Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Aciniz var diye farkli bakiyorsunuz aslinda kendi esinden sitem etmis demek ki esi cocuk icin evlenmis ve olmazsa ayrilcak birisi bence siz sukredin Allah hayirlisini nasip etsin.

Oo canim sen bu forumda bos yere can yakan kadin sayısını biliyor musun. Dusunmeden car car konuşan cok. Guzel seyler soylemek varken kötü konusanlar kendi icinde tamamlanmamis insanlar bosver

Baya patavatsızmış. Boşver sen kocana bak. Kocanla ilişkine bak. Çocuk elbet olur tıp bu kadar ilerlemişken. Bence onun sende çekemediği bişey var. Aldırış etme o kişiye.

Sık görüştüm biri değil zaten canım,ayak üstü laf soktu densiz
Aciniz var diye farkli bakiyorsunuz aslinda kendi esinden sitem etmis demek ki esi cocuk icin evlenmis ve olmazsa ayrilcak birisi bence siz sukredin Allah hayirlisini nasip etsin.
Eşimle birbirimize çok bağlıyız ,aramızda bu konu konuşulmaz bile ,hep destekledi beni sağolsun...Şükürler olsun eşim anlayışlı

lütfen o şahsa söyleyin boşanmasın..
gereksiz bir varlık olarak yaşamaya devam etsin...
Allah ım keşke bu kadını doguran annesine korunma yollarını da nasip etseydi dogmamış olsaydı.
kim oldugunun önemi yok ama bu dogurmayı magrifet sayanlara haykırmak istiyorum sizin bir özelliginiz yok YARADAN yapıyor herşeyi sen ben bir hiç iz dogurdun diye baş köşede başında taç ile oturmuyorsun havan kime

Aynen içimden haykırdığım tam olarak bu cümleler,tercüman oldunuz duygularıma sağolun,sizin gibi hem cinslerimin olması hayata daha güzel bakmamı sağlıyor

Aslinda o kisi dunyaya gelicek anne baba vesile oluyor.
Ayrica imtihan da olabilir cok ovunmemek lazim.

Neden yapar biliyomusun cunku sadece yapabildigi tek sey cocuk yapmaktir ve bunun disinda bi fonksiyonu yoktur hayatta . Kocasını mutlu edemiyodur ve etrafindaki kadinlari kiskaniyodur . Onlara camur atiyodur ama camur eline bulasir bunu bile kincidir... takma guzelim sen bunlari kafana balon gibiler bi patlarken ses cikartiyolar.

Imsanların duracağı yeri bilmemesi ne acı.
Hadsizlik almış başını gidiyor dur diyen yok.
Arkadaşınız evliliklerin sadece cocuk ekseninde ilerlediğini düşünen bir g...kalı maalesef.
Esas ben ona acıdım eşiyle ikisini baglayan cocuk dışında bir sey yok demek ki...

Ağız aramıştır o zaman dengesiz
Üzülmeye bile değmez ona
Zaten bu sene doğursan seneye ikinciyi sorar o tipler

Öyleymiş canım,çocuğu olmazsa ikinci kadın olacakmış eşinin hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…