bak bu konunun muzdaribiyim ben, kendini çekme asla çünkü sevgi bitmez evet ama hisler soğur, insan soğur hevesi kaçar yani seninle ilgileniyor mu, halini hatrını soruyor mu, sen hasta olsan mesela (allah korusun) endişe ediyor mu, gerçi daha çok yenisiniz anacım bunları zamanla yaşayacaksınız ama bunlar daha önemli valla bak. Dedim ya aşksız ama sevilen bir kadınım ben, bunun için çok kızdım eşime, küstüm, söylendim, ağladım ama sanırım artık bende anladım ki bende onu seviyorum sevince daha çok sahipleniyorsun, daha çok düşünüyorsun, belkide aşıkken akla gelmeyeck şey sevince geliyor, sevmeyi şöyle düşün senin için endişe eden, seni senden çok düşünen biri. ilişkimiziin en başında da bu böyleydi dolu dizgin bir aşk yaşamadım, ölyle ansızın sürprizler yapmadı ama gözlerinin içine baktığımda orada hep gördüğüm birşey vardı, BEN.
sende gözlerinin içine bak sevdiğinin, hem bak aşkın deyince daha sığ geliyor ama sevdiğin demek daha bir içten, sıcak, adama surat etme kendinden soğutma, önce bir tanı ne malum sana aşık olmayacağı, hadi canım bi mesaj at da samimiyetiniz artsın.