- 19 Mayıs 2020
- 48.882
- 220.206
- 598
- Konu Sahibi PinkMermaid
Siz bu adama dikkat edin her yeri ayrı oynuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tam olarak aynı düşünüyorum bu konuda. Aile olduğumuz sürece önce eşim ve çocuğum gelir her zaman. Eşim de aynı düşünmezse artık eşim olamaz.Kök aile konusunda da söylemeden edemeyeceğim konuyla alakasız olduğunu düşünsem de. Anne, baba, kardeş farklı kulvarda diyen hadi neyse de , direkt olarak kök ailemi daha çok seviyorum diyen aile olamamıştır bence. Y kuşağı olarak bu konuda kök aileye haddinden fazla paye veriyoruz, bizden önceki kuşak bu dengeyi daha iyi beceriyordı bence. Kendi anne babalarınızı düşünün, anne baba kardeşlerinizi sizin çekirdek ailenizin önüne koysa, daha çok onları sevdiğini hissettirse aile gibi hissedebilir miydiniz?
Son zamanlarda hiç bu kadar haklı bir insan görmemiştim. Eşiniz ayak yapıyor hanımefendi. Konu tamamen maddiyat. Kardeştir kocadır sevgidir hepsi malın yüzde ellisini üzerinize istediğiniz için sizi bir şekilde suçlu ve pişman hissettirmeye çalışıyor. Kimse kimseyi anası babası kardeşi kadar sevmez. Hadi sever de farklı sevgi türleri... Yaşlı anama merhamet duyuyorum ama kocama erotik romantik artı sevgi karışımı garip bir şey. Bu elmayla armutu karşılaştırmak gibi.Merhaba kızlar. Dün eşimle havadan sudan konuşulan konular garip bir noktaya evrildi.Hemen konuya geçeyim. Bir arsa meselesi vardı eşimin memleketinde, ihale ile satılıyordu, çok değerli bir yerdi şöyle ki 1 dönüm aldığında 6-7 daire düşen bir yer. İhalede fiyat inanılmaz rakamlara çıktı, bize kısmet olmadı, bir başkası aldı. İhale gününü beklerken de hayaller kurmuştuk, çocuklar için güzel bir yatırım olacak ve 2 daireyi kiraya veririz, birini satıp daha güzel bir araba alırız vs diye. Sonra ben atıyorum 6 daire düşse bize 3 dairenin tapusu benim üzerime olur değil mi dedim ? Bu soruya çok şaşırdı. Hepsi benim üzerime olur , ne gerek var ya da ne önemi varki dedi . Kendini ne için garanti altına almaya çalışıyorsun bana güvenmiyor musun dedi . Ben de ne alakası var bunun güvenle , benim hoşuma gidecek öyle olursa ki alırsak arsayı ikimizin ortak birikimi ile olacak ki ben %50 diyorum dedim. Ben de bazen insan en sevdikleri ile sınanıyor hayatta her şey insanlar için dedim. Hepsi senin üzerine olsa, bir gün beni aldatsan ve o kadının üstüne yapsan tapuları ne olacak ? Ben çocuklarımın haklarını da düşünmeliyim diye yarı esprili yarı ciddi konuşmuştum. Olay sen bana güvenmiyor musun vs’ye döndü ben kurnaz olan, fesat olan taraf oldum. (Yakın bir akrabası da eşini 8 yıldır aldattığı sevgilisi ile evlendi çocuk yaptı bu arada )
Dün de bu konu tekrar açıldı. Senin o günkü tavrını unutmayacağım dedi. Neler düşündün benim hakkımda dedi. Ağızdan çıkan laflar gerçek olur derler, evrene mesaj göndermemek lazım gibi bir şeyler söyledi. Ben de benim sana güvenim tam dedim ama %1’lik ihtimali bile insan düşünmeli dedim, ben kendim için de %100 söz veremem insanoğlu şaşar beşer Allah korusun ama öyle ki bu devirde insan anne babasına kardeşine bile güvenemiyor zaman geliyor dedim. Off bunu dedim ya olay başka boyuta geçti. Vaay dedi demekki sen beni kardeşinden daha az seviyorsun dedi, değerimi anlamış oldum sağol dedi. Ben de şaşırdım, ne yani sen beni annenden babandan kardeşinden daha mı çok seviyorsun dedim . Evet öyleydi, sana fazla değer vermişim, seni gözümde fazla büyütmüşüm, ben de sana ona göre değer vericem bundan sonra dedi. Ben de inanmadım, beni bu kadar saf mı sanıyorsun dedim, ne yani boğulmak üzere olsak kardeşin ve ben , beni mi kurtarırsın diyorum evet öyle yapardım diyor. Ayrıca sevgileri neden kıyaslıyoruz ki kardeş sevgisi , anne baba sevgisi , eş sevgisi farklıdır , hepsi kendi içinde biricik ve değerlidir gibi konuştum. Tamam ben anlayacağımı anladım deyip konuyu kestirip attı .
