"Senin eşin yakışıklı maşallah" !!!

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.687
6.653
358
35
Merhaba hanımlar
Eşimin bir arkadasinin eşiyle hem yaşımız, hem okuduğumuz bölümler hem de işlerimiz ayni. Ayni dönemlerde evlendik. Belli bir samimiyetimiz vardı.

Yazın birlikte pikniğe gitmiştik. Eşlerimizin kalabalık arkadaş grubuyla, erkekler voleybol oynuyordu biz de öyle bir taraftan dolanırken bir yandan da onlara bakıyorduk. Kız dedi ki "evlendigimizde eşimi bana yakistirmadilar. Daha yakışıklı olmalıydı esin dediler, yanımda çirkin kalıyormuş. Ama senin esin maşallah yakışıklı siz yakışıyorsunuz." Dedi. Eşiyle de sevgi dolu filan duruyorlar oysa. Ben de sinir kat sayisi tavan yaptı. Önemli olan anlaşabilmek, birlikte güzel yaşlanmak falan filan dedim.
Ama sinir oldum bir daha kızla görüşmemek için uğraştım. Görüşmek istemediğimi farkeden eşim de aşırı ısrarcıdır birseyi öğrenme noktasında, ben de biraz anlattım ama ayrıntı vermedim havaya girmesin diye.

Bir kere evime geleceklerdi. Müsait misiniz demisler, müsaittik ama esim bana sormadan tamam demiş. Eşimle de tartışmıştım o gun çektim gittim evden, annem ağırladı misafirlerimi. Aklımda haliyle o kızı görmek istememek de vardı.
Annemin de olaydan haberi var. Kızı annesini falan da tanıyor hatta seviyor annem.
Simdi esim de annen de benim yanlış anladığımi çok abartmayıp görüşmemi istiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yanlış mi yapıyorum.

yanlış tabi ki ne var ki bunda bende çevremdeki tüm çiftler için kafamda kurarım bu güzel bu yakışıklı adam çirkin kalıyo ya da tam tersi. bunda alınacak bir şey yok bence

sen ne düşünüyorsun eşini mi kıskandın anlamadım ki

Son düzenleme:
yanlış tabi ki ne var ki bunda bende çevremdeki tüm çiftler için kafamda kurarım bu yakışıklı adam çirkin kalıyo ya da tam tersi. bunda alınacak bir şey yok bence

sen ne düşünüyorsun eşini mi kıskandın anlamadım ki

Düşünmeye düşünürsün de söyler misin insanlara. Rahatsız oldum evet. Eşimle aynı ortamda olsun istemiyorum artik.

Merhaba hanımlar
Eşimin bir arkadasinin eşiyle hem yaşımız, hem okuduğumuz bölümler hem de işlerimiz ayni. Ayni dönemlerde evlendik. Belli bir samimiyetimiz vardı.

Yazın birlikte pikniğe gitmiştik. Eşlerimizin kalabalık arkadaş grubuyla, erkekler voleybol oynuyordu biz de öyle bir taraftan dolanırken bir yandan da onlara bakıyorduk. Kız dedi ki "evlendigimizde eşimi bana yakistirmadilar. Daha yakışıklı olmalıydı esin dediler, yanımda çirkin kalıyormuş. Ama senin esin maşallah yakışıklı siz yakışıyorsunuz." Dedi. Eşiyle de sevgi dolu filan duruyorlar oysa. Ben de sinir kat sayisi tavan yaptı. Önemli olan anlaşabilmek, birlikte güzel yaşlanmak falan filan dedim.
Ama sinir oldum bir daha kızla görüşmemek için uğraştım. Görüşmek istemediğimi farkeden eşim de aşırı ısrarcıdır birseyi öğrenme noktasında, ben de biraz anlattım ama ayrıntı vermedim havaya girmesin diye.

Bir kere evime geleceklerdi. Müsait misiniz demisler, müsaittik ama esim bana sormadan tamam demiş. Eşimle de tartışmıştım o gun çektim gittim evden, annem ağırladı misafirlerimi. Aklımda haliyle o kızı görmek istememek de vardı.
Annemin de olaydan haberi var. Kızı annesini falan da tanıyor hatta seviyor annem.
Simdi esim de annen de benim yanlış anladığımi çok abartmayıp görüşmemi istiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yanlış mi yapıyorum.
sizi ilgilendiren bir konu değil.kız eşini begenmiyor ve mutlu değil sanırım.kız sesli düşünmüş ve derdini sizinle paylaşmış bir noktada.eşinize asıldııgını mı dusundunuz anlamadım

Ne var bunda yahu. Merak etmeyin eşinizi yemezler.
Eşiniz yakışıklıymış ve kadında söylemiş bunu, art niyeti olsa söylemezdi.
Bende söylerim, hem erkek için hemde bayan için. Oldukça normal.
Misafirliğe gelenlerden kaçmanız ayrı bir ayıp, en masumane bir cümleyi art niyete dönüştürmeniz ise ayrı bir ayıptır.

kızlaaaar koşuuun konu sahibinin kocası yakışıklıymııışşş..:rolleyes::rolleyes:
hmmm hem de evliii:rolleyes:, ev sevdiğiimmmm:KK8::KK8::KK8:
şurda olsa da iki dakkada tavlasakk:KK53::KK62::KK62::KK62:

(çevrenizdeki kadınları böyle görmekten vazgeçin lütfen)

Ne var esinize yakisikli dediyse?
Ustelik ardindan da "yakisiyorsunuz" diye eklemis.
Kotu bir niyeti olsa niye oyle desin ki aksine caktirmamaya calisir.
Tek sucu sizi samimi gormesi olmus bence.

Eger tek sebep buysa yani bir yakinlasma cabasi, civikliklar vs gormediyseniz bu yaptiginiz cok ayip bir sey.
Ustelik evinize geldigi halde evi terk etmissiniz, annenize birakip.
Esinize kizmak baska, misafir agirlama adabi baska.
Korkuncsunuz bence ya.

Son düzenleme:
şimdi belki bu durum sıkıntı olmaz size.
ama siz bu kafayla eşinizden önce yaşlanırsınız.
sonra da beni beğenmez başkasına mı bakar diye kurarsınız kendinizi.
lütfen kendinize gelin.
her yakışıklının üstüne atlamıyo insanlar.

Nevar ki bunda yani kadın sadece fikrini söylemiş
Bu kadar abartılacak bir durum göremedim ortada
yersiz kıskançlık

sizi ilgilendiren bir konu değil.kız eşini begenmiyor ve mutlu değil sanırım.kız sesli düşünmüş ve derdini sizinle paylaşmış bir noktada.eşinize asıldııgını mı dusundunuz anlamadım

Yakışıklı adammış diye düşünmesinden rahatsız oldum. Benim için dünyanın en yakışıklısı benim esim başkasını yakisikliysa bile gözüme gelmez. Haliyle rahatsız oldum.
Abartıyor miyim cidden ya?

Yan yanayken söylese yakışıklı demeden yakışıyorsunuz dese kıskanmazdım ama kendi eşinden şikayetçi olup çirkin olduğu düşünerek bunu söylemiş. Hem voleybol oynarlarken neden kendi eşine değilde sizin eşinizin yakışıklılığına bakıyor?
Bende kıskanırdım galiba aynı durum olsa.

eşinizi bir tek bu kızmı yakışıklı buldu?çok saçma ve gereksiz bir tavır yapmışsınız insanlar ne dertlerle uğraşırken

Düşünmeye düşünürsün de söyler misin insanlara. Rahatsız oldum evet. Eşimle aynı ortamda olsun istemiyorum artik.
ama yakışıyorsunuz birbirinize demiş sadece çok yakışıklı deseydi haklısınız derdim de bence kızınki tamamen iyi niyetle söylenmiş bir söz

Back
X