Seni seviyorum demek

hamra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
56
0
86
Bursa
selam kızlar
bırısıyle tanısıyorsunuz evlılık ıcın bırbırınıze zaman verıyorsunuz
bırbırınızı daha ıyı tanımak ıcın.ve bu zaman ıcınde erkek yada bayan baskalarınıda tanımak ıhtıyacı hıssedıyor sıze SENI SEVIYORUM dedıgı halde ve sordugunuzda senınle daha kesın bırsey yok dıye cevap verıyor bu sıze normal gelıyormu?

Olur mu canım öyle şey,hiç normal değil:kızgın:Evlilik programı mı bu,sen bekle başkasınıda göreyim ona da bakayım bir,sıradaki gelsin.Normal bir ilişkide,sevgi olan bir ilişkide denir mi öyle şey.kötükedihüso

ınsan sevıyorsa ılgısı varsa...hoslanıyorsa....
neden baskalarınıda yedege alsın kı...olmayacak sey hem evlenme nıyetıyle yaklasıp hem sende bır sey yok demek resmen adamı oyalamaktır......
ne boyle sevgı nede aşk nede evlılık olur....
begenmıyorsa baska kapıya ben kımsenın yedegı fılan olmam dogrusu......

eğer sizi sevdiğini söylemişse,verilen bu zaman ne için anlayamadım doğrusu...
demek ki,sevgiden de emin değil...

eğer sizi sevdiğini söylemişse,verilen bu zaman ne için anlayamadım doğrusu...
demek ki,sevgiden de emin değil...

ılgınıze tskler arkadaslar kendısı yurt dısında oldugu ıcın sure verılmıstı
bır ay sonra yuzyuze gorusulecektı cunku sadece sanalda gosuldu sımdıye kadar

ılgınıze tskler arkadaslar kendısı yurt dısında oldugu ıcın sure verılmıstı
bır ay sonra yuzyuze gorusulecektı cunku sadece sanalda gosuldu sımdıye kadar

sadece sanalda görüşüp,evlenme kararı aldınız,
sevginizi ifade ettiniz ve sonra biraz zaman verdiniz birbirinize ama
kesin karar henüz verilmedi değil mi??
peki evlilik kararı alıp,başkalarına da yeşil ışık yakmak ne kadar doğru???
ya da kendisini tanımadığınız birine güvenmek ne kadar doğru??
inanın bana biraz tuhaf geldi durumunuz
...

soruya cevap verecek olursam, normal degil tabiki derim...
konuya egilirsem...o kadar tuhaf geldi ki bana anlatiklarin...yani hiç gorusmedigin biriyle evlilik kararini nasil aldin ?
yada..birisine Seni Seviyorum deyip yedekde tutmak ne kadar dogru ?
anlayamadim...
yanlis bence

daha yüzünü bile görmediğin biriyle evliliği nasıl düşünebiliyorsun benim aklım karıştı doğrusu....
SENİ SEVİYORUM demesi de normal gelmedi bana hele seninle kesin bir şey yok demesine hiç cevap veremeyeceğim

Adam açıkça seni oyalıyorum umrumda bile değilsin, seninle vakit geçirmek için görüşüyorum demiş resmen.kötükedihüso

Bi kere sana başka kızları da tanımak istediğini söylemesi herşeyi ortaya koyuyo. Madem seni seviyomuş o zaman neden diğer kızları da tanıma ihtiyacı duyuyo :sm_confused:

Evet açıkca seni oyalıyorum elimin altında kal ama başkalarıda olsun aranızdan hangisi münasipse onunle evlilik düşünücem demek istemiş. Üzme kendini böyle birisi için. Sen yol ver gitsin. Bırak o da yeni aday/adaylarıyla saçma hayatındaki arayışını sürdürsün..

ama canım sanalda tanışmış olabılırsın....
belkı telefon konuşmalarındanda elektrıkte almış olabılırsın...
ama garıp olan daha yuzunu bıle gormeden evlılıgın kararıy alıyor olman....
ve sankı oyalıyor olması...
yıne hayat senın evet ama bence cok mantıklı ol.......
sanal bu oyunda olabılır...

:oklava: öncelikle ilişkinizde bir ciddiyet varsa bekler ikinci seçenek sen olmazsın
SENİ SEVİYORUM dese bile gerçek duygusu o değilse bin kere SENİ SEVİYORUM DESE NE OLACAK:oklava:

cnm olay sanalda geçtiği için malesef seviyorum sözcüğü çok inanılır gelmedi bana sen buna inanmak istedin sanırım.ama bu erkek milleti gerçek hayattada gözünün içine baka baka seni seviyorum der.sonra unutur gider.çok emin olmadan değil evlilik konuşmayı seni seviyorum sözcüğüne karşılık verirken bile iki kere düşünün.bir erkek yada kadın seviyorsa emindir.ve herkonuda kolayca karar alabilir.ama kadınlar genç kızlar biraz şüpheyle yaklaşsınlar kendilerini koyvermesinler.aksi takdirde hüsranla bitebiliyor

bence sen ona deki ben seni tanıdıgım kadar tanıdım bu iş olmaz de bırak onu iş işten geçmeden olurmu öyle şey ya

Evliki "seni seviyorum"la verilecek bir karar değil.Bu kararı verirken dayanak ne ki? Kenarda bekle mantığı var.

erkekler tanıma devresinde arkadasça konuşamıyorlar bi bayanı nasıl etkilersin hemen duygusal sözlere başlaıp aşk numaraları yapıyorlar kimse kimseyi iki günde sevmez o SEVİYORUM lafı her babayiğidin harcı olmamalı ...günümüzde ucuzladı .bahsettiğiniz kişi elinden kaçırmadan başka kısmet peşinde ondan adam olmaz zannımca..

normali bırak çok anormal bir durum..
seven adam sonuna kadar gider..
sevmiyosa da seviyorum demez..
valla ben bu işin içinde başka şeyler ararım, seni kullanmak, senden faydalanmak gibi..

Eger ask evliligi degilse normal canim.
Askin oldugu yerde "seni seviyorum" demek kacinilmaz.
Ama normal olmayan, "seninle daha kesin degil" diyen biriyle hala devam etmek.
Eger beklemeye deger diyorsaniz o ayri..
Ama evlilik yolunda iliskiye baslamayan bile insan bu sözü söylemez.
Bence bu ise el atacak kisi "seni seviyorum" diyen kisi olmali.

Back
X