Seni seven mi senin sevdiğin mi

eluymzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
26
10
3
29
Arkadaslar benim bi derdim var daha önce bi konu acmistim erkeklere sevmek neden yetmez diye orda bahsettiğim kişiyi seviyorum gerçekten ne olursa olsun ne yaparsa yapsın başka birşey var içimde ona karşı fakat gelin görün ki mutlu değildim ayrıldık zaten birde daha onceden yaşadığım bir ilişkim vardı tam 5 yıl sürdü ona öyle dayanılmaz bi sevgi bir aşk beslemedm fakat beni çok seviyor herseyiyle mutluluğum için elinden gelen hicbirseyi esirgemiyor beni dinliyor anlamaya çalışıyor bu hiç değişmedi hala bazen denk geliyoruz ve ne zaman bi derdim olsa hep bana destek oluyor suan bunları yazarken kendimden utanıyorum :KK43: çünkü benim sevdiğim kişinin bana yaşattığı ne kadar acı varsa yaşattım belki ona tekrar barışalim diye çok çabaladi beni seven kişi ama korkuyorum sevdiğimi unutamam yarı yolda bırakırsam sevenide bu onada acı verir ve böyle bir şey istemiyorum siz yardimci olun lütfen ben ne yapayim

Seni seven kişi demek için girdim konuya ama, lütfen yarı yolda bırakabilirim düşüncesindeysen uzak dur.

Bazı kadınların erkekleri yara bandı olarak kullanmasına çok kızıyorum.

Unutma ki onun da kalbi, duyguları var.
İstediğini veremeyeceksen oynama onla.

Hatırlarsan kardeşim, o konuna da yorum yapmıştım. Sevdiğini içinden söküp atman senin yararına olacak bu bir.
Bir ikincisi, sevilmek elbet önemli ama kendi ağzınla söylüyosun başkasını sevdiğini, bu yüzden bir başkasının duygusuna ihanet edemezsin.

İşte biz bu evrenin dönüp dolaşıp püskevitini sizin çayınıza banması durumuna karma diyoruz.

Bence bu soruyu sormak yerine ektiğinizi biçtiğinizi düşünüp, ders alarak bitirmeniz lazım ikisini de.

Her ikisi de değil. Gerçekten karşılıklı sevildiğiniz bir ilişki elbette.

Seni seven kişi demek için girdim konuya ama, lütfen yarı yolda bırakabilirim düşüncesindeysen uzak dur.

Bazı kadınların erkekleri yara bandı olarak kullanmasına çok kızıyorum.

Unutma ki onun da kalbi, duyguları var.
İstediğini veremeyeceksen oynama onla.
Iste bende bunu asla istemiyorum öyle bi insan olmak istemiyorum :( biri bana bunu yapsa ne kadar kötü olurum onada böyle bir şey yaşatmak asla istemem

İşte biz bu evrenin dönüp dolaşıp püskevitini sizin çayınıza banması durumuna karma diyoruz.

Bence bu soruyu sormak yerine ektiğinizi biçtiğinizi düşünüp, ders alarak bitirmeniz lazım ikisini de.

Her ikisi de değil. Gerçekten karşılıklı sevildiğiniz bir ilişki elbette.
Ben fazlasıyla yanlış düşünüyorum galiba siz haklısınız tek istediğim ileriki hayatımda huzurlu olmak kavga gürültüden uzak sakin bi yasam

Hatırlarsan kardeşim, o konuna da yorum yapmıştım. Sevdiğini içinden söküp atman senin yararına olacak bu bir.
Bir ikincisi, sevilmek elbet önemli ama kendi ağzınla söylüyosun başkasını sevdiğini, bu yüzden bir başkasının duygusuna ihanet edemezsin.
Bu içimden nasıl gidecek bunu bilmek istiyorum sanki ömür boyu bu acıyla yasayacakmisim gibi geliyor diyorum ya başkalarının dertlerine baktıkça benimki çok komik geliyor fakat herkesinki kendine büyük işte

Herkesin derdi kendine büyüktür amenna bu doğru. Emin ol geçecek sadece sabır et. Yaşadığım için söylüyorum, buradaki bir çok kişi bu yüzden böyle söylüyor. Objektif bakıyoruz sen duygu yoğunluğundan göremiyorsun ama emin ol geçecek bitecek. O adamla harap olma.

Herkesin derdi kendine büyüktür amenna bu doğru. Emin ol geçecek sadece sabır et. Yaşadığım için söylüyorum, buradaki bir çok kişi bu yüzden böyle söylüyor. Objektif bakıyoruz sen duygu yoğunluğundan göremiyorsun ama emin ol geçecek bitecek. O adamla harap olma.
Elimden geleni yapıyorum artık yıpranmak istemiyorum

Bence karşılıklı birbirinizi seveceğiniz güzel bir ilişkin olacak illaki birgün gerçek aşkı bulacaksın inşallah bunun için dua et.Ama sevmediğin insana ümit vererek ona yazık etme.

Bence karşılıklı birbirinizi seveceğiniz güzel bir ilişkin olacak illaki birgün gerçek aşkı bulacaksın inşallah bunun için dua et.Ama sevmediğin insana ümit vererek ona yazık etme.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim umarım bir gün geçmişe dönüp baktığımda bu zamanlar gülumsetir beni Allah kalpten dileyen herkese mutlu huzurlu bir yuva onun gözlerinde hayat bulacağı bir eş nasip etsin

Tavsiyen için çok teşekkür ederim umarım bir gün geçmişe dönüp baktığımda bu zamanlar gülumsetir beni Allah kalpten dileyen herkese mutlu huzurlu bir yuva onun gözlerinde hayat bulacağı bir eş nasip etsin
Amin canım bence sende bu güzel dileklerin gibi dualarına devam et ve ikisi ile de kendine bir gelecek kurmaya çalışma önüne bak..

Beni seven ve benim de sevdiğim diyorum... İki taraftan biri daha az seviyorsa o ilişki güç mücadelesine dönüşür ve daha az seven taraf ezilmeye mahkumdur... Buradan kendine pay çıkart.

Ben olsam beni seveni secerdim.
Cunku bilmiyorum ama bende oyle bisey varki; gorunuse felan asik olmuyorum.
Ben bana olan sevgisini, bana verdigi degerini gordukce birine asik olurum.
Bunu bizzat yasadim.
Cogu kisi eski sevgilimin pekte yanima yakismadigini soylemislerdi ve hala konusu gectiginde soylerler.
Basta evet bende eh idare eder derdim. Ama oyle bisey olduki bi zman sonra gercekten asik oldum ona ve benim icin dunyanin en yakisikli erkegi oldu.
Oyleki yoldan gecerken bazi erkekleri ona benzetirdim, ve ardindan " yok ya benimkisi daha yakisikli" derdim.
Su an bakiyorum o ayni ksilere, benimki dedigimmi yakisikliymis peh diyorum ayriliktan snra.

Demem oki ben karakterine asik olurum, karakteri guzel, bana deger veren, bir omur bunla hayat gecer dedigim erkegi secerim.
Bana aci veren bi erkegi degil.

Ben olsam beni seveni secerdim.
Cunku bilmiyorum ama bende oyle bisey varki; gorunuse felan asik olmuyorum.
Ben bana olan sevgisini, bana verdigi degerini gordukce birine asik olurum.
Bunu bizzat yasadim.
Cogu kisi eski sevgilimin pekte yanima yakismadigini soylemislerdi ve hala konusu gectiginde soylerler.
Basta evet bende eh idare eder derdim. Ama oyle bisey olduki bi zman sonra gercekten asik oldum ona ve benim icin dunyanin en yakisikli erkegi oldu.
Oyleki yoldan gecerken bazi erkekleri ona benzetirdim, ve ardindan " yok ya benimkisi daha yakisikli" derdim.
Su an bakiyorum o ayni ksilere, benimki dedigimmi yakisikliymis peh diyorum ayriliktan snra.

Demem oki ben karakterine asik olurum, karakteri guzel, bana deger veren, bir omur bunla hayat gecer dedigim erkegi secerim.
Bana aci veren bi erkegi degil.
Insan ilk başlarda olan konuşmalara filan aldaniyor ama zamanla anlıyorsun ki o başlarda olan adam artık yanında değil bam başka biri var yanında fakat kalp eskide olan iyi insanda kalıyor inanin biri bana benim yaşadıklarimi anlatsa ya bırak manyak misin sen ne işin var bu adamla derim fakat kendime söz geciremedm ama çok haklisiniz insan biriyle beraberse sevildigini hissetmeli boğuldugunu degik

Herkese teşekkür edip duruyorum yanlış anlasilmak istemiyorum gerçekten hepinizin fikri benim için çok değerli son iliskimden sonra arkadaşlarımı kaybettim zamanla kendimi tek bir kişiye endeksledim ve sonuç olarak bir basimayim ve bana fikir verdiğiniz için çok mutluyum çok teşekkürler

Back
X