• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

' Seninkide Dert mi? ' diyeceksiniz ama..

Kimse kimseye kesin olarak kanıtlayamaz ki "senı asla bırakmam" lafını.. cunku hayatta neler olacagı hic belli olmaz yeri gelir siz onu bırakırsınız neden hep karsı taraf "ya bırakırsa ?" diye dusunulurki .. sonucta hayat bu... ama benı ne zaman bırakacak yada bırakır mı dıye dusunerekde o asktan da hayattanda zevk alamazsın.. geçmisede takılma bence, herkesın bı gecmısı var sonucta kafa yormamak gerek akısına bırak ve hayatının tadını cıkar :34:

Ya biraz gercekci olalim onceki sevgilisiyle nasil vakit gecirdigini, neler konustugunu dusunuyodunuz okudugu kitaplari , gittigi filmleri felan mi? Allah bilir siz o kizin sadece elini felan tuttugunuda saniyosunuzdur : )

Neyse istediginiz seyleri yazamadim ama bunlarida duymak lazim

Aramızda sadistler var, sen de kurbanısın konu sahibi

Aramızda sadistler var, sen de kurbanısın konu sahibi

Canım niye öyle diyorsun ki ?
Doğru söylüyor hatun. Oturup evcilik oynamamışlardır yani.
Madem böyle psikopata bağlıyor , hallice düşünsün :)
Ya da hiç düşünmesin.
İnsan düşünmek istiyorsa çok şey bulur, konu sahibi kurban olan taraf değil sadist taraf bence.
Konu içeriğinden de belli.

Çok can sıkıcı bir durum.
Ben de dert ederdim açıkçası.

Tamam geçmiş ama ne olursa olsun insanın canını acıtır.
Talihsizlik olmuş senin bunlara şahit olman.
Keşke erkek arkadaşın tutmasaydı onları mailde.

Yapabileceğin tek şey, olumsuz düşüncelerinin yerine olumluları koymaya çalışman.
"Onunla mutlu olsaydı ayrılmazdı, şu an tercihi benim, benimle mutsuz olsaydı çoktan bırakırdı" gibi.
Her şeyden önemlisi, o zamanlar onunla sevgiliydi.
Sen de bir önceki sevgiline sevdiğini söylüyordun. Bunu düşün.

Kimsenin sevgisine, aşkına tamamen güvenmeyin. "Bırakmaz, gitmez" demeyin.
Ama bunu korku haline dönüştürüp bununla da yaşamayın.

tesekkür ederim içimi rahatlattınız hepiniz :)

Son düzenleme:
Canım niye öyle diyorsun ki ?
Doğru söylüyor hatun. Oturup evcilik oynamamışlardır yani.
Madem böyle psikopata bağlıyor , hallice düşünsün :)
Ya da hiç düşünmesin.
İnsan düşünmek istiyorsa çok şey bulur, konu sahibi kurban olan taraf değil sadist taraf bence.
Konu içeriğinden de belli.

pardon konu sahlbi sadist olan taraf derken ? Sizin sevgilinizi ya da hayatınızdaki kişiyi kıskanma gib bi duygunuz yok heralde.. Konu içeriğindede bi sıkıntı yok sadislik hiç yok. Ben sevgilisi olmadı demiyorum dert ettiğim seyle sizi anlamaya calıstıgınız sey cok farklı. Ben burda derdımı paylasıp fıkır edınıyorum . He ayrıca sevgılıme guvenmeme gıbıdebı durumum yok evcılk oynamamıstır dıyosunuz ama kımsenın gunahına gırıpde bırakacak bırıde deıl o kadar genıs degılız şükürler olsun..

pardon konu sahlbi sadist olan taraf derken ? Sizin sevgilinizi ya da hayatınızdaki kişiyi kıskanma gib bi duygunuz yok heralde.. Konu içeriğindede bi sıkıntı yok sadislik hiç yok. Ben sevgilisi olmadı demiyorum dert ettiğim seyle sizi anlamaya calıstıgınız sey cok farklı. Ben burda derdımı paylasıp fıkır edınıyorum . He ayrıca sevgılıme guvenmeme gıbıdebı durumum yok evcılk oynamamıstır dıyosunuz ama kımsenın gunahına gırıpde bırakacak bırıde deıl o kadar genıs degılız şükürler olsun..

Öyle değil misin ? Eskileri açıp kendine dert ediyorsun.
"Seni bırakmayacağını ve sevdiğini" söyleyen biri yanında olduğu halde, bu yaptığın sadistlikten başka nedir ?
Pardon filan edalarında hiç çemkirme yani. Doğru bir şey söylüyorum. İlle kötü yerlere çekme olayı.
Kendi duygularına zarar verme şuan bu yaptığın.
Kıskanma duygum elbet var, ama geçip bitmiş bir şeyi kıskanmak, kıskanmak değil aslında.
Sevgiline güvenmeme gibi bir durumun olduğunu söyledim mi ?
Oynamamıştır tabiki evcilik.
Günahına girmiş midir bilemem orasıyla ilgilenmiyorum.

Canım benim elbette kıskançlık bayanların en doğal duygusu. Senin bu yaptığın tabikide sadistlik değil sadece kafanda tam oturmayan taşların yada olmasını istemediğin korkuların verdiği bir düşünce . Hiç kendini üzme herkes sevgilisinin geçmişine bir dönem takılmıştır. Ne olmuşsa olmuş adı üstünde geçmiş ve sen varsın artık. Açık açık kafana takılan noktaları sor ki içnden bu duyguyu atasın .Hem bak nişan düşünüyormüşsunuz bir erkek bırakacak olsa bu şekilde yaklaşmaz. Kendin için hep en hayırlısını iste en önemlisi bu bence

Öyle değil misin ? Eskileri açıp kendine dert ediyorsun.
"Seni bırakmayacağını ve sevdiğini" söyleyen biri yanında olduğu halde, bu yaptığın sadistlikten başka nedir ?
Pardon filan edalarında hiç çemkirme yani. Doğru bir şey söylüyorum. İlle kötü yerlere çekme olayı.
Kendi duygularına zarar verme şuan bu yaptığın.
Kıskanma duygum elbet var, ama geçip bitmiş bir şeyi kıskanmak, kıskanmak değil aslında.
Sevgiline güvenmeme gibi bir durumun olduğunu söyledim mi ?
Oynamamıştır tabiki evcilik.
Günahına girmiş midir bilemem orasıyla ilgilenmiyorum.

Konu sevdiğim adamsa eskileride açarım gerekirse sülalesindeki bütün sorunlarıda dert ederim kardeşim ben.
Sevgi bu ya tabii ki de açıcam.
Çemkirsem inan bu şekilde konuşmam güzelim..
Kendi duygularıma zarar verdiğim yok ben sadece kendi içimde yaşıyorum bu durumu.
Kıskandım diye adama gidip sen ona niye bunu dedin şunu dedin diyecek halimde yok.
Orasıyla ilgilenmiyosan evcilik mi oynamış saklambaç mı körebemi orasıylada ilgilenme. :))

Canım benim elbette kıskançlık bayanların en doğal duygusu. Senin bu yaptığın tabikide sadistlik değil sadece kafanda tam oturmayan taşların yada olmasını istemediğin korkuların verdiği bir düşünce . Hiç kendini üzme herkes sevgilisinin geçmişine bir dönem takılmıştır. Ne olmuşsa olmuş adı üstünde geçmiş ve sen varsın artık. Açık açık kafana takılan noktaları sor ki içnden bu duyguyu atasın .Hem bak nişan düşünüyormüşsunuz bir erkek bırakacak olsa bu şekilde yaklaşmaz. Kendin için hep en hayırlısını iste en önemlisi bu bence

Çok teşekkür ederim.. Beni anlayanlar olması beni sevindiriyor bir çoğumuz 'sadist'iz gördünüz mü :))
Her neyse çok haklısın tekrar teşekkür ederimm tatlım :)

Konu sevdiğim adamsa eskileride açarım gerekirse sülalesindeki bütün sorunlarıda dert ederim kardeşim ben.
Sevgi bu ya tabii ki de açıcam.
Çemkirsem inan bu şekilde konuşmam güzelim..
Kendi duygularıma zarar verdiğim yok ben sadece kendi içimde yaşıyorum bu durumu.
Kıskandım diye adama gidip sen ona niye bunu dedin şunu dedin diyecek halimde yok.
Orasıyla ilgilenmiyosan evcilik mi oynamış saklambaç mı körebemi orasıylada ilgilenme. :))

Kıskanmak için kızı koynuna almasına gerek yok. Bir dokunuşunu düşünmek yeter.
Evcilikten kastım küçük bir şeydi benim.
İlgileneceğim yerleri ben seçiyorum nihayetinde, sen de anlayacağı yerleri seçiyorsun.
Bir de güzelim filan. Bu tarz hitaplar biraz hoş değil.
Tavrına dikkat et. Kötü bir şey söylemiyorum sana burda.
Kendine zarar veriyorsun yani bu sadistliktir. Hepimiz dönem dönem bunu yapıyoruz.
Ama kız geçmişte kalmış neyin düşüncesi bu ?
Yapma gözünü seveyim yani , millet aldatılıyor, dayak yiyor onlarla boğuşuyor.
Adam sana bir şey yapmıyor anlaşılan geçmişteki sorunu kendine kıskanma bahanesi yapmışsın.
Bunu anlatmaya çalışıyorum, boş yere takılma diye.
Bak farkındaysan, kıskandım diye gidecek soracak halim yok diyorsun, öyle bir şey yaptığını ya da yapacağını söyledim mi?
İkidir aynı şey. söylemediğim şeyleri ,cevaplıyorsun, savunuyorsun.
Yanlış bir düşünce, seviyorsam açarım ederim vs.
Geçmişi fazla kurcalarsan istemeyeceğin şeylerle karşılaşırsın ve yediremezsin, büyütürsün vs vs. Engel olamazsın insan doğası.

Çok teşekkür ederim.. Beni anlayanlar olması beni sevindiriyor bir çoğumuz 'sadist'iz gördünüz mü :))
Her neyse çok haklısın tekrar teşekkür ederimm tatlım :)

Evet bir çoğumuz dönem dönem "sadist" olur zaten. Sen neden bunu küfretmişim gibi algıladın onu anlayamadım :)
.

Son düzenleme:
Kıskanmak için kızı koynuna almasına gerek yok. Bir dokunuşunu düşünmek yeter.
Evcilikten kastım küçük bir şeydi benim.
İlgileneceğim yerleri ben seçiyorum nihayetinde, sen de anlayacağı yerleri seçiyorsun.
Bir de güzelim filan. Bu tarz hitaplar biraz hoş değil.
Tavrına dikkat et. Kötü bir şey söylemiyorum sana burda.
Kendine zarar veriyorsun yani bu sadistliktir. Hepimiz dönem dönem bunu yapıyoruz.
Ama kız geçmişte kalmış neyin düşüncesi bu ?
Yapma gözünü seveyim yani , millet aldatılıyor, dayak yiyor onlarla boğuşuyor.
Adam sana bir şey yapmıyor anlaşılan geçmişteki sorunu kendine kıskanma bahanesi yapmışsın.
Bunu anlatmaya çalışıyorum, boş yere takılma diye.
Bak farkındaysan, kıskandım diye gidecek soracak halim yok diyorsun, öyle bir şey yaptığını ya da yapacağını söyledim mi?
İkidir aynı şey. söylemediğim şeyleri ,cevaplıyorsun, savunuyorsun.
Yanlış bir düşünce, seviyorsam açarım ederim vs.
Geçmişi fazla kurcalarsan istemeyeceğin şeylerle karşılaşırsın ve yediremezsin, büyütürsün vs vs. Engel olamazsın insan doğası.

Ya kendi konumu geçtimde güzelim lafının neresi hoş değil? Farkındaysan herkese canımlı tatlımlı güzelimli konusuyorum.
Kesinlikle bunu yanlış anlamanı istemem ters birşey değil.
Kıskandım diye gidecek soracak halim yok diyorum evet ama sen bana git sor dedinde demiyorum.
Bahane değil geçmişte kalmış tamam bak bende onu diyorum benim durumum farklı.
Geçmişi açmayı tabii ki bende istemiyorum isteyerek bakmadım maillere.
Öyle bi bakarken gördüm açınca okudukça daha çok hepsini okumak istedim.
İnsan işte hep daha fazlasını ister ya bu son bu son diye diye hepsini okudum.
İçimdeki burukluktan bahsediyoruma acaip bişey..
Diyorsun ki millet aldatılıyor dayak yiyor diyorsun bak bende konu başlığında ne yazmışım.

Başlıktada dediğim gibi arkadaşlar... Seninkide dert mi diyeceksiniz ama elde değil işte..
Fikirlerinize ihtiyacım var doğru yolu sizinle bulduğuma inanıyorum..
Konuma geçeyim ;

10 aydır güzel bir beraberliğim var. Gayet çok mutluyuz ve 1 seneye kadar da,
Allah nasip ederse nişan düşünüyoruz. Bugün benim mail adresimde bir sorun olduğu için
erkek arkadaşımın mail adresine girdim ve ilk defa son sayfalara bakıp eski facebook hesabına
gelen mesaj e-postaları var.. Bilirsiniz faceden silsenizde mail adresinizde kalıyor..
Tek tek üşenmeden onları okudum ve benden önceki eski sevgilisiyle konuşmalarını gördüm.
Ben çok kıskancım hani çoktanda öte hastalık gibi.. :( Erkek arkadaşımda öyle kıskanç fakat
ben o msjları okuduktan sonra onada bunu söylemiş, onada seviyorum demiş. Bırakmam demiş
ama bırakmış ya benide bırakıp giderse gibi sorular soruyorum kendime.. Bana söylediklerini onada söylemesini
kabullenemiyorum sinirim bozuluyor da diyebilirim.. Forumdaki büyüklerimin tecrübesiyle ve yaşıtlarımın düşüncesiyle
rahatlayacağıma inanıyorum.. Şimdiden teşekkür ederim

Geçmiş geçmiştir boşver,bugüne bak sen.
Kendini de arkadaşını da boş yere strese sokma .

Ya kendi konumu geçtimde güzelim lafının neresi hoş değil? Farkındaysan herkese canımlı tatlımlı güzelimli konusuyorum.
Kesinlikle bunu yanlış anlamanı istemem ters birşey değil.
Kıskandım diye gidecek soracak halim yok diyorum evet ama sen bana git sor dedinde demiyorum.
Bahane değil geçmişte kalmış tamam bak bende onu diyorum benim durumum farklı.
Geçmişi açmayı tabii ki bende istemiyorum isteyerek bakmadım maillere.
Öyle bi bakarken gördüm açınca okudukça daha çok hepsini okumak istedim.
İnsan işte hep daha fazlasını ister ya bu son bu son diye diye hepsini okudum.
İçimdeki burukluktan bahsediyoruma acaip bişey..
Diyorsun ki millet aldatılıyor dayak yiyor diyorsun bak bende konu başlığında ne yazmışım.

Bilmem güzelim , tatlımdır filan bu kelimeler bana samimiyetten çok, kötü geliyor.
Ama iyi niyetle söylediysen orası ayrı. Ama gergin bir mesajda, tatlım,güzelim filan bunlar büyüklenme gibi durur. O yüzden öyle hissettim.
Eski konularına baktım, bak... Kimse "seni bırakmayacağım" dese bile bırakmayacak değil.
Evet daha önce başkasına da söylemiş, bak bırakmış bir şekilde ayrılmışlar.
Yani seninle de ayrılabilir bu bir kural.
Bir de , erkek arkadaşın bir konunda gördüm, senin onunla birlikte olmanı istiyormuş. Ama az önce bana günaha girecek genişlikte değil demiştin. Sırf bana kızdığın için.
Fakat bu adam bu teklifi yaptığına göre biraz o genişlikte.
O yüzden böyle bir hataya düşme, buraya onu da belirtmek istedim.
Düşme çünkü bak bırakmayacağım demiş bir şekilde olmamış. Hiçbir şeye güven olmaz.

Bilmem güzelim , tatlımdır filan bu kelimeler bana samimiyetten çok, kötü geliyor.
Ama iyi niyetle söylediysen orası ayrı. Ama gergin bir mesajda, tatlım,güzelim filan bunlar büyüklenme gibi durur. O yüzden öyle hissettim.
Eski konularına baktım, bak... Kimse "seni bırakmayacağım" dese bile bırakmayacak değil.
Evet daha önce başkasına da söylemiş, bak bırakmış bir şekilde ayrılmışlar.
Yani seninle de ayrılabilir bu bir kural.
Bir de , erkek arkadaşın bir konunda gördüm, senin onunla birlikte olmanı istiyormuş. Ama az önce bana günaha girecek genişlikte değil demiştin. Sırf bana kızdığın için.
Fakat bu adam bu teklifi yaptığına göre biraz o genişlikte.
O yüzden böyle bir hataya düşme, buraya onu da belirtmek istedim.
Düşme çünkü bak bırakmayacağım demiş bir şekilde olmamış. Hiçbir şeye güven olmaz.

Evet öyle bir günaha girip bırakacak bir genişlikte değil dedim.
Teşekkür ederim o konuda kapandı gitti zaten..
O kelimeyi kesinlikle iyi niyetten söylemiştim gerginlik oldu diye sen yanlış hissetmişsin..

Evet öyle bir günaha girip bırakacak bir genişlikte değil dedim.
Teşekkür ederim o konuda kapandı gitti zaten..
O kelimeyi kesinlikle iyi niyetten söylemiştim gerginlik oldu diye sen yanlış hissetmişsin..

Kaç yaşındasın ? Merakımdan soruyorum.
Erkeklere karşı o kadar nefret doluyum ki.
Sen yine de güvenme derim :1:
Kapandığına sevindim.

21 olduk daha yeni yeni öğreniyorum herşeyi.. :)

Yaşla alakası yok, çıktığının sayısıyla da alakası yok . Onu öğrendim ben :D
Şahsen ben 90 doğumluyum. 2-3 yaş büyüğüm senden yani.
Hayatımda bir kişiyle çıktım. 20 yaşındaydım başladı 22 yaşındaydım bitti.
Bu tip deneyimler, karşına çıkan ş...fsiz sayısı ile ve ne kadar ş...siz oldukları ile ilgili :D :52: :52:
Mesela benim yaşımda olan, tek kişiyle çıkıp onla evlenen. Evlendiği adam gibi olan insanlar ,erkekleri melek sanıyordur eminim.
Ben ALLAHa şükür ilk ve son çıktığımda bütün deneyimleri yaşadım hemen hemen. O yüzden 10 tanesiyle de çıksam bu deneyimi yaşamazdım.
Sonra hayatıma girmeye kalkan ama giremeyen 2 ş...sizle de yükseklisans yaptım. Bakalım artık doktora filan yapmak istemiyorum bu konuda yeter :D
:27:

Son düzenleme:
Yaşla alakası yok, çıktığının sayısıyla da alakası yok . Onu öğrendim ben :D
Şahsen ben 90 doğumluyum. 2-3 yaş büyüğüm senden yani.
Hayatımda bir kişiyle çıktım. 20 yaşındaydım başladı 22 yaşındaydım bitti.
Bu tip deneyimler, karşına çıkan ş...fsiz sayısı ile ve ne kadar ş...siz oldukları ile ilgili :D :52: :52:
Mesela benim yaşımda olan, tