• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

' Seninkide Dert mi? ' diyeceksiniz ama..

Erkekleer.. 2 tanesine rast geldim. 1.si dediğin gibi ş.....sizinde önde gideniydi :D Hatırlamak dahi istemiyorum o günlerimi..
Ama şimdi saçma sapan şeyleride dert etmezsem tam anlamıyla 10 numara bi iliskim var :)
O kadar deneyim yaşamışsın ama inşallah hayırlısıyla birisi çıkar karşınada hepsinin aynı olmadığını gösterir sana :)

Amin canım benim inşallah. Biraz zıtlaştık hafiften ama sevdim seni.
Sert çıktıysam kusura bakma.
Son cümlen gözlerimi doldurdu ....

[video=youtube_share;29tUEv7Ds3E]http://youtu.be/29tUEv7Ds3E[/video]

Tam da bu şarkıyı dinlerken. Benim bu şarkıyı dinlerken , aklıma gelen kimsem yok.:) Bu içimi acıtıyordu şahsen,sen de o güzel cümleyi kurunca, ne kadar inancımın kalmadığını hissettim.
ALLAH size mutluluk versin o zaman, MAŞALLAH.
Bu şarkı benden size gelsin. Bana gelcek hali yok :)

Konu, içeriği nedniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Amin canım benim inşallah. Biraz zıtlaştık hafiften ama sevdim seni.
Sert çıktıysam kusura bakma.
Son cümlen gözlerimi doldurdu ....

[video=youtube_share;29tUEv7Ds3E]http://youtu.be/29tUEv7Ds3E[/video]

Tam da bu şarkıyı dinlerken. Benim bu şarkıyı dinlerken , aklıma gelen kimsem yok.:) Bu içimi acıtıyordu şahsen,sen de o güzel cümleyi kurunca, ne kadar inancımın kalmadığını hissettim.
ALLAH size mutluluk versin o zaman, MAŞALLAH.
Bu şarkı benden size gelsin. Bana gelcek hali yok :)

Yok canım sorun değil sende kusura bakma bi hatam olduysa :)
Bu şarkını bende çok ayrı bi yeri var.. Erkek arkadaşım tek yaşıyor şarkıdada yalnızlıktan falan bahsediyor ya
hep bunu dinletir bana :) Çok teşekkür ederim.. İnanıyorum ben daha çok genciz seninde mutluluğu doruklarda yaşayacağın
biri olacak.. :) Hayat bu hiçbirşey belli olmaz.. :)

Başlıktada dediğim gibi arkadaşlar... Seninkide dert mi diyeceksiniz ama elde değil işte..
Fikirlerinize ihtiyacım var doğru yolu sizinle bulduğuma inanıyorum..
Konuma geçeyim ;

10 aydır güzel bir beraberliğim var. Gayet çok mutluyuz ve 1 seneye kadar da,
Allah nasip ederse nişan düşünüyoruz. Bugün benim mail adresimde bir sorun olduğu için
erkek arkadaşımın mail adresine girdim ve ilk defa son sayfalara bakıp eski facebook hesabına
gelen mesaj e-postaları var.. Bilirsiniz faceden silsenizde mail adresinizde kalıyor..
Tek tek üşenmeden onları okudum ve benden önceki eski sevgilisiyle konuşmalarını gördüm.
Ben çok kıskancım hani çoktanda öte hastalık gibi.. :( Erkek arkadaşımda öyle kıskanç fakat
ben o msjları okuduktan sonra onada bunu söylemiş, onada seviyorum demiş. Bırakmam demiş
ama bırakmış ya benide bırakıp giderse gibi sorular soruyorum kendime.. Bana söylediklerini onada söylemesini
kabullenemiyorum sinirim bozuluyor da diyebilirim.. Forumdaki büyüklerimin tecrübesiyle ve yaşıtlarımın düşüncesiyle
rahatlayacağıma inanıyorum.. Şimdiden teşekkür ederim

Seni çok iyi anlıyorum insan ister istemez kafasında kuruyo ama demek ki o iliskisinin bitmesi gerekiyomus ve bitmis suanda seninle seni seviyo bence bunları düsün eskiyi hiç umursama :)

Back
X