seni unutmadım meleğim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok sükürki bi bebegin daha olms acısını unutturacak darısı biz kaybedipte bekleyenlernde basına

güzel arkadaşım ben de üç melek annesiyim ve ne yazık ki kucağım bomboş çocuğa hasretim
nasıl dayandığıma bile şaşıyorum bazen

ahh canım benim...eve geldiğimde ağlıyorum yazmışsın ya aynı şeyleri yaşadığımdanmıdır bilmem içim nasıl acıdı..güçlü durmaya çalış lütfen...yarın kimin başına ne gelecek hiç belli olmaz..hayat mucizelerle dolu kimbilir hiç ummadığın bir anda bir bakacaksın hamilesin..sonra o ayları sağlıkla atlatma telaşına düşeceksin..sonra bebeğine bakma telaşına..bambaşka şeylerle karşılaşacaksın..kaybettiğin bebeklerini düşününce yine üzüleceksin malesef ama yanındaki bebeğin sana büyük bir teselli olacak..ben buna eminim.bol bol dua et,dua edelim...

güzel arkadaşım ben de üç melek annesiyim ve ne yazık ki kucağım bomboş çocuğa hasretim
nasıl dayandığıma bile şaşıyorum bazen

allah sabrını veriyor derler ya çok doğru...sabretmesi çok zor ama rabbim hiçbir kuluna taşıyabileceğinden fazla yük vermezmiş.allah yardımcın olsun,güzel haberlerini okumayı çok isterim.bunu yaşayan kimselerin hamilelik ve doğum haberlerini alınca birbaşka seviniyorum.
ne dikkatimi çekti biliyormusunuz?bu şekilde bebeklerini kaybeden insanlara rabbim sonunda bebeğini,mucizesini veriyor.tek yol sabır ve bol bol dua..

Cok sükürki bi bebegin daha olms acısını unutturacak darısı biz kaybedipte bekleyenlernde basına

canım ümitsizolma.şu duayı bol bol oku lütfen..
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.”
Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Gece nöbetleri,ağlayarak uyanmalar...Düşüncesiz arkadaşlara tahammül etmek zorunda kalmak..Acı aynı olunca nasıl da benziyor yaşananlar..Bebeğini seven birini gördüğünde içinin yangın yeri kesilmesi...Ne mutlu sana ki yeni bir bebeğe cesaretin olmuş yaşadıklarından sonra.Bense hala o fikir aklımdan bile geçse toparlayamıyorum kendimi...4 yıl oldu oğlumu kaybedeli ama...Hala dün gibi..

canımm ben bebeğimi kaybettikten sonra hemen tekrar dr a gittim.sebebini öğrenmek istiyordum.neden?sorusu beynimi kemiriyordu çünkü..ve rahim ağzı yetmezliği oldugunu öğrendim.diğer hamileliklerimin hepsinde rahim ağzına dikiş konulacaktı.en azından teşhis konması beni biraz rahatlatmıştı.hemen tekrar bebek istedim yoksa içimdeki acıyı söndüremeyeceğimi biliyordum.gerçi hiç sönmedi ama oğlum bir nevi teselli oldu.birde zor hamile kalmanın verdiği telaşla hemen olsun istiyordum.doğumdan 14 ay sonra tekrar hamile kaldım.zor bir hamilelik süreci geçirdim.3 aylıkken rahim ağzına dikiş atıldı.yatmam gerekti sürekli...hergün kendimi dinlemekten artık aşırı stresli bir hamilelik yaşadım.2.bebeğimde biraz erken oldu.36+2 de ama şükürler olsun ciddi bir sağlık sorunu yaşamadık doğumdan sonra.
biraz uzun anlattım ama bence tekrar dene..uzunca bir süre geçmiş..kendini hazırla lütfen..tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacağız diye bişey yok..evet daha fazla dikkat etmek gerekiyor ama inan bebeğin sana geldikten sonra yaşadıgın sıkıntılar için bir tesellin oluyor en azından..allah sabrımızı artırsın..

allahım sabırlar versin canım ne mutluki oglun kardeşini hemen göndermiş ve kucagında suan onunla yaşıyorsun teselli buluyorsun tabikide unutulmaz asla her evladın yeri ayrıdır onlar bizim ilk bebeklerimiz onlarla herşeyi paylaştık yaşadık allahım bebegine uzun ömürlerler ersin güzelim...

Acısı geÇmez nasıl geÇsınıkı bır parÇan yÜrek yangının ayyy fena oldummm kızımı sen baĞıŞla rabbım ve tÜm ısteyenlere nasıp ettt

şuan bir evladım olmasa ver canını bu evlatlar için deseler nefes almadan verirdim heralde...
annelere üzülüyorum ama o meleklere içim yanıyor...

şuan bir evladım olmasa ver canını bu evlatlar için deseler nefes almadan verirdim heralde...
annelere üzülüyorum ama o meleklere içim yanıyor...
sağol canım.günahsız yavrularımız,meleklerimiz şimdi cennetten annelerini izliyorlardır..

basın saolsun canım bılıyorumkı bu kelımeyı duymak cok acı ama yapılacak bırsey yok ama cok sanslı oldugunu sakın unutma cunkı anne olmussun annelıgı yasıyosun suan benım gıbı bebegını kaybettıkten sonra okadar cok kısı varkı tekrar hamıle kalamaması ınan sukur etkı melegının kardesı hemen gelmıs ınsallah bızlerde yasarız canım temız yuregınle dua eyle bizlere:Saruboceq::Saruboceq:

o boşluk dolmuyor canım
ağustosta tam 10 sene doluyor güzel melek kızımı doğumda kaybettim
2 erkek kardeşi var hala hatırladıkça burnumun direği sızlar
Allah evladına hayırlı uzun ömürler versin
meleklerimizde bizi cennet kapısında bekliicek inşallah

sağol canım.alttaki tickerina baktımda meleğimin kardeşi yolda yazıyor.çok sevindim..rabbim sağılka kucağına almayı nasip etsin inşallah..

canım meleğinin kardeşlerine allah uzun ömürler versin...onlar bizim tesellilerimiz..
inşallah özellikle bebeklerini kaybedenler tekrar anne olabilirler...acıları geçmiyor meleklerimizin ama tekrar bebek olunca insan birazda olsa teselli buluyor.

canım bende bebeğimi kaybettim Allah bizlere sabır versin bende senin gibi evlilik yıldönümümde toprağa verdim meleğimi...rabbim meleğinin kardeşine uzun ömür versin ve bizlerede nasip etsin...birdaha böyle acı yaşatmasın...:Saruboceq:

aminn...inşallah burdan güze haberlerini okuruz cnm..allah hepimize sabır versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…