seni seviyorum ama aşık değilim

Aslinda onemli olan sevgidir, sevgi kalici ask gecicidir
Tabi sana bunu boyle soylemesi hos olmamis sonucta biz bayanlar her seyi kafaya takan insanlariz tabi birazda kirici olmus ne geregi varki bunu soylemenin erkekler biraz okuz oluyor

Askin sevgiye dönüşmesi sağlıklı bir şey sanirim. Bir yerde okumustum. Hep aynı şekilde aşık olarak kalirsak fiziksel zararları oluyormuş sanirim. Sen tavirlarindan memnunsan bence çokta canını sıkma.

eşimle 2004 yılında tanıştım 2012 yılında evlendim aşk olmadan olur mu tabiki ilk günkü gibi olmaz ama hala heycan duyarım ona bişeyler hazırladığımda akşam eve geleceği bazı zamanlar sabah işe gittiğinde eşyalarını koklarım bazen aşk olmadan olmaz sadece aşk zamanla biraz azalır yerini çok güçlü sevgiye bırakır bence.iyi düşün derim.

Her ask bitermiş bigün

Sadece kavramlar değişiyor..

Bide sizin ask olarak gördüğünüz şeyi kendisi sevgi diye sifatlandiriyor olabilir! Enine boyuna tartmali bu konuyu!

Aşkı ve sevgiliyi nasıl tanımladığına bağlı sevgilinin. Herkesin kafasındaki aşk ve sevgi tanımları başkadır. Bazıları aşk yaşamayı çok kıymetli bulur bazıları sevginin daha kıymetli olduğunu düşünür.
Mesela bana göre aşk dediğin şey platonik olarak yaşanan hislerdir. Elde edememiş olmanın verdiği acı ,onu gördüğünde ki heyecan ve yaşanabilecek ihtimallerin toplamı eşittir aşk.
Bir ilişki yaşarken o yaşanan duygular aşk değilde sevgi bence. Sevgi bana göre daha kıymetli seviyor olmak o hayatında olduğu için mutlu ve huzurlu olmak demektir. Aşk sağlıksızdır çoğu zaman mutlu etmez.
Eğer senin sevgilinde sevgiyi kıymetli buluyorsa üzülme derim :)

Aşk genelde gelip geçen bir duyguymuş gibi görülür ama öyle değil 7 yıllık evliyim kocam 10 yıldır hayatımda, hala aşığım hala heyecanlanırım hala özlerim vs vs Sevgi güçlüdür daha sabittir evet ama bence ilişkiyi ilişki yapan Aşktır. Aşk olmadan da evlilik kaldırılabilen bir kurum değil benden söylemesi.....

Su ask denen sey o kadar goreceli bir kavram ki. Ask kimine gore onu gorunce kalbinin deliler gibi carpmasi, elinin ayaginin birbirine dolasmasi, gece gunduz onu dusunmen, surekli onunla olup, onunla vakit gecirmek istemen vs. Uzun sureli iliskilerdeki herkes bilir ki zamanla bunlar yok oluyor, yerini guclu bir sevgi aliyor. Sevgi olusmazsa da, ciftler birbirinden kopup uzaklasiyor iste zamanla.

Ben sevgilinizin soyledigini samimi buldum, fakar biraz odunluk etmis. Boyle birsey tak diye soylenir mi? Veya eskiden cok asiktim, simdi de cok seviyorum falan gibi birsey soylenebilirdi. Biraz odunluk etmis sizinki. Ben de olsam kirilirdim sanirim.

Mantıklı çocuk muş.aşk bencede uzun süren bişey değil en olmadı evlenince bitiyor. Misal evlenen e kadar eşimi her gördüğümde kalbim yerinden çıkardı. Evlendik bidaha hissetmedim onu. Gerçi aşkın kesin bir tanımı yok. Kimi bilim adamları ilk görüşte ki birkaç saniye diyor. Sevgilinizin aşk tanımı ile de sizinki bir olmayabilir.

Bide eşime hiç beni seviyor musun diye sormadım. Çünkü dilde gözde yalan söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…