimci olmadigimi soylemedim, yemeklerini begenmiyorum demedim beceremiyor dedim ki bunu kendisisoyluyor. Aldigi seyleri begendigimi soylemedim ama kafasina gore aldi dedim. Arabaya kiytirik dedim evet ama hata ettim o anki sinirle soyledim. O kufurlerden sonra hicbisey istemiyorum dedim. Biraz da benim empatii yapin lutfen.

Back
X