- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
- Konu Sahibi blackwiccan
Hocamı öneririmValla öneri üzerine baktırdım ama kadın telefonda konusurken çorba karıştırıyordu1 saate yakın bişeyler anlattı bilemedim daha iyisini bulursam yine. Baktırırım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocamı öneririmValla öneri üzerine baktırdım ama kadın telefonda konusurken çorba karıştırıyordu1 saate yakın bişeyler anlattı bilemedim daha iyisini bulursam yine. Baktırırım
![]()
Ben akrep eşim terazi. 8 yıldır beraberiz. Bu işlerden hiç anlamam da birbirimizi dengeliyoruz.Benim burcum yengeç sevgilimin burcu aslan.Su ateş zıt kutuplariz aslında .Zıt kutuplar birbirini çekiyor o yüzden anlasabiliyoruz.Venusumde aslan olduğu için sevgilim bana çekici geliyor.Arada tartismalar toksiklikler olsada orta yolu buluyoruz.Sizin burçlarının ne uyumlu musunuz ?
Yay'ın rahatlığı bir miktar can sıkıyor ama olsunBurcdaşim Zitlarin çekimi var sizdede su ve ateş su ateşi söndürür![]()
Siz sabit burç eşiniz degisken burçta siz daha çok dengeliyor olabilirsinizBen akrep eşim terazi. 8 yıldır beraberiz. Bu işlerden hiç anlamam da birbirimizi dengeliyoruz.
Burçla alakalı mı bilmiyorum eşim karakter olarak otoriter baskın ,ben sakin alttan alan biriyimSiz sabit burç eşiniz degisken burçta siz daha çok dengeliyor olabilirsinizGene tutkulu bı iliski
Benim babam yay di aşırı özgür ruhlu ve gamsız gözüküyor lar ama yay karizması diye de bişey varYay'ın rahatlığı bir miktar can sıkıyor ama olsun![]()
Duygularını içinde mi yaşıyorlar acabaBenim babam yay di aşırı özgür ruhlu ve gamsız gözüküyor lar ama yay karizması diye de bişey var![]()
Valla yıldız haritasına bakma lazim oğlak stelyumlu olabilirBurçla alakalı mı bilmiyorum eşim karakter olarak otoriter baskın ,ben sakin alttan alan biriyim![]()
Kesinlikle katılıyorumDuygularını içinde mi yaşıyorlar acaba
Telefonuma not alıyorum .B12 eksikligim var unuturum çünküHocamı öneririmfarklı ekollerden eğitim alanlar -yeni bir derse başladık- ağızları açık kaldı. Biraz tuzlu ama astrologşehmuspaşa
Telefonuma not alıyorum .B12 eksikligim var unuturum çünküBu arada sizin burcunuz neydi
![]()
Siz boğa tavsiyem kiskancliginizi çok belli etmeyin gerçi yükselen aslan olarak oda çok kıskançAy ben boğa yükselenim yengeç
Eşim yay yükseleni aslan
Nolmuş bize bize de bişiler yazın![]()
Siz gezmeyi eğlenmeyi çok seversiniz özgür ruhlu birisiniz .eşinizin akrep oluşuyla nasıl baş ediyorsunuz gerçi diğer gezegenlerinde bakmak lazim benzer ilişkide arkadaşım vardı asla basedemiyorduBenim Güneşim Yay, Yükselenim ikizler , Ay Oğlak , Eşim - Akrep
Burçlarda ; yalnız kaldığınızda sizin gördüğünüz güneştir, karşı tarafa gösterdiğiniz yükselen, onların gördüğü ise ay.
Mesela ;
Ben kısıtlanmayı sevmem, özgürlük ararım, ( yay)
Karşımdaki insanlara karşı kendimi gayet iletişimi yüksek bulurum. açık iletişim kurmaktan kaçınmam ( ikizler )
karşımda ki insanlardan aldığım eleştiri ise ciddi ve soğuk olduğumdur( oğlak)
Eşimin akrep oluşuyla bir derdim yok aslında, aşırı tutkulu sadece :)Siz gezmeyi eğlenmeyi çok seversiniz özgür ruhlu birisiniz .eşinizin akrep oluşuyla nasıl baş ediyorsunuz gerçi diğer gezegenlerinde bakmak lazim benzer ilişkide arkadaşım vardı asla basedemiyordu![]()
7.evinde yay olması çok etkili değil miEşimin akrep oluşuyla bir derdim yok aslında, aşırı tutkulu sadece :)
Mesela direkt yay gözüyle yorumladın ama bende oğlak disiplini çok baskın :)
Motivasyonumu iletişimden alırım aynı zamanda - İkizler
7. evimi 29 derece ile yay yönetiyor birdekötücül gezegenlerimde orada
akrep değil en ala burç olsa bile krizlerin olması kaçınılmaz bende.
Bakacağım mutlakaHocamı öneririmfarklı ekollerden eğitim alanlar -yeni bir derse başladık- ağızları açık kaldı. Biraz tuzlu ama astrologşehmuspaşa
29 Derece ile başlıyorsa değil. 29 derece kriz demektir ve yay ın da gezegeni jüpiter ( yani büyütür ) al sana büyüyen krizler7.evinde yay olması çok etkili değil miOğlak en zeki en iskolik burçlardan yükselen ikizler olarak iletisiminiz oyuzden güçlü arkadaslik sosyal ortamlarda çok iyisinizdir benimde merkurum ikizler
Yani akrep sabit burç ya arkadasimin ilişkisinde mesela o gezip eğlenmek istiyordu sevgilisi evde takılalım istiyordu
![]()
Ouww Şu dereceler benim hep kafamı karıştırıyor daha basit şekilde anlatan bı kaynak bı şey var mıdır bildiginiz29 Derece ile başlıyorsa değil. 29 derece kriz demektir ve yay ın da gezegeni jüpiter ( yani büyütür ) al sana büyüyen krizler
ikizlerin yönetici gezegeni merkür zaten. iletişimde çok iyi olduğunu gösterir bu.
Maalesef önerebileceğim bir kaynak yokOuww Şu dereceler benim hep kafamı karıştırıyor daha basit şekilde anlatan bı kaynak bı şey var mıdır bildiginiz.evet Merkür iletişim gezegenimiz
![]()