- 23 Ağustos 2012
- 51.453
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.577
- 898
- Konu Sahibi castleinthesnow
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutku heyecan aşk di mi kız zaten
En güzel nick yarışmasında bana oy verdin mi:) Vermediysen belki de vermelisin.
sevgi bağlar insanı birbirine tabiki aşk çok güzel birşeyBen de tam tersi de "sevgi de neymiş" diyorum. Karşı cinse ya aşıksındır ya değilsindir. Ne yani insan olarak mı seviyormuş?
Ben hazmedemezdim sana aşık değilim seviyorum ağızlarını, ayrılırdım.
Henüz 2 aylık ilişkimiz.
Kabul ediyorum hoşlantıyla başladık deli divane aşık başlamadık.Ama 2 ay geçti sonucta heyecankı degilim demesi üzdü ayrılmayı düşünüyorum açıkçası..
balık baştan kokar aslında2 aylık ilişkide heyecanlı değilse sonrası daha kötü demektir. İlk başta heyecan olmıycak da ne zaman olucak..
2ay da böyleyse ömür nasıl geçerCuk oturdu![]()
Bana eşim söyledi bunu. Kötü bişey değilmiş seviyoruMuş ana evliyken aşkmi olurmuş. Çok kırıldım. Sonra bigün seni sevmiyorum. Eşim ve cocugumun babası olduğun için saygı duyuyorum dedim. Bide alışkanlık var dedim. Nasıl yani nasıl diyor. Ben seni seviyorum dedi. Ben seni sevginin bir üstünlük yaşıyordum aşıktım madem sen aşık değilsin ben seni neden seveyim dedim bir kala kaldı. Bence aşk sevgi arasındaki fark ı. Ortaliktan duyduğu ile yorumlayan kişiler böyle şeyler söylüyor. Aşk ı şevhet, acı çekmek kavusamamak, aşırı heyecan sananlar. Halbuki ben komsumu arkadaşımı da seviyorum eşimle aramızdaki sevginin bir farkı olmalı aslında var hepsine olan sevgiden farklisini yaşıyoruz. Aşk için düşündük lerimiz farkli birbirinden. Ona göre yada sana göre aşk ne demek bununla alakalı. Mesela bir arastirma. Aşkın ilk görüşte olup 4 saniyede bittiğini o ilk carpintinin aşk olduğunu söylemiş. Yani ilk tutulmaya aşk denirmis.Bugün sevgilimden bunu duydum neredeyse. Son zamanlarda sık sık tartışıyorduk, ben de sen bu ilişki için heyecanlı istekli değilsin dedim. Söyle hadi dedim. Evet çok da heyecanlı değilim açıkçası dedi kaldım böyle.Ben ilişkimiz için heyecanlanmayan bir adamla sürdüremem dedim.Seni seviyorum gayet de mutluyum bir sorun görmüyorum sen sorguluyorsun sürekli seni seviyorum diyor , aşk ne ki aşkı gözünde çok büyütüyorsun aşk diye bir şey yok dedi bana.
Resmen içime öküz oturdu.Sakin kafayla düşünmem lazım dedim.
Ne yapılır ki şimdi?
Bu sıralar sıkıntıları var depresyonda gibi bişey hayata genel olarak hevessiz şu an düşününce buna verdim öyle demesini . Bir süre düşünücemAşk sevgi bir yana heyecansız ve hevessiz olmasi sıkıntı, hem de 2 ayda
Bu sıralar skıntıları var depresyonda gibi bişey hayata gene olarak hevessiz şu an düşününce buna verdim öyle demesini . Bir düre düşünücem
2ay da böyleyse ömür nasıl geçer![]()