- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
adamdaki düşüncesizliğe bak ya, bir de sevgililer gününde mi söyledi. güya seni yemeğe çıkararak sevgililer gününü kutladı, içine etmiş resmen herşeyinAçıklaması aşk sevgi birbirinden farklı değil , sadece aşk ilişkinin başında olurmuş sonrasında sevgi olurmuş. Ben aşığım bu net ama şu var bana aşık olmayan birine de aşkım sevgim kalmaz. Şu an içimde sadece bir alışkanlık hissi ve üzüntü var. Üstelik bu lafı sevgililer günü için yemeğe goturdugunde dedi. Kırıldım üzüldüm, Aşksız olur u hhiç ya
Hemen harcama sevdiğin adami. Bir sor bakalım ask ne demek sevgi ne demek ve sende anlat bakalım kendi ask-sevgi tanimini. Eminim bu sorunu aşacaksinizdir.
Seviyorsa ama aşık değilse olmaz, ayrılmalısın. Aşık olup sevmeseydi olabilirdi bak aşk önemli. Hatta aşık olup nefret etse bile olur. Aşk olsun yeter
adamdaki düşüncesizliğe bak ya, bir de sevgililer gününde mi söyledi. güya seni yemeğe çıkararak sevgililer gününü kutladı, içine etmiş resmen herşeyin
aşk sadece ilişkinin başında olmaz güzel kardeşim, aşk sen istediğin sürece içinde yanan bir ateştir. sen ne zamanki onu içinde beslemekten vazgeçersin işte o zaman biter. aynı erkek arkadaşında olduğu gibi.
Yaaa dalga geçmesevgi de olsun da aşk da olsun. Sadece sevgi olacaksa ggörücü usulü evleneyim ben iyi olan bana iyi davranan birini ben de sevebilirim sanırım
aşkın bitip bitmemesi kesinlikle insanın kendi elinde olan bişeyAynen öyle o gün deme bari, hatta demeyiver madem seviyorsun evlenmek istiyorsun onu da söyleme yani. Ben de onunla aynı ilişkiyi yaşıyorum ama ben hala aşığım , evet zamanla sevgi alışkanlık olur da aşk da bitmez yani bitmemeli
Sana güzide bir şarkımızla cevap veriyorum.
Yalan dostum aşk diye bir şey yok
Aşk dediğin üç günlük eğlence
Bilemedin beş gün sürsün
Kapılıp da sürünen çok....
Ben çok yaşlandım galiba yaa
Bence biraz abartiyorsunuz, ömrünüz boyunca aynı heyecanımı duyacaksınız karşınızdakine? Sizi seviyor, değer veriyor, önemsiyor ve en önemlisi size saygı duyuyor ise gerisinin bir önemi yokAçıklaması aşk sevgi birbirinden farklı değil , sadece aşk ilişkinin başında olurmuş sonrasında sevgi olurmuş. Ben aşığım bu net ama şu var bana aşık olmayan birine de aşkım sevgim kalmaz. Şu an içimde sadece bir alışkanlık hissi ve üzüntü var. Üstelik bu lafı sevgililer günü için yemeğe goturdugunde dedi. Kırıldım üzüldüm, Aşksız olur u hhiç ya
aşkın bitip bitmemesi kesinlikle insanın kendi elinde olan bişey
İnsan herkesi sever , her şeyi sever. Ama birine aşık olur veo aartık özeldir, yeri dolmaz vs. Yani ben adama tamam evlenelim desem adam sonra birine aşık olsa ne olacak sonuçta beni sadece seviyor. Hiç böyle hayal etmemistim hatta iki haftadır bekliyorum kendi söylesin Hayır tabiki öyle değil diye tık yok.
Annem de aynısını söylüyor aşk yoksa o zaman daha beter hiç ugrasmam evlilik işiyle. Yaslanmadin tabiki çünkü annem aşkı geçti sevgi bile yok diyor
Aşık değilse de evlen demiyorum ki. Bir sözle bu kadar karamsarlık yapacağına olması gerekeni yap ve konuş. Aklındaki tüm soruların cevabi onda emin ol
Yok ondan demedim şarkı çok eskiymiş gibi geldi. Ben aşka inananlardan ya da aşk ile sevginin farklı şeyler olduğunu söyleyebilenlerden değilim. Bana göre ikisi de aynı şey. Aşık oldum diye yapılan evliliklerin de çoğu sağlam olmaz zaten gördüğüm kadarıyla. Önemli olan birlikte güzel zaman geçirebilmek, iletişim kurabilmek, cinsel anlamda uyuşmak, hobilerin ilgi alanlarının vs. uyuşması ve sevgi saygı sadakat üçlüsü. Bunlar varsa evlilik pek güzel, biri bile eksikse arkana bakmadan kaç.
Daha da yaşlandıracak bir şarkı o zaman.
Aşk eski bir yalan
Ademle havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Aşktır ilişkiye heyecan katan. Sadece sevgiyle olur mu hiç belli bir zaman sonra artık seni sevmiyorum ama mantığıma yatıyorsun evlenelim derse şaşırmayın.
Benim bu noktada konuşmaktan başka önerim olamaz üzgünüm. Ama iletişim kurmak istediğinde bile ters tepiyorsa işin zor arkadaşSordukca Hayır diyecek biliyorum huyu öyle çünkü. Üzerinde konuştukça tersine tersine konuşacak
Bence biraz abartiyorsunuz, ömrünüz boyunca aynı heyecanımı duyacaksınız karşınızdakine? Sizi seviyor, değer veriyor, önemsiyor ve en önemlisi size saygı duyuyor ise gerisinin bir önemi yok
Benim bu noktada konuşmaktan başka önerim olamaz üzgünüm. Ama iletişim kurmak istediğinde bile ters tepiyorsa işin zor arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?