- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Tam olarak öyleymiş zatenO kadın için üzülmelisin bence. Kocası onu kuluçka makinası niyetine almış.
Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Sık görüştüm biri değil zaten canım,ayak üstü laf soktu densizO mal ile tekrar görüsmeyin. "Senin kocan senin salakligini iyi cekiyor ama" deseydiniz keske. Benim görümcem tam 8 sene anne olmayi denedi. Bi kac düsük yapti. Psikolojik olarak cok yipratici bir sürec der hep. Su anda nur topu gibi bir oglu var. Neyin ne zaman olacagi hic belli olmaz. Ama öyle salaklari hayatimizdan uzak tutmak lazim
Eşimle birbirimize çok bağlıyız ,aramızda bu konu konuşulmaz bile ,hep destekledi beni sağolsun...Şükürler olsun eşim anlayışlıAciniz var diye farkli bakiyorsunuz aslinda kendi esinden sitem etmis demek ki esi cocuk icin evlenmis ve olmazsa ayrilcak birisi bence siz sukredin Allah hayirlisini nasip etsin.
lütfen o şahsa söyleyin boşanmasın..Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Böyle insanlar için üzülmeyin Allah'ın izniyle inşallah siz de hamile kalırsınız. Allah yardımcınız olsun. Benim 10 sene sonra kendiliğinden hamile kalan bir arkadaşım var ne zaman ne olacağını hiç bilemeyiz.Tam olarak öyleymiş zaten
Sağolun hep hayırlısını diledim ama çocuğu olamayan bi kadına böyle lafta sokmazdım,onun için üzüldüm haliyleKötü insan,dedikleri iste bu kadın tarzındakiler.
Canınızı sıkmayın.hayirlisini isteyin
Aynen içimden haykırdığım tam olarak bu cümleler,tercüman oldunuz duygularıma sağolun,sizin gibi hem cinslerimin olması hayata daha güzel bakmamı sağlıyorlütfen o şahsa söyleyin boşanmasın..
gereksiz bir varlık olarak yaşamaya devam etsin...
Allah ım keşke bu kadını doguran annesine korunma yollarını da nasip etseydi dogmamış olsaydı.
kim oldugunun önemi yok ama bu dogurmayı magrifet sayanlara haykırmak istiyorum sizin bir özelliginiz yok YARADAN yapıyor herşeyi sen ben bir hiç iz dogurdun diye baş köşede başında taç ile oturmuyorsun havan kime
İnşallah çok sağolunBöyle insanlar için üzülmeyin Allah'ın izniyle inşallah siz de hamile kalırsınız. Allah yardımcınız olsun. Benim 10 sene sonra kendiliğinden hamile kalan bir arkadaşım var ne zaman ne olacağını hiç bilemeyiz.
Yapamadım işte,öyle buz gibi kalakaldım eve geldim kendimi yedim bitirdimAgzının ortasına 2 tane çaksaydın
Geldi bunu böyle bi insana anlatınAslinda o kisi dunyaya gelicek anne baba vesile oluyor.
Ayrica imtihan da olabilir cok ovunmemek lazim.
Neden yapar biliyomusun cunku sadece yapabildigi tek sey cocuk yapmaktir ve bunun disinda bi fonksiyonu yoktur hayatta . Kocasını mutlu edemiyodur ve etrafindaki kadinlari kiskaniyodur . Onlara camur atiyodur ama camur eline bulasir bunu bile kincidir... takma guzelim sen bunlari kafana balon gibiler bi patlarken ses cikartiyolar.Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Diyemedim canım dona kaldım,sonrada niye demedim diye kendimi yedim bitirdimSenin kocan seni cocuk makinesi olarak görüyorsa tabi ki bosar benim kocam beni hayat arkadasi olarak gördügü icin bosamaz tatlimdeseydin sende.
Ağız aramıştır o zaman dengesizCanım bana eşime kalsa bu konuyla ilgili hiçbirşeyi paylaşma taraftarı değiliz,zaten ben ile ilgili birşey olduğunuda anlatmadık direk konuya bu şekil daldı ne diyeceğimi şaşırdım,çok üzgünüm
bakın tabi kim oluyor böyle insanlar ALLAH aşkına..Aynen içimden haykırdığım tam olarak bu cümleler,tercüman oldunuz duygularıma sağolun,sizin gibi hem cinslerimin olması hayata daha güzel bakmamı sağlıyor
Öyleymiş canım,çocuğu olmazsa ikinci kadın olacakmış eşinin hayatındaImsanların duracağı yeri bilmemesi ne acı.
Hadsizlik almış başını gidiyor dur diyen yok.
Arkadaşınız evliliklerin sadece cocuk ekseninde ilerlediğini düşünen bir g...kalı maalesef.
Esas ben ona acıdım eşiyle ikisini baglayan cocuk dışında bir sey yok demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?