Ayrılmadan önce aşk ve sevgiye yüklediğiniz anlamları öğrenin bence. Zira kimine göre aşk, şehvetle sevişmekten ibaret.Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.
Hahahaha çok güldüm bu yorumaaçık açık söylemese iyiymiş.azcık dangalak galiba...
Kızlar Merhaba, Erkek arkadaşım ile daha önce büyük bir kavgamiz olmuştu yazmıştım da buraya. Ben çok sevdiğim ve hatalı olduğum için baya uğraştım ve barıştık. Baristiktan sonra çok çok da iyi gidiyor ilişkimiz. Hatta tam teklif etmese de evlenelim mi diye ciddi ciddi de sordu. Ama bir gün konuşurken bana aşık mısın diye sordum seviyorum ama aşık değilim dedi. Aşk ilişkinin başında olurmuş falan. Ben bana aşık olmayan biriyle bir ömür gecirmek istemiyorum ama dört senelik de ilişkim ne yapayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?