- 28 Eylül 2009
- 3.564
- 5.593
- 683
- 42
- Konu Sahibi Belgisizamir
cok üzüldüm. hic de musrif degilsiniz aksine oldukca tutumlusunuz. sonuçta 1 tane evladiniz var onun icin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz.Ben aylik 4000 lira maas aliyorum ve maasim yattigi gibi esimin hesabina kuruşuna dek gonderiyorum ortak kullaniyoruz dolayisiyla harcamalarimi goruyor ve ben zor sartlarda calisarak kazandigim paradan yaptigim yumurta masrafi bu ksilerin gozune batiyor. Haksizliga ugradigim icin sesimi yukseltip sinmedim. Ben masrafli miyim peki asla. 3 yildir iki defa kuafore gittim bir botum iki tane cantam var haftada 4 gun calisirim iki gun bir kot pantolonumu iki gun diger pantolonumu giyerim kıyafete bile harcama yapmam buna rağmen müsrif damgası yedim
aileniz sanırım sizi yük olarak görüyor ya da cok cahil insanlar, yoksa böyle bir durumda sizi haksiz bulmalari inanilir gibi değil. Allah yardımcınız olsun ama esiniz pisman degilse dönmeniz çok büyük hata olur.
ailenizi zorlayin destek isteyin, gerekirse 5 gun çalışıp bakici tutun ya da kreşe verin, bir sekilde siz bakarsiniz ona. zaten nafaka da alirsiniz.
Allah yardımcınız olsun