evet canım insan bazen isyan ederken buluyor kendini ama çekilen acı okadar büyükki çekmeyen bilemez bunu...
herkes düşük yapmış , vah yazık der geçer ama onun arkasındaki psikolojik çöküntüyü kimse bilmez ... bendenen gördüğümüz zararın 100 belkide 1000 katını psikolojik olarak görüyoruz....
ben ilk bebeğimi kaybettiğimde deliriceğim zannettim... gece yarısı yataktan fırlayarak uyanıp hıçkıra hıçkıra ağlamak... işyerinde bir çalışma yaparken tam ortasında kafanda sadece iş varken bile birden bire hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamak.. atlatmak çok zor....
Allah sabrını versin inşallah.. ben umutluyum inşallah birgün bebişimi alacağım kucağıma.....
Rabbim sabır versin çok üzüldüm sonuna kadar okuyamadım bebeğini gördüğün yerde kaldım hala ağlıyorum Rabbim aynı acıları yaşatmasın bebeğine sağlıklı ömürler versin mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Basin sagolsun canim Rabbim sabirlar versin....
Bende bir melek annesiyim oglumu 38 haftalikken ölü dogum yaptim(
Üzerinden Ikibucuk sene gecti acisi taptaze ama bir sekilde hayata tutunmaliyiz iste...
Benim Oglumdan sonra birdaha bebegim olmadi bu gidislede olmasi zor..
En azindan cok beklemeden tekrar bir bebegin olmus Rabbim ona hayirli uzun ömürler versin...
Ağlamaktan okumakta zorlandım,Empati yaptım,yerinde olmadığım halde nasıl koydu..Allah sana sabrını versin,bu bebeğinide bi ömür boyu sağlıkla büyütürsün inşallah..[/QUOTE
amin canım.allah abisinin ömrünüde oğluma versin..şefaatçimiz olsun inşallah..
inşallah canım.tek yapabileceğimiz şey sabır ve zor olsada hamilelik olayını çok düşünmemek.ben birazda zor hamile kaldıgım için çok kafaya takıyordum.ama eşimin ve dr umun uyarıları ile baktım ki olmayacak başka şeylere verdim kendimi.hamile kaldıgım yaz ne bileyim her gün yüzmeye gittim,kitap okudum,evde çok zaman geçirip kendimi dinlemedim.kısa süreli seyahetlere çıktım ve inan bunları yaptıgım ay hamile kaldım.karalı bir şekilde uygulamaya geçirebilirsen inan çok işe yarıyor.
o dönem beni en çok yaralayan şey şu olmuştu.bir arkadaş benden 4 ay sonra doğum yaptı ve ben yanında oldugum her an bebeğini gözümün içine soka soka seviyordu.ama nasıl abartılı şekilde...işta ' sana bişey olsa ben naparım' ,iyiki doğurmuşum..vs...tabii sevecek sonuçta bebeği ama sanki canımı acıtırcasına yapıyordu bunu...
diğer bir arkadaşımsa hiç sevmezdi yanımda çocugunu,adeta uzaktan ilgilenirdi çocukla..
bu dönemlerde insan dostunu -düşmanınıda anlıyor.
ne zaman hamile kaldım ilk bahsettiğim arkadaşım bebeğiyle ilgilenmezs biile oldu yanımda.diğeri ise sevinçten ağladı benimle...bi taraftan bunlarıda görüyorsun o acıları yaşarken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?