Canım benim bozma moralini.aslında yanlışı surda yapıyoruz, sadece eşini sevmek beğenmek yetmiyor bence kesinlikle ailesine göre degerlendirilmeli.ama iste...başımızda kavak yelleri düşünemiyoruz maalesef acısı sonradan çıkıyor boyleEn acısıda onlar yokken ben vardim elini oylesine sıkıca tuttum ve öylesine güzel bir başlangıçtiki herkes hayranlikla bakiyordu ama artik büyü bozuldu.
eşin ezik bir tip maalesef canımKızlar keşke kendi görüşse bana dokunmasa cidden daha anlatamadigim okadar çok sey varki.Benide zorluyor gideceğiz yanina diyerek uvey babasi her gece icip arardi ben hamileyken.Inanin sıçrayarak uyanirdim o telefon sesine.Hatta ve hatta bana ogluma ettigi küfürler üvey babasının telefonda eşime soylerken duyduğum.Bir insan nasil esini yavrusunu koruyamaz birşey diyemez.Birsey olmamis gibi davraniyor bunlar nasil unutulur bir ara num degistirdik hayatimizdan cikardik onlari cok mutluyduk taki yine arayana kadar.Anneden vazgecilmez tabiki ama bu artik annelikten öte ya el gibi soguk ve donuk.Ben dügün takilarimla uvey babasinin borclarini odedim esime kredi cektirmis benden once tertemiz sayfa acmistik ama yine hayatımdalar ve kavga eksik olmuyor evimizde
Canım bende aynı sorunları yaşıyorum. Üzülme birgün toprak kaynanana CEEeee dedi mi o zaman rahat edersinSorun sende degil maalesef ana kuzulari.bizim kocalarimiz bizde de hicmisans yoktu anlamadim gitti aynisinin lacivertide bende var kaynana belasi ve ona tapan bir ogluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?