Şimdi size soruyorum kızlar ? Siz eşlerinizi abinizden ablanızdan anne babanızdan daha mı çok seviyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi ? Ben haksız mıyım tapu meseleinde bu arada ? Madem karı kocayız neden %50 olmasın ? ( evliyken alınan mallar tapu bir kişi üzerinde de olsa kanun önünde %50 olduğunu biliyorum ama yine de öyle olsun istemiştim )
Ne münasebet ya ortak aldığın arsa 6 dairenin hepsi neden sadece bir tarafın üstüne olsun ki? 6’sı da senin üstüne olsa eşin bunu kabul eder mi?Merhaba kızlar. Dün eşimle havadan sudan konuşulan konular garip bir noktaya evrildi.Hemen konuya geçeyim. Bir arsa meselesi vardı eşimin memleketinde, ihale ile satılıyordu, çok değerli bir yerdi şöyle ki 1 dönüm aldığında 6-7 daire düşen bir yer. İhalede fiyat inanılmaz rakamlara çıktı, bize kısmet olmadı, bir başkası aldı. İhale gününü beklerken de hayaller kurmuştuk, çocuklar için güzel bir yatırım olacak ve 2 daireyi kiraya veririz, birini satıp daha güzel bir araba alırız vs diye. Sonra ben atıyorum 6 daire düşse bize 3 dairenin tapusu benim üzerime olur değil mi dedim ? Bu soruya çok şaşırdı. Hepsi benim üzerime olur , ne gerek var ya da ne önemi varki dedi . Kendini ne için garanti altına almaya çalışıyorsun bana güvenmiyor musun dedi . Ben de ne alakası var bunun güvenle , benim hoşuma gidecek öyle olursa ki alırsak arsayı ikimizin ortak birikimi ile olacak ki ben %50 diyorum dedim. Ben de bazen insan en sevdikleri ile sınanıyor hayatta her şey insanlar için dedim. Hepsi senin üzerine olsa, bir gün beni aldatsan ve o kadının üstüne yapsan tapuları ne olacak ? Ben çocuklarımın haklarını da düşünmeliyim diye yarı esprili yarı ciddi konuşmuştum. Olay sen bana güvenmiyor musun vs’ye döndü ben kurnaz olan, fesat olan taraf oldum. (Yakın bir akrabası da eşini 8 yıldır aldattığı sevgilisi ile evlendi çocuk yaptı bu arada )
Dün de bu konu tekrar açıldı. Senin o günkü tavrını unutmayacağım dedi. Neler düşündün benim hakkımda dedi. Ağızdan çıkan laflar gerçek olur derler, evrene mesaj göndermemek lazım gibi bir şeyler söyledi. Ben de benim sana güvenim tam dedim ama %1’lik ihtimali bile insan düşünmeli dedim, ben kendim için de %100 söz veremem insanoğlu şaşar beşer Allah korusun ama öyle ki bu devirde insan anne babasına kardeşine bile güvenemiyor zaman geliyor dedim. Off bunu dedim ya olay başka boyuta geçti. Vaay dedi demekki sen beni kardeşinden daha az seviyorsun dedi, değerimi anlamış oldum sağol dedi. Ben de şaşırdım, ne yani sen beni annenden babandan kardeşinden daha mı çok seviyorsun dedim . Evet öyleydi, sana fazla değer vermişim, seni gözümde fazla büyütmüşüm, ben de sana ona göre değer vericem bundan sonra dedi. Ben de inanmadım, beni bu kadar saf mı sanıyorsun dedim, ne yani boğulmak üzere olsak kardeşin ve ben , beni mi kurtarırsın diyorum evet öyle yapardım diyor. Ayrıca sevgileri neden kıyaslıyoruz ki kardeş sevgisi , anne baba sevgisi , eş sevgisi farklıdır , hepsi kendi içinde biricik ve değerlidir gibi konuştum. Tamam ben anlayacağımı anladım deyip konuyu kestirip attı .
Şimdi size soruyorum kızlar ? Siz eşlerinizi abinizden ablanızdan anne babanızdan daha mı çok seviyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi ? Ben haksız mıyım tapu meseleinde bu arada ? Madem karı kocayız neden %50 olmasın ? ( evliyken alınan mallar tapu bir kişi üzerinde de olsa kanun önünde %50 olduğunu biliyorum ama yine de öyle olsun istemiştim )
Tam tahmin ettiğim gibi bir evlilik çıktı resmen.Mermaid sizin ilişkiniz zaten sorunlu bir ilişki. Eşinizin güven veren bir tip olmadığını biliyorsunuz. Siz de aşktan değil maddi nedenlerle beraberdiniz zaten. Yani bu konuşmanın sığ olduğunu ikiniz de biliyorsunuz. Adam evliyken beraber oldunuz sonra boşandı evlendi. İlk eşine attığı kazığı bizzat gördünüz ondan inanmıyorsunuz size attığı parayı borç diye gönderen adamdı bu değil mi?
Normal bir evlilik değil ondan sizin ilişkinizi diğerleriyle kıyaslamayın üzülürsünüz.
