- 25 Temmuz 2013
- 13.352
- 54.527
- 798
- Konu Sahibi blackwiccan
-
İkiyüzlü, yalancı ve arkadan iş çeviren tiplerin neresi eğlenceli olabilir?İyi yönden bakınca çok eğlenceli insanlar ama erkekleri ikiyüzlü ve yalancı arkadan iş çeviren tipler oluyo genelde
Hahahaa ay evet unutmuşumTahta elementini unutmuşsun. Ayyy bugün çeneme bir şey olmuş.
Tutkuluyuz da hamilelikten amcaoğlu olduk herifleAhah Sizde karşıt burçlar olarak güçlü bir çekim var. Cok tutkulu.
İkiyüzlü, yalancı ve arkadan iş çeviren tiplerin neresi eğlenceli olabilir?
Zor bı ikili aslında Birniz ciddi iskolik biriniz eğlenceli arkadasci birbirinizi tamamliyor olabilirsinizben oğlak, esim ikizler. hiçbir zaman da uyumumuza falan bakmadımbu zamana kadar tanıştığım tüm herkesten daha iyi anlaşıyoruz (maşallah)
Vaaow yükselen terazi olup partnerde terazi bu çok ortak özelliğiniz olduğu güçlü bir bağ kurabildiginiz anlamına gelir.Ben bakıyordum önceden şimdi anksiyetem nedeniyle ara verdim fal Tarot doğum haritası hala ilgilendigim konularBen başak o terazi ancak benim de aynı zamanda yükselenim terazi bilemiyorum her şey çok güzel gidiyor yıllardır umarım bi sorun da çıkmaz. Siz doğum haritası bakıyor musunuz ? Çok merak ediyorum ancak hiç bakan birine denk gelmedim.
Ben başak eşim kova çokta iyi anlaşıyoruz böyle şeylerden pek anlamam araştırmamda.Önemli olan bizim uyuşmamız burçlar uyuşmasada olur.Benim burcum yengeç sevgilimin burcu aslan.Su ateş zıt kutuplariz aslında .Zıt kutuplar birbirini çekiyor o yüzden anlasabiliyoruz.Venusumde aslan olduğu için sevgilim bana çekici geliyor.Arada tartismalar toksiklikler olsada orta yolu buluyoruz.Sizin burçlarının ne uyumlu musunuz ?
Neden ya boğalar çok eğlenceli neşeli insanlardır .ahahah ben haritasına bakmadan hayatıma almamBen boğa, eşim terazi. Benim çekilmez huylarımı çok dengeliyor. Arkadaşlıktan aşka geçiş olmuştu bizde ama aşık olduktan sonra "dur bi haritaya bakıp geleyim" demezdim herhalde
Başaklar titiz kendi kuralları olan burclardir .özgür ruhlu zeki kovalara da bu çok etkileyici gelir uyumu yakalamissinizBen başak eşim kova çokta iyi anlaşıyoruz böyle şeylerden pek anlamam araştırmamda.Önemli olan bizim uyuşmamız burçlar uyuşmasada olur.
Evet çok haklısın benimde akrabalarimdan var ikizler mesafeli davranıyorum Ama kadın ikizlerden böyle bişey yaşamadımAynen öyle eglenceli olmasina eglenceli ama hic güvenebilecegim insan tipleri degillerdi yalan, sinsilik is cevirme
3 gün gülsem 4. Gün kavga ediyorum ben ikizlerle sadece aşk ilişkisi de degil arkadaslik, akrabalik iliskilerinde bile ikizlerle mutlaka sorun yaşamişimdir. Uzak olursa anlaşirim ama herhangi bi iliski kuramiyorum bu arkadaslarla.
Evet çok haklısın benimde akrabalarimdan var ikizler mesafeli davranıyorum Ama kadın ikizlerden böyle bişey yaşamadım
İkinizde sabit burçsunuz inatlasmalar olabilir ama ilişki rayına oturdugunda anlayışla bu durum çözülebilir .aslında sadece güneş burcuna bakılmaz diğer gezegenlerin uyusuyor olabilirBen Boğa’yım eşim Kova. Astrolojiye göre bu ilişki pek olmaz, ama çok da güzel oldu. Zaten böyle şeylere pek inanmam. Buna göre hayatımı, ilişkilerimi ve çevremi şekillendirmem.
Bende terazilerle çok iyi anlasirim.Eglenceli arkadaş canlisi haksızlığa gelemeyen tipler dengesizler ama olsundu ben de bipolar olarak çok dengeli sayılmamBen ikizler kadiniyla da anlasamiyorum. Ama kova kadinlariyla da anlaşamiyorum.
Kadinlardan en iyi anlastigim terazi.
Eğlenceliyiz ama sabit fikirli, dik başlı, inatçı vs vs yönlerimiz çokNeden ya boğalar çok eğlenceli neşeli insanlardır .ahahah ben haritasına bakmadan hayatıma almam
Tabi sabit burç olduğunuz için dik basli inatçı olmanız normal benimde ay burcumla alcalanim marsim boğa valla boğa burclariyla çok iyi anlasiyorum insana ilham veren düşünceleri var deli dolular her insanın hayatında bir boğa olmalıEğlenceliyiz ama sabit fikirli, dik başlı, inatçı vs vs yönlerimiz çoktheblackswan O Orangegreysky dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?