- 24 Ağustos 2016
- 3.884
- 6.478
- 158
- Konu Sahibi PinkMermaid
Evet eşim baskın bir karakterdir , ben karakter olarak daha mülayim, sabırlı ve hoşgörülüyümdür, kendimi övmek gibi olmasın öyleyimdir… Eşim Karadenizli ben egeliyim, daha net anlaşılır belkiAlınan mallar erkeğin üzerine olunca sorun olmuyorda kadın üzerine ya da ortak olunca neden sorun oluyor?
Genel olarak alışılmış direkt erkeğin üzerine olmasına kadın sesini çıkarınca kocasına güvenmeyen biri oluyor. Madem öyle sen ben yoksa her şey sizin üzerinize olsun.
Eşiniz sevgi üzerinden sizi manipüle etmeye çalışıyor.
Kendine her türlü itaat eden kadın arıyordu herhalde.
Hiç gelmeyin laf cambazlıklarına.
Dün mesela benim sana olan sevgimin karşılığının bu olacağını bilseydim başkasıyla evlenirdim lafına çok içerledim, kırıldım. Bu lafın üstüne iyi o zaman boşanırız bir sonraki eşin öyle biri olur belki aradığın seviyedeki sevgiyi bulursun dedim. Aptal aptal muhabbetler yani… şunu hep hissediyorum, hep hayatımın merkezinde o olsun istiyor , diğer herkes aşağı seviyede olsun istiyor. Kendi anne babası ve kardeşi ile ilişkisi mesafeli çünkü , çok sevgi dolu bir aile değil, bu yüzden de düşkün değil onlara..benim de kendi anne babama kardeşime karşı öyle olmasını istiyor, içten içe ..beni paylaşmak istemiyor kimseyle..Geri adım atmadım ben de zaten, o bana benim üzerime olsun madem evler senin için fark etmiyorsa deyince hemen o da aynısını dedi, kayıkçı kavgası gibi çocukça muhabbetler gibi gözükse de derin anlamlar içeriyor bence bu laflar.. bir an sessizlik olmuştu bir de sana bir soru soracağım ama yemin et ve dürüst cevap ver dedi , benimle evlendiğine hiç pişman oldun mu dedi , ben de direkt hayır olmadım dedim ( ki tüm bu muhabbetlere rağmen). Sanki sürekli ona olan sevgimi ölçüyor… bak dedim hiç beklemeden cevap verdim gördün mü dedim… ondan önce görüştüğüm kişi kariyer anlamında onu tokatlar cinsteydi, sadece mesleğini biliyor ama başka detay değil, belki de kendini onunla kıyaslıyor ya da benim ailem zengin olduğu için onun ailesi kıt kanaat geçinen insanlar olduğu için kompleks yapıyor , bilemiyorum…