Konulara bakınca emin olamadım. Benim bildiğim Marmaid değil sanırım. Onların çocuğu yoktu çünküTam tahmin ettiğim gibi bir evlilik çıktı resmen.
Tek bir diyalogdan bile çok şey anlaşılıyor.
Bir örnek vereyim size anne babam yaklaşık 35 yıl çalışıp ev araç vs birikimler yaptı.tabii ki hepsi babamın üzerine çünkü annem benim kocam ,canım kocam diyordu.Merhaba kızlar. Dün eşimle havadan sudan konuşulan konular garip bir noktaya evrildi.Hemen konuya geçeyim. Bir arsa meselesi vardı eşimin memleketinde, ihale ile satılıyordu, çok değerli bir yerdi şöyle ki 1 dönüm aldığında 6-7 daire düşen bir yer. İhalede fiyat inanılmaz rakamlara çıktı, bize kısmet olmadı, bir başkası aldı. İhale gününü beklerken de hayaller kurmuştuk, çocuklar için güzel bir yatırım olacak ve 2 daireyi kiraya veririz, birini satıp daha güzel bir araba alırız vs diye. Sonra ben atıyorum 6 daire düşse bize 3 dairenin tapusu benim üzerime olur değil mi dedim ? Bu soruya çok şaşırdı. Hepsi benim üzerime olur , ne gerek var ya da ne önemi varki dedi . Kendini ne için garanti altına almaya çalışıyorsun bana güvenmiyor musun dedi . Ben de ne alakası var bunun güvenle , benim hoşuma gidecek öyle olursa ki alırsak arsayı ikimizin ortak birikimi ile olacak ki ben %50 diyorum dedim. Ben de bazen insan en sevdikleri ile sınanıyor hayatta her şey insanlar için dedim. Hepsi senin üzerine olsa, bir gün beni aldatsan ve o kadının üstüne yapsan tapuları ne olacak ? Ben çocuklarımın haklarını da düşünmeliyim diye yarı esprili yarı ciddi konuşmuştum. Olay sen bana güvenmiyor musun vs’ye döndü ben kurnaz olan, fesat olan taraf oldum. (Yakın bir akrabası da eşini 8 yıldır aldattığı sevgilisi ile evlendi çocuk yaptı bu arada )
Başka mermaidmiş ben karıştırmışım kusura bakma konu sahibi.Tam tahmin ettiğim gibi bir evlilik çıktı resmen.
Tek bir diyalogdan bile çok şey anlaşılıyor.
Son cümlede şok oldum.Feci manipüle edilmişsiniz.Konu nasıl çarptırılmış, nerelere getirilmiş, dikkatiniz başka yöne kanalize edilmeye çalışılmış. Sevgiye gelince, elbetteki farklı sevgiler bunlar ama kendi açımdan söyleyeyim eşimi kök ailemden ve köpeğinden daha çok sevme ihtimalim asla yok.
Yok siz karıştırmışsınız belli ki..biz eşimle uzun bir flört döneminden sonra evlendik ve 2 çocuğumuz var. Evli bir adamı ayartmak falan tövbeler olsun, evlerden Irak..Konulara bakınca emin olamadım. Benim bildiğim Marmaid değil sanırım. Onların çocuğu yoktu çünkü
Ay evet kusura bakmayın tekrar sonradan fark ettim. Yine de eşiniz çok uyanık. Hiç bakmayın dediğine.Yok siz karıştırmışsınız belli ki..biz eşimle uzun bir flört döneminden sonra evlendik ve 2 çocuğumuz var. Evli bir adamı ayartmak falan tövbeler olsun, evlerden Irak..o ben değilim
![]()
sizi böyle konuşarak razı etmeye çalışıyorYani bir mal alınırken tapu işlemlerinde ben de olurum zaten böyle bir şey mümkün olmaz bir başkasının üstüne alması gibi vs ama ben her ihtimali düşünmeliyim öyle değil mi ? İnsan boşanırken ne kadar değişiyor en sevdiklerinden en ağır şeyleri yaşıyor çoğu insan… hayatta her şey insanlar için, bana diyorki sen eskiden hiç böyle şeyler düşünmezdim , çok saf ve temizdin şimdi gittikçe kurnaz vs olmaya başladın, kafanda hesaplar yapıyorsun vs diyor. Maymun gözünü açtı diyeceksin aslında![]()
Niye şok oluyorsunuz ki? Beni koşulsuz seven, bana her daim sevgisini hissettiren, ellerinden geldiğince beni mutlu etmeye çalışan ve kararlarıma hep saygı duyan, düşsem bile, yanılsam bile arkamda olan, her daim güvenebileceğim bir ailede büyüdüm. Köpeğim(benim can evladım) desem o,bu hayatta tanıdığım en ama en masum varlık.. Eş bugün olur yarın olmaz, bugün sever yarın ne olacağı belli olmaz.Eş sevgisi koşulludur diğer sevgilerle kulvarları farklıdır. Hiçbir garantisi de yoktur. Niye deli gibi seveyim ki?Son cümlede şok oldum.