- Konu Sahibi superherogirl
Çok kötü günler geçiriyordum,4 sene emek verdiğim ilişkim bitmişti.Hava çok soğuk,dışarısı bembeyazdı.Yalnızlığım gibi soğuk,hüzünlerin üstünü örtmek istercesine beyaz.Ev arkadaşım yoktu evde,bir hafta yalnızdım.Can sıkıntısından 'Facebook'a girmiştim.Uzun zamandır okey oynamıyordum.Girdim üniversitede okuduğum şehrin okey odasına.Yaklaşık bir ay önce aynı masada oyun oynadığımız adam işte yine buradaydı.Katıldım oyuna.Hem oynuyoruz hem de sohbet ediyoruz.Konuştukça o kadar ama o kadar çok ortak yönümüz çıktı ki her seferinde yüzümü kocaman tebessüm doldurdu.Oyun bitince masadakiler çıktı,O kalmıştı bir tek.E-mail adresini verdi,yakından tanımak istemiş beni,bu kadar ortak özellik onu da çok şaşırtmış.Ben hiçbir şekilde tanımadığım kimseyi eklemezdim.Ekledim,bana o kadar sıcak o kadar tatlı davranıyordu ki ağzım kulaklarımdaydı,sarhoş olmuştum resmen.Internet sorunlu olduğu için webcam'leri açamadık.Sesimi duymak istedi,numarasını verdi.Arayıp aramamakta tereddüt ettim.Ama kalbim öyle hızlı çarpıyordu ki herşey bir anda oldu,çağrı attım o aradı beni.Sadece fotoğrafını gördüğüm adamın sesiydi bu.Öyle pürüzsüz öyle sıcak bir sesti ki resmen sesine aşık olmuştum.Ellerim titriyordu,konuşamıyordum.Sonra yüzyüze görüşüp görüşemeyeceğimizi sordu,hazır olmadığımı söyledim.Ertesi gün üniversiteye derse gidiyordum,karşıdan arabasıyla geldiğini farkettim.Şu an hala güleriz buna:)arabasının önüne atladım,durdu gülerek arabadan indi.Tanıştık,şimdi sevgiliyiz.Konuştukça aynı zaman zarflarında aynı yerlerde bulunmuşuz hep ama O'nu hep birşeyler saklamış sanki benden.Beni ilk gördüğünde de seni yıllardan beri tanıyorum sanki demişti,aynı şekilde ben de.Hiç yabancılık çekmedik birbirimize.Aynı zamanda aynı otelde tatil yapmışız,tarihi bile aynı çekilmiş fotoğrafları gösterdik birbirimize inanmazsınız ama havuz kenarında çekildiğim fotoğrafın bir kisminda o da çıkmış:)Kader işte olacaksa bir şekilde oluyor.Çok mutluyum çok mutluyuz biz.