• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni seviyorum ama aşık değilim

Bugün sevgilimden bunu duydum neredeyse. Son zamanlarda sık sık tartışıyorduk, ben de sen bu ilişki için heyecanlı istekli değilsin dedim. Söyle hadi dedim. Evet çok da heyecanlı değilim açıkçası dedi kaldım böyle.Ben ilişkimiz için heyecanlanmayan bir adamla sürdüremem dedim.Seni seviyorum gayet de mutluyum bir sorun görmüyorum sen sorguluyorsun sürekli seni seviyorum diyor , aşk ne ki aşkı gözünde çok büyütüyorsun aşk diye bir şey yok dedi bana.
Resmen içime öküz oturdu.Sakin kafayla düşünmem lazım dedim.
Ne yapılır ki şimdi?
Aşk her türlü biter ve yerini daha özel bişey alır çok şanslısın ki sevdiğini söylüyo ya sevmeseydi?
Sevginin değerini bil bence her an heyecan da bi yerde kalbe zarar :) şaka bir yana aşk heyecan gelip geçiyo keşke geçmese ama malesef geçiyo heves biyerde.
Şöyle düşün deli gibi istediğin bayıldığın bi ayakkabı aşkla aldın aynı heyecanla kaç ay giyersin?
Ama sevdiğin bi ayakabın olarak dolabını doldurur hevesim geçti diyip kenara atmazsın,belki kötü bir benzetme ama aşk böyle takıntı yapma bence...

sevgi daha önemli ve uzun sürer canım aşk heyecandır ve gelip gecer yerini alışkanlık alır.ama sevgi daha önemli

2 aylık ilişki için değmez diyorum. Bence çözüm ayrılık. Zamanla aşık olur diye beklemek daha kötü değil mi. Size çok değer veriyor olsa kırılacagınızı bile bile bunu söylemezdi. Genelde kötü yorum yapmam ama kısa süreli bi ilişkiniz oldugu için açık konusuyorum. Umarım çok sevip sevileceginiz bi ilişkiniz olur. Kafanıza takmayın. Devam edicem ben çok seviyorum diyorsanız da beklentiyi yüksek tutmayın derim.

Bugün sevgilimden bunu duydum neredeyse. Son zamanlarda sık sık tartışıyorduk, ben de sen bu ilişki için heyecanlı istekli değilsin dedim. Söyle hadi dedim. Evet çok da heyecanlı değilim açıkçası dedi kaldım böyle.Ben ilişkimiz için heyecanlanmayan bir adamla sürdüremem dedim.Seni seviyorum gayet de mutluyum bir sorun görmüyorum sen sorguluyorsun sürekli seni seviyorum diyor , aşk ne ki aşkı gözünde çok büyütüyorsun aşk diye bir şey yok dedi bana.
Resmen içime öküz oturdu.Sakin kafayla düşünmem lazım dedim.
Ne yapılır ki şimdi?
Benim duygularimi tatmin edemiyorsun kusura bakma baska iskeleye de ve kac oradan!

Back
X