Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşanmış çok şey vaaaar ama anlatacak neyin var diye sorarsan koca bir hiç. Kendini yıpratma, güçlü ol, daralır bunalırsan ben buralardayım dinlerim hep
Yaşanmış çok şey vaaaar ama anlatacak neyin var diye sorarsan koca bir hiç. Kendini yıpratma, güçlü ol, daralır bunalırsan ben buralardayım dinlerim hep
Yani dün kuzeniyle görüştüm onun bu davranışlarının sadece bana olmadığını ailesine de arkadaşlarına da bana da onada hep aynı olduğunu söyledi. İşi , ailesi , özel hayatında hep baskı görünce oda bundan dolayı bunalıma giriyormuş sizce ne yapmalıyım @Minik peri @zuka24kontesbarts
aslında yapılması gereken belli.
her işi bozulduğunda sizden uzaklaşması sizinle tam bir güven bağı oluşturmadığının göstergesi.
güven olmadan ilişki oturmaz, oturmayan ilişki için de çırpınmaya gerek var mı yok mu?
aslında yapılması gereken belli.
her işi bozulduğunda sizden uzaklaşması sizinle tam bir güven bağı oluşturmadığının göstergesi.
güven olmadan ilişki oturmaz, oturmayan ilişki için de çırpınmaya gerek var mı yok mu?