Senin benimle zorun ne elticim?

Eltimle biz evlenmeden önce bi muhabbetimiz vardi. Mesafeliydik ama art niyet yoktu ya da ben anlamadim. Evlendim ve eltim birden değişti. Şakayla karışık laf sokmaya küçük düşürmeye başladı. Beni sevmediğini biliyorum ama nefret kusuyor şuanda.

Farkettim ki Genelde beni yalnız yakaladiginda kiricak ya da kızdıracak şeyleri sokusturuveriyor. Ortam kalabaliksa şaka yollu küçümsemeye küçük düşürmeye çalışıyor. Araya mesafe koydum kayinvalidemde görüşüyoruz onun harici ne onlar geliyor ne biz gidiyoruz. Ugrasmak guzel geliyor ki bu ara bi görüşme hevesi sardi kendisini habire ya davet ediyor ya bize gelmek istiyolar.

Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona. Zaten birbirimizi sevmiyoruz görüşmeye ne gerek var ama abisi olduğu için görüşme isteklerini kiramiyor. Eltim de faydalaniyor tabi. Her görüşmede agzindan adeta bal damliyor :)))

Geçen akşam iftara çağırdı butun aileyi. şaka yoluyla beni istemediğini sevmediğini kustu adeta. Sanki ben bayılarak gidiyorum ona. Artik görüşmek istemiyorum ama eşim ailesinden ne kendi kopuyor ne beni kopartiyor.

İftara kendi davet etti ama şakayla karışık "sen istenmiyosun sen git esin kalsin cocuklar amcalarini istiyolar sana da kal dememizi beklemiyosun heralde" dedi. Daha önceki seylerine takilmadim art niyetini bildigim icin ama misafirliğe gittigim evde bu tepkiyi görmek incitti beni. Artik gorusmek istemiyorum ama mecbur kayinvalidemde bi araya geliyoruz. Nasıl bi tavır takinmaliyim? Nasıl karşılık vermeliyim? Görüşlerinizi bekliyorum

Ek olarak eşime bi arkadaşını düşündüğünü kızın güzelliğini esime överek anlatmıştı en son.
gram görüşme .derdinden de gitmiyorum de katii görüşme ne görüşcen ya sürekli işim var de çalışıyorsan dha ala ev hanımıysanda onlar davet ettikçe sen kendi arkadaşlarına davetliyim de eşinlede konuş bu beni rencide edip sende arkamda durmazsan sizin sülalede kimseyi görmem de kimse kimseden üstün değil herkes yerini haddını bilecek sizede bildirmek düşer

Ben yeri geldiğinde evimde hiç sevmedigim insanları agirladim. Eşimin hatrina yada ailemin hatrina. Her ne olursa olsun evime gelen insan sonuçta kovmak bana yakışmazdı. Sevmemesini anlarim ama bana mesaj atip davet eden o. görüşmek istemiyosan bana niye mesaj atiyosun.

Kv de ayni sorundan muzdarip. O araya baya mi mesafe koydu çok soğuk davraniyor eltime. Eskiden biz mutfaktayken eltim yemege bulasiga hic el atmazdi. Şimdi bizi mutfakta hic yalniz birakmiyor kayinvalidemle. Kayinvalideme söylesem tepki koyar zaten eltime dolu ama buda cok cocukca olur şikayet eder gibi.

yok siz şikayet edin müdahale alebinde bulunun demiyorum ama o gün o sözü söylediğinde kayınvalideniz ordaydı diye algıladım. öyleyse, müdahale etmeli. en azından size gelip boşver sen onu ben neyin ne olduğunu biliyorum demeliydi diye düşünüyorum. pasif olmak da çok iyi değil. ama en azından elti kişisinin ne olduğunu biliyor ya o da bişey..

Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona.

yorumları okumadım ama bence patavatsız zaten başlı başına kötü bir şey. niyetine gerek yok bence.

Bende de bi tane var hayret huyuna gidince kendisi kenera cekildi size tavsiyem bi kere kuyruguna basmaniz yeterli olacak

yok siz şikayet edin müdahale alebinde bulunun demiyorum ama o gün o sözü söylediğinde kayınvalideniz ordaydı diye algıladım. öyleyse, müdahale etmeli. en azından size gelip boşver sen onu ben neyin ne olduğunu biliyorum demeliydi diye düşünüyorum. pasif olmak da çok iyi değil. ama en azından elti kişisinin ne olduğunu biliyor ya o da bişey..
Kayinvalidem o an salonda degildi. Benden baska kimse duymadi.

Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona.

yorumları okumadım ama bence patavatsız zaten başlı başına kötü bir şey. niyetine gerek yok bence.
Bazi insanlar sirf konusmus olmak icin konusunca sacmaliyor ama eltim bilerek yapiyor bunu

Back
X