seni sevdim ancak onunla evlendim.

duygu7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
8
0
36
İzmir
Güzel başlık demi,
Evliyim, evlenmeden 5 yıl önce ayrılmış olduğum kişiyi aklımdan bir türlü çıkaramıyorum, sevgi mi aşk mı acıma duygusu mu bilmiyorum. Çünkü birlikteyken çok şey paylaşmıştık, yalvarmıştı ban ayrılmayalım diye ama ben sevmiyorum diye ayırlmıştım, ayrıldıktan sonra tutunamadı hayata, bense hayata atıldım, şimdi ise evliyim, arada birbirimizin durumunu öğrenmek için maille falan haberleşiyoduk, geçen gün yolda karşılaştık, 5 yıl sonra ilk defa görüyoduk birbirimizi, tuhaf olduk şaşırdık affalladık. ne konuşcamızı nasıl davrancamızı bilemedik, ben evliydim, onun ise benden sonra hayatına kimse girmemişti bile, AYIP ETTİN dedi bana, şimdi ise kafam karışık, 5 yılın ardından, sinir yerine özlem var gözlerimizde. birlikte olmayı istermiydim bilmiyorum.??? o zamanlar istememiştim. bana değer vermesi, beni sevmesi hoşuma gidiyodu belki de, şimdi ise benden sonra hayata tutunamaması vicdan yapıyor bende of of of of.. ..

Bence sadece ego tatmini sizin yaşadığınız..
Yerinizde olsam görüşmeyi keser,evliliğime daha fazla zarar vermesini engellerdim...

Evet bende Lale Hanım'a katılıyorum.Hiç aklını karıştırma canım,kısmet böyleymiş de unutmaya çalış o kişiyi.Aksi durumda evliliğinden,eşinden soğursun ki bu durumda daha kötü olursun haliyle..

canım bence o kişi aklının bir yerlerinde kalmış. onunla evlenseydin daha mı mutlu olacağını düşünüyorsun. sevseydin zaten onunla birlikte olurdun. kavuşamadığın için gözünde büyütüyorsun. bir arkadaşım aynı şeyi yaşamıştı. 2 yıllık sevgilisini bırakıp eski aşkına geri dönmüştü. tabi ardından büyük bir pişmanlık geldi. çünkü eski aşkını gözünde çok büyütmüştü. ötekini aradı pişman olduğunu söyledi ama ne fayda. yani dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan oldu. hala görüştüğünü söylüyorsun. evliliğin tehlikede demektir. ondan tamamen kopmalısın canım.

Bence başlık güzel değil,
başkasını seviyorsanız neden evlendiniz,
sevmediğinizi söylüyorsunuz ama kafanızda karışık,
evliliğinize,eşinize ve kendinize saygı duyuyorsanız,
bu düşünceleri kafanızdan atmanız ve maille dahi
haberleşmeyi kesmeniz gerekir..

benden sonra hayata tutunamamış'tan kastınız nedir??
abartmayın lütfen..

bana çok yanlış geliyo evlendikten sonra eski sevgililerle görüşmek falan
ne yaptıysa nasıl bi hayat kurduysa kurdu merak dahi etmem
görünce de yolumu değiştirmem tabi ama
olayı bu kadar duygusala bağlamanın da mantığı yok yani

Aldatmak için illaki tensel birlikteliğe gerek yok.. aldatma bence beyinde başlar... Eşiniz size aynısını yapsa kıyameti koparırdınız...

Bunu eşiniz yapsaydı ne hissederdiniz acaba kızılca kıyamet kopardı değilmi...
Unutun artık geçmişi evliliğinize de zarar vermeyin geleceğinize sıkı sıkı sarılın duygusal davranmamında bir mantığı yok zaten ..

kocası böle yapmış olsa kıyamet kopardı ama bunun kocasıda aldatmaz eminim...
sadık olunca olmuyo işte...
sus esmer sus!!!!

yalancısınız...öncelikle sevmiyorum diyip ayrıldığınıza karşı,seviyorum diyip evlendiğinize karşı,evlilik akdini sayan nikah memuruna karşı,ikileme düştüğünüz için kendinize karşı...saygısızsınız,sevmeye ve aşka karşı,evlilik gibi kutsal bir beraberliğe karşı ve bu iki beye karşı...siz ateşle oynuyorsunuz,ve mutsuz olmaya mahkumsunuz bu saydıklarımdan dolayı...

ay kötü oldum yahu,, tabi ki de kocamı bırakıp gitmem, herşeye rağmen sonuçta eşim o benim.

zaten onu görünce dedim ya sadece acıma ve pişmanlık hissettim, onunla evlenseydim nasıl olurdum bilemem, belki daha da kötü. yorumlarınız için teşekkür ederim

ne oluyo yahu,, vur dedim, öldürdünüz
adamla hergün mesajlaşmadık, bekarken nasıldın diye bi kaç sefer mailleştik o kadar, zaten nişanlandığımı söyleyince tekrar görüşmedik, taki karşılaşıncaya kadar....

Son düzenleme:
aman ne acıyorsun...senden sonra yıllarca kiliseye kapanmamıştır emin ol.
hayatından birileri geçmiştir, aşk olmasa da cinsellik için.
acımaya değecek erkek o kadar az ki...

Bence sadece ego tatmini sizin yaşadığınız..
Yerinizde olsam görüşmeyi keser,evliliğime daha fazla zarar vermesini engellerdim...

aynen katılıyorum belkide sadece meraktır onla olsaydım nasıl olurdu diye düşünüyorsunuzdur evliliğe kadar giden bir ilişki öylesine yapılmamıştır herhalde eşinizi sevmiyorsanız ona haksızlık etmeyin derim

kocanız dövüyo mu sövüyo mu.bencede abartmayın..erkekler yumurta gibi,içinden ne çıkar belli olmaz evlenene kadar.onla evlenseniz çok mu mutlu olacaktınız bunu bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…