- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi castleinthesnow
Aşk var bi kere o öküz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kafam çok karışık şu an.Aşkı nasıl tanımladığına bağlı bence. Benim sevgilim de aşık değilim diyor ama o, aşkı aptallık, körü körüne bağlılık olarak tanımlıyor. Ama heyecan, tutku, bol bol sevgi var elbette. Bu sekildeyse bir sıkıntı yok bence.
Daha çok yeni ama şu an aşığım modunda gezmesi lazımdı erkek arkadaşının. 2 ay da aşk diye bişey yok diyecek kadar nolmuş ki ya ?Hayır canım 2 ay
Heyecan olmaması sorun bence. Ben benimkinin elinin ayağının dolaştığını görebiliyorum. Sen hissedersin, öyle değilse olmaz o iş.Bilmiyorum kafam çok karışık şu an.
Çok heyecanlı değilim açıkçası dedi ya.Ne diyim ki ben daha.Seni seviyorum mutluyum diyip bu laf söylenir mi yani
2 ayda neyin hevesi geçmiş söylüyorum söylüyorum dinletemiyorum alacaksın eline sopayı vuracaksın adrenalini ayağına getireceksin bak nasıl heyecanlanıyor ,ayrılın gitsin bu ne yaaHenüz 2 aylık ilişkimiz.
Kabul ediyorum hoşlantıyla başladık deli divane aşık başlamadık.Ama 2 ay geçti sonucta heyecankı degilim demesi üzdü ayrılmayı düşünüyorum açıkçası..
Aşkı nasıl tanımladığına bağlı bence. Benim sevgilim de aşık değilim diyor ama o, aşkı aptallık, körü körüne bağlılık olarak tanımlıyor. Ama heyecan, tutku, bol bol sevgi var elbette. Bu sekildeyse bir sıkıntı yok bence.
Nerde o yarışma ben sizden yana kullanıcam :)Tutku heyecan aşk di mi kız zaten
En güzel nick yarışmasında bana oy verdin mi:) Vermediysen belki de vermelisin.
Başkasına kayma potansiyeline sahip bi arkadaş bence. Ayrılmak istiyorum ten uyumu yok beni heycanlandırmıyosun de![]()
Ya zaten aşk ve sevgi es anlamlı ona bakarsan.Tutku heyecan aşk di mi kız zaten
En güzel nick yarışmasında bana oy verdin mi:) Vermediysen belki de vermelisin.
ödül mü var yarışmada
En güzel nick yarışmasında benim nickime kaymalısın
Heyecanlanmak derken evet yanındayken ben de hissediyorum heyecanı var beni begeniyor vs ama, onun dısında sanki isteksiz gibi.Ve kendi de dedi cok da heyecanlı degilim diye.Bilmiyorum ciddenHeyecan olmaması sorun bence. Ben benimkinin elinin ayağının dolaştığını görebiliyorum. Sen hissedersin, öyle değilse olmaz o iş.
Nerde o yarışma ben sizden yana kullanıcam :)
Ne yarışması haberim yok
En güzel nick yarışmasında benim nickime kaymalısın
ödül mü var yarışmada![]()
tamamdır oy kullanıldı :)Tag ledim gel:)
ne reklam yaptın ama :)) reklam sektörüne gir paraya paraya demenGanimet yok maalesef:) Olsa bölüşürdük.