- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Biz küçük dünyamızda mutluyuz,ama baskılardan bıktım canım ,burun sokan sokanabakın tabi kim oluyor böyle insanlar ALLAH aşkına..
üzmeyin kendinizi konuşsun dursunlar
wayy wayy adamın hasına sahip bir kadın amann deseydin uzakda tepişin çimleri yeni suladık eziliyor deseydiniz.Öyleymiş canım,çocuğu olmazsa ikinci kadın olacakmış eşinin hayatında
Kendi gururu yerlerdeydi ama ,tavrı Zafer kazanmış gibiydiwayy wayy adamın hasına sahip bir kadın amann deseydin uzakda tepişin çimleri yeni suladık eziliyor deseydiniz.
kendini nekadar küçük düşürmüş nekadar basite alındıgının farkında degilmiş garibim.
keşke düşünebilse bu huyu var mı?
Aslında kaale almanak gerek ama ,işte insanız canım kırılıyoruz sağol güzel yorumun içinBunu söyleyen kafalar bir çocuğun olsa "niye bir tane de kaldın? Beceriksiz misin?" Iki tane olsa, "ikiye bakan üçe de bakar" "Üç tane.olsa "senin aklın yok mu bu kadar çocuk yaptın?"..... gibi her konuya ~haddi olmayan yorumlar listesi~ bulunan kişilerdir.
O yüzden kaale bile alma..
Çok sağolun inşallah rabbim büyükRabb'im en kısa zamanda saglıklı bir evlat nasip etsin size.. .
Her söylenene kulak asmayın boşver in agzı olan konuşuyor ne yazık ki...
Onun tek meziyeti çocuk doğurmuş,evlilik çocuk yapmak için yapılırmış,çocuksuz yürümezmiş ilişki,cahilliğin dibine vurdu kadın öyle ağzım açık izledim...Evet böylelerini kendi silahıyla vurmak müstehaktır,sağolun moral verdinizÇocuk çok güzel bir şey Allah isteyen herkese versin inşallah. Ama başkasını böyle vurmak çok iğrenç. Başka bir meziyeti yok galiba bu şahsın ki böyle abidik gubidik konuşmuş. Bu kadar aklievvel çok insan var ne yazık ki. Evlilik illa ki çocuk için yapılmaz. Allah'ın hediyesi çocuk ne yapabildiği için artı bir özelliği olur insanın ne de olmuyor diye eksikliği. Siz bunlara bakmayın böyle münasebetsiz konuşanları hayatınızdan uzaklastirin diyin ki dikkat et kocan ütüyü kötü yaparsan da bosayabilir. Aman mükemmel eş ol biz her şekilde mutluyuz. Sözlerim yanlış anlaşılmasın tabi ki bunların hiçbiri kadının görevi değil ama bazısını kendi silahıyla vurmak lazım.
Bu patavatsiliginla hala bosamadigina dua et diyeydinizEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Ağzı konuşuyor kulağı duymuyordu patavatsızın teki işteSizin koca ya da başka bir erkek niye dayanamasın anlamadım ki
Erkeklerin çoğu zaten bebeğe çocuğa sevdalı değil, çocuğu annenin başına atıyorlar akşam 5 dk gelip seviyorlar işte
Bu kadın kimse süzme salak ya da fesat
Tabi ki. Siz canınızı sıkmayın esinizle ilişkinizi kiskanmis belli ki ne yapsam da kendimi yüceltsem demiş bunu bulmuş. Kendi eksiğini böyle örtmüş. Ciddiye almaya değmez. Yine laf ederse demek ki kalbinizi kirmaktan cekinmiyordur siz de kırın lafı gediğine sokun . Tabi umarım hayırlı bir evladiniz olur.Onun tek meziyeti çocuk doğurmuş,evlilik çocuk yapmak için yapılırmış,çocuksuz yürümezmiş ilişki,cahilliğin dibine vurdu kadın öyle ağzım açık izledim...Evet böylelerini kendi silahıyla vurmak müstehaktır,sağolun moral verdiniz
Evet ona göre evlilik çocuk için yapılırmış,şaşkın ve üzgünümİlla çocuk için evleniyor demek ki arkadaş :)
Evliliğin asıl gayesini anlayamamış,şüphesiz.
Allah hayırlısıyla versin inşallah :)
Bebek yapayım da evliligimiz düzelsin diye cocuk sahibi olduysa, iki kisilik mutlu dünyanızı kıskanmıstır.
tamda densiz.takma kafana arkadasim allah bilir herseyin vakti zamaniniEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?