Seni seven mi senin sevdiğin mi

Sen biliyosun oysaki dogruyu yanlisi.
Benim sana tavsiyem seni seveni sec, ama kalp kirmaktan kork!
O canini yakan adamdan uzak dur, cehenneme kadar yolu var.
Ama hemende digeriyle bi iliskiye atilma.
Biraz kendine gelmek istedigini soyle.
Biraz sevgilisiz bi hayat yasa.
Benim eskilerde deli gibi sevdigm adam su an gozumde en gulunc insan mesela.
Oyle zavalli oyle luzumsuz birisiymiski.
Sende bu duygulari kendi icinde savastiktan snra farkediceksin. Bu senin icinde bi savas olmali dikkat et. Onu unutmak icin digerinu yara bandi gibi kullanma yani sakin. Sen once kendini yenile ve ancak ozmn digeriyle tertemiz bi sayfa acabilesin.

Evet kendime gelmeli içimde bu durumu kalbullenmeliyim kimsenin duygusuyla oynamak istemiyorum zaten yeni bir ilişkiye de hazır değilim herseyin ilacı zaman derlerdi zamana bırakıp düşünmemeye çalışacağım kendime zaman taniyacagim ve bu kez gerçekten ona bir şans daha verip kendimi uzmeyecgim ben kendimi dusunmezsem başka kim düşünür ki..

Ikisi de değil. Karşılıklı seveceğiniz bir ilişkiniz olsun. Yoksa hiç olmasın. Unutma hayatta yaşattıklarımızı yaşarız.

Benim cok cok sevmeme gerek yok
Bana karsi sempatik gelmeli ve beni cok sevmeli diyorum

Ay tabi ki ikisi de değil. Hayat bu iki seçenek arasında sıkışıp kalmak için fazla kısa değil mi? Aynı anda ikisini de bulmak çok zor değil, aramaya devam.

Anlamadim canim issiz adada misin? Uremek icin sadece bu 2 adamdan birini mi secmen gerekli? Karar veremiyorsan kendi yoluna baksana

Ikisinide sil. Biraz yanliz kal toparlan. Sonra seni seven ve seninde sevdigin biriyle yeniden basla.

Biri bitince pesine hemen digerini eklemek zorunda degilsin. Yanlizlik bazen yaralarin sarilmasina cok daha iyi gelir.

sizi seven adamın da sevilmeye hakkı yok mu? onu böyle bir hayata mahkum etmek bence çok büyük bir kötülük olur. sürekli kendisini sevmeyen birini mutlu etmeye çalışacak, onayını almaya uğraşacak. ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak. benim düşünürken bile içim daraldı. bence üçünüz de farklı yollarda ilerlemelisiniz.

Ben şunu anlamadım seni seven kisi seviyor seni dinliyor anliyor da sen hiç mi birsey hissetmiyorsun ??

Ikisinide sil. Biraz yanliz kal toparlan. Sonra seni seven ve seninde sevdigin biriyle yeniden basla.

Biri bitince pesine hemen digerini eklemek zorunda degilsin. Yanlizlik bazen yaralarin sarilmasina cok daha iyi gelir.
Evet aslında okudukça bunu daha iyi fark ettim

Anlamadim canim issiz adada misin? Uremek icin sadece bu 2 adamdan birini mi secmen gerekli? Karar veremiyorsan kendi yoluna baksana
Ben sadece bi tercih yapacak olsak hangisi daha mantikli olur diye düşündüm fakat tekrar okudukça bakıyorum gerçekten sanki yarın evleniyorim hangisi olsun karar verememism gibi olmus

Eskiden bu bu kadar değildi tabi ama seviyorum dediğim kişiyi tanidiktan sonra hissetmedim
Birsey hissetmiyor isen onun için hoş olmayabilir belki bilemeyecegim. ben birini cok seviyorsam karşı taraf hiç şey hissetmiyorsa neye yarar ki ? Kendi kendimi avutmus olurum sadece

Sevdigin...
Tabii gercekten sevdiğim icin herseye katlanırım diyebiliyorsan
Ben birini seviyorsam ne olursa olsun, kimseye hic bir gozle bakamazdim
Sevdigini soyleyen biri karsima ciksa bile "ben baskasini seviyorum, senin yaninda dostum.olarak durman guzel ama sana baska gozle bakamam" der reddederdim
Ikilemde kaliyorsan, cok seviyorsun denemez bir de beni seven bir sekilde idare eder düşüncesi var kafanda herhalde

püskevit ahahahah bunu kullanırım ben yaa

E eluymzz
Bence sevgi çok zor bulunuyor
Herkes herkesi sevemez diye düşünerek evlendim.
Evet birbirimizi seviyoruz ama anlamıyoruz
Seni anlayan saygı duyan biri olmalı bence..
Zaten kk ya bakınca anlarsın yaşadıklarının kıymetini..
Mutluluklar

Çok teşekkür ederim umarım sizde mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…