• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin de maasim var sen de harcayacaksin demesi

Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Bu adam bulunmaz hint kumaşı mı kardeş niye geri döndün anlayamadım.Bas tekmeyi ya.

Kizlar esimin maasi benim maasimin 2 kati.Ona rağmen cocuklara eve vs cogu zaman benim para harcamayı istiyor.faturalari sen öde diyor.biz bir ara ayrılmıştır sonra tekrar birleştik.Ilk evlendiğimde de benim için para harcamak istemiyordu.bosanip ayrı eve çıkmıştım
Sonra tekrar onun evine dondum.evini de benle ilk evlenmeden önce almisti.yani hicbir şekilde evde hakkim yoktu.
Simdi diyor ki sen evde oturuyon.bu evi kiraya versem 20 bin yapar aylik diyor.aylik sana 20 bin veriyormusum gibi düşün diyor.ben karışmam masraflara diyor
Bu zamana kadar direndim evim yok arabam yok kendisinin her şeyi var ama cocuklar ici benim harcama yapmamı istiyor neden? Cunku evinde oturuyorum..
Daha neler duyacağız..eş bunu söylerse, ev sahibi kiracıya neler yapmaz ki..bu adama çocuk mu yaptınız bir de

Şu sözleri duydu bu kulaklar: “15 bin tl kira veriyorum. Kalan her şeyi(evin faturaları, aidat, yeme içme, market, çocukların kurs, servis vb.paraları, okul masrafları vb.) sen yapacaksın, ayrıca yatağa da gelip karşılığını vereceksin!” Bu sözler benim kulaklarımla duyduğum son acı sözler oldu koca sıfatlı kişiden. Yol verin gitsin. Eşinizin bu sözleri bile ağır kusurdur. Şahit veya ses kaydı, mesaj vb. ile kanıtlayın. O çok sevdiği evini size maddi manevi tazminat olarak versin de görsün gününü.

Bu kadar maddiyat ön plandaysa bence bu evlilik değil yani.çok iğrenç ya böyle erkekle nasıl kalıyorsunuz.

Eve giren maaştan katkı yapılır eve bir yönden haklı ama siz kadın olduğunuz için birde eşinizin maaşı daha yüksek maasinizin belli miktarini evinize harcayabilirsiniz.

Back
X