- 6 Aralık 2010
- 34.488
- 91.174
- 798
- Konu Sahibi Umut hep var
-
Tabi canım öylede,bi rahat bırakmıyor toplum bizi ,yoksa biz böylede çok mutluyuztamda densiz.takma kafana arkadasim allah bilir herseyin vakti zamanini
bravo o kadına, aman da ne büyük bir marifeti var.
ay sakın moralinizi bozmayın böyle insanlar için.
Kocası onu boşasa ne boşamasa ne, tencere kapaktırlar zaten.
birakmazlar arkadasim.zaten cevre herseye maydanoz.ama cok gunah yaa.allahin kararini onlarmi degisgirecekTabi canım öylede,bi rahat bırakmıyor toplum bizi ,yoksa biz böylede çok mutluyuz
Aniden gözümün içine bakıp söyleyince moralim bozuldu haliyle,sağolun değerli yorumunuz içinbravo o kadına, aman da ne büyük bir marifeti var.
ay sakın moralinizi bozmayın böyle insanlar için.
Kocası onu boşasa ne boşamasa ne, tencere kapaktırlar zaten.
Her yerde var o tiplerden hadsiz zavalli insanliktan nasipsiz budalaEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Biz alışılmışın dışında olunca göze battık galiba,Benim durumumda kocam beni boşanmalıymış bunu söyleyen ne yazıkki hem cinsim ,bide söylerken ne kızardı nede sarardıbirakmazlar arkadasim.zaten cevre herseye maydanoz.ama cok gunah yaa.allahin kararini onlarmi degisgirecek
Yok hiç nasiplenmemiş insanlıktan,evet ne yazıkki her yerdeler bide çocuk büyütüyorlarHer yerde var o tiplerden hadsiz zavalli insanliktan nasipsiz budala
Aynen sizin gibi baktığımız ve düşündüğümüz için bi aradayız,umarım rabbim sizin gibi güzel bakan ve düşünen insanlar çıkarır karşıma sağoluncocugun erkek ve kadının ıstegıyle oldugunu dusunen sanan cahılll...herseyı yaratan Allah...bır cocugun tırnagı bile Rabbım ıstemezsse oluşmaz..haşa Rabbımızemı meydan okuyor....bu cahıller bunun farkında bile degil...evlat evt enguzel şeydır ama hayırlısı diyoruz hayırlısı evlat degilsede sonuca ıtıraz edıyoruz..suphesız mallarınız eslerınız evlatlarınız sizin için ımtıhan dır...ayetı geldı aklıma...hersey ımtıhan....evlatları olanında bası goge ermıyor...ben bır caamıde yalvar yakar bir kadının evladımı al yarabbı diye dua ettıgıne sahıt oldum....aman Allahım herkes evladım olsun diye dua eder...kimbilir ne yapmıstı bır annenın canını ne kadar yakmıstıkı bu bedduayı ediyordu...acaba zamanında hayırlısı olsun demışmıydı....ne olur uzmeyın kendinizi...evlılık ıcın evlat sart garantı olsaydı boşanan ciftler cocuklular arasından cıkmazdı...evlat hiçbir zaman ne bir evlılıgın garantısı nede bıtmesı nede devam etmesı ıçin bir metadır...evlat bır emanettır..vaktı gelıncede zaten hayatımızdan gider..kendi hayatını kurar.
Umursamayin gercekten acinacak haldeler. Illa cocuk olacak diye birsey yok. Tedaviler yapilir takdir Allahın. Ask cocuk olmuyor diye bitecekse ooo onlar askin kiymetini bilmiyor.Yok hiç nasiplenmemiş insanlıktan,evet ne yazıkki her yerdeler bide çocuk büyütüyorlar
Sağolun msjlarınız güç verdi böyle güzel insanların var olduğunu bilmek mutlu etti beniE oturup haline üzül o zaman deseydiniz ya.
Evlilikle, eş olmakla ilgili zerre fikri olmayan bir tip işte. Üzmeyin kendinizi cidden değmiyor böyle insan müsveddeleri için üzülmeye.
Beni yerdeğini sanarken,kendi gururu yerlerdeydiHalt yemiş. Onun eşi değer vermiyorsa demek ki
Zihniyetine tükürdüğüm, kadın mı şimdi bu ?!Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmış
6 yıl benimde olmadı bu tür ve daha beter sözler duydum nolursun üzülme ama altta kalma evladim 2.5 yaşında şuan rabbim ol diyecek ve olacak buna inan sabır dua ve tedavi.Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
36 yaşındayım çocuk yapmayı düşünmüyorum. Dün ilk defa, bir kadın çocuk yapmıyor diye bir şey yok, yapamıyordur diye bir laf duydum. Yani benim çocuk istememem imkansızmış. Ağzım açık baktım ve kaybettiğim dakikalarıma üzüldüm. Gidip kuşlara yem atsam, ne bileyim sokak hayvanlarını doyursaydım keşke şu insanla konuşacağıma dedim. Sığ insan çok. Bazen diyorum keşke benim dünyam da onlarınki kadar küçük olsaydı. Çoğu şeyin farkında olmak daha yorucu. Onlar ot gibi yaşayıp gidiyorlar, dertleri belli şeyler.
36 yaşındayım çocuk yapmayı düşünmüyorum. Dün ilk defa, bir kadın çocuk yapmıyor diye bir şey yok, yapamıyordur diye bir laf duydum. Yani benim çocuk istememem imkansızmış. Ağzım açık baktım ve kaybettiğim dakikalarıma üzüldüm. Gidip kuşlara yem atsam, ne bileyim sokak hayvanlarını doyursaydım keşke şu insanla konuşacağıma dedim. Sığ insan çok. Bazen diyorum keşke benim dünyam da onlarınki kadar küçük olsaydı. Çoğu şeyin farkında olmak daha yorucu. Onlar ot gibi yaşayıp gidiyorlar, dertleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?