- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksızsın lafzına hazır olarak actim konuyu. Ama okursaniz yorumları hakarete varacak laflar var. Ayıp ya. İnsan kendine yakıştirmaz öyle lafları. Ben kocamda gözü mu var dedim. Sadece rahatsız oldum dedim. Ayıca cok samimi olduğum biri bile degil. Ne özel hayatımı ne de aile yaşantımı bilir. Sadece üni ve çalışma hayatıdır muhabbetimiz. Sanki dostum dediğim biri demişti ben bu tepkiyi vermişim gibi davranıyor herkes. Yakin arkadaşlarım da eşimin yakışıklı olduğunu der. psikopat muamelesi yapmak nedir ya.
Eşimle tartıştık o gun. Sebep başka birşeydi ve esim sinirle annenin evine git dedi. Ben de gittim. İlla ayrıntı mi vermem lazim. O laftan sonrada dünya dursa ben orada durmazdım. Tlefonum yanımda degildi. Anneme değil başka yere gittim.Ve esim anneme size mi geldi diye misafir gelmeden once aramış annem de.misafir gelecek diye bize gelmiş ve misafirlere de Arkadasınin acil bir durumu yüzünden gitmesi gerekti denmişti. Sonraki gun de ben kızı arayıp özür dilerim zaten ama esas konuyatakılmak yerine tali yerlere sapildi
İşaretli yerleri biri anlatsın bana,eş annenin evine git diyo gidiyorsun sonra annen evine gelip senin misafiri ağırlıyor?
Ee tabi bu arada o (yakisikli esinde )totosu tavan yapmistir..aynen devamzirveye ulasir yakinda
![]()
çok abartamamışsınız bence biraz daha abartın eşinizden falan boşanınMerhaba hanımlar
Eşimin bir arkadasinin eşiyle hem yaşımız, hem okuduğumuz bölümler hem de işlerimiz ayni. Ayni dönemlerde evlendik. Belli bir samimiyetimiz vardı.
Yazın birlikte pikniğe gitmiştik. Eşlerimizin kalabalık arkadaş grubuyla, erkekler voleybol oynuyordu biz de öyle bir taraftan dolanırken bir yandan da onlara bakıyorduk. Kız dedi ki "evlendigimizde eşimi bana yakistirmadilar. Daha yakışıklı olmalıydı esin dediler, yanımda çirkin kalıyormuş. Ama senin esin maşallah yakışıklı siz yakışıyorsunuz." Dedi. Eşiyle de sevgi dolu filan duruyorlar oysa. Ben de sinir kat sayisi tavan yaptı. Önemli olan anlaşabilmek, birlikte güzel yaşlanmak falan filan dedim.
Ama sinir oldum bir daha kızla görüşmemek için uğraştım. Görüşmek istemediğimi farkeden eşim de aşırı ısrarcıdır birseyi öğrenme noktasında, ben de biraz anlattım ama ayrıntı vermedim havaya girmesin diye.
Bir kere evime geleceklerdi. Müsait misiniz demisler, müsaittik ama esim bana sormadan tamam demiş. Eşimle de tartışmıştım o gun çektim gittim evden, annem ağırladı misafirlerimi. Aklımda haliyle o kızı görmek istememek de vardı.
Annemin de olaydan haberi var. Kızı annesini falan da tanıyor hatta seviyor annem.
Simdi esim de annen de benim yanlış anladığımi çok abartmayıp görüşmemi istiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yanlış mi yapıyorum.
Misal verme uslübundan bahsediyorum zaten.daha uygun bir dil seçilmesini istemez misiniz?Arkadaş misal vermiş sadece
E özür de dilemissin kapanmış işte konu
Evet. Eşimin söylediği uydurma sebebi söyledim bende. Ve özür diledim olamadıgim için.Sen kızdan ne için özür diledin, o gün evde olmadığın için mi?
bir erkek işyerinizden herhangi biri size çok güzelsiniz dese onunla da görüşmeyi keser misiniz?kızlaaaar koşuuun konu sahibinin kocası yakışıklıymııışşş..
hmmm hem de evliii, ev sevdiğiimmmm
şurda olsa da iki dakkada tavlasakk
(çevrenizdeki kadınları böyle görmekten vazgeçin lütfen)