- 14 Eylül 2015
- 368
- 231
- 18
- Konu Sahibi castleinthesnow
monotonlasmissiniz daha 2 ayda tamam ask bi yerde biter sevgi olur ama bu dedigim yillarca suren iliskilerde olur bence seni elde etmis ve bitmis hersey kurtul bu kalastan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kafam karışık açıkçası.O bana belki bir gün aşık olur diye mi bekliycem Kırıldım çok da heyecanlı değilim demesine.Bazı insanların bakış açısına göre değişir bu yalnız. Benim eski ev arkadaşıma ona da öyle söylemişti , seviyorum ama aşık değilim bu zamanla olacak bir şey demişti. O da çok kafasına takmıştı. Bende takma bu kadar biraz daha şans ver dedim. Ve su an evliler...
daha iki ayda heyecanini kaybetmiş..nasil bi omur gecer ki boyle biriyle?Henüz 2 aylık ilişkimiz.
Kabul ediyorum hoşlantıyla başladık deli divane aşık başlamadık.Ama 2 ay geçti sonucta heyecankı degilim demesi üzdü ayrılmayı düşünüyorum açıkçası..
2 ay heyecanın bitmesi için çok erkenHenüz 2 aylık ilişkimiz.
Kabul ediyorum hoşlantıyla başladık deli divane aşık başlamadık.Ama 2 ay geçti sonucta heyecankı degilim demesi üzdü ayrılmayı düşünüyorum açıkçası..
Evet eski sevgilisine asik olmus ve hayal kirikligina ugramis diye dusunuyorum bu yuzden aska inancini kaybetmis falan filan klasik hikayeler. O demedi tabi ama ben tahmin ediyorum boyle dusundugunu.Kafam cok karisik bilmiyorum.Canım kusura bakma ama seninki sevmiyor. Sadece sana alışmış. Seven insan heyecanlanır. Mesela benim 4 yıllık ilişkim vardı ona aşık değildim yıllardır aşık olamadım. Ama çok seviyordum aşırı seviyordum onu görebilme sesini duyabilme heyecanıyla umuduyla yaşıyordum. Hatta o da bana aşık olduğunu aylar aylar sonra söylemişti. Sonra bende ne olduysa ona yıllar sonra aşık oldum. Aşık olunca daha bi' arttı heyecanlarım.
Şimdi ilişkiniz yeni ise aşık olmamakta haklı. Aşk öyle kolay kolay olmuyor. Herşeyin bir zamanı vardır. Acaba önceden mi aşık oldu ? Bazıları önceden aşık olunca ikincisi zor oluyor. Hatta hiç olmuyor. Sevgisine inanıyorsan bekle derim. Ama inanmıyor ve dengesizlikleri varsa seni yedek olarak tutuyorda olabilir.
Bilmiyorum kafam karışık açıkçası.O bana belki bir gün aşık olur diye mi bekliycem Kırıldım çok da heyecanlı değilim demesine.
O söylemez asla. Bu konuları açmaz. Mesela aşık olduysa ne olursa olsun sana baktığında o aşık olduğu kişiyi görür. Ne yaparsanız yapın yan yana gelin her yerde onu görür ki sende heyecan oluşmaz. Düşünceme bakarsanız çok acı bence heyecanı olmayan biriyle devam etmek vakit kaybı.Evet eski sevgilisine asik olmus ve hayal kirikligina ugramis diye dusunuyorum bu yuzden aska inancini kaybetmis falan filan klasik hikayeler. O demedi tabi ama ben tahmin ediyorum boyle dusundugunu.Kafam cok karisik bilmiyorum.
Tamam aşığım demesin ama çok da heyecanlı değilim açıkçası lafı kopardı attı bazı şeyleri içimdekiAma insan 2 ayda aşığım diyemez ki. Çok erken bana göre de. Heyecan yoksa onu bilemem. O kötü.
Hayır canım 2 ayAşk var tabi ki de ama ilk heyecanlara biz aşk diyoruz, yok demesi doğru değil ama tamamen de haksız diyemeyiz. Zamanla o heyecan , sevgiye dönüşür bence. Uzun zamandır mı birliktesiniz ?