Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Bunu söyleyen kafalar bir çocuğun olsa "niye bir tane de kaldın? Beceriksiz misin?" Iki tane olsa, "ikiye bakan üçe de bakar" "Üç tane.olsa "senin aklın yok mu bu kadar çocuk yaptın?"..... gibi her konuya ~haddi olmayan yorumlar listesi~ bulunan kişilerdir.
O yüzden kaale bile alma..

Öyleymiş canım,çocuğu olmazsa ikinci kadın olacakmış eşinin hayatında
wayy wayy adamın hasına sahip bir kadın amann deseydin uzakda tepişin çimleri yeni suladık eziliyor deseydiniz.
kendini nekadar küçük düşürmüş nekadar basite alındıgının farkında degilmiş garibim.
keşke düşünebilse bu huyu var mı?

Kendi gururu yerlerdeydi ama ,tavrı Zafer kazanmış gibiydi

Aslında kaale almanak gerek ama ,işte insanız canım kırılıyoruz sağol güzel yorumun için

Onun tek meziyeti çocuk doğurmuş,evlilik çocuk yapmak için yapılırmış,çocuksuz yürümezmiş ilişki,cahilliğin dibine vurdu kadın öyle ağzım açık izledim...Evet böylelerini kendi silahıyla vurmak müstehaktır,sağolun moral verdiniz

O zihniyette doğacak bi çocuğa şimdiden üzülüyorum aldırmayın herşey Allahtan .
Dermanınız da onda ve böylelerinin cezasını verecektir yine odur .
Ne kadar uzak dursanız o kadar iyi ..

Bu patavatsiliginla hala bosamadigina dua et diyeydiniz

Ağzı konuşuyor kulağı duymuyordu patavatsızın teki işte

Kendi kocasından dert yanayım derken konuştuğu lafın nereye gittiğini bilememiş. Size laf sokmak gibi bir amacı var mıydı bilmem ama bu niyetteyse bile farkında olmadan kocasının gözünde değersizliğini itiraf etmiş...

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

İlla çocuk için evleniyor demek ki arkadaş :)
Evliliğin asıl gayesini anlayamamış,şüphesiz.
Allah hayırlısıyla versin inşallah :)

Tabi ki. Siz canınızı sıkmayın esinizle ilişkinizi kiskanmis belli ki ne yapsam da kendimi yüceltsem demiş bunu bulmuş. Kendi eksiğini böyle örtmüş. Ciddiye almaya değmez. Yine laf ederse demek ki kalbinizi kirmaktan cekinmiyordur siz de kırın lafı gediğine sokun . Tabi umarım hayırlı bir evladiniz olur.

tamda densiz.takma kafana arkadasim allah bilir herseyin vakti zamanini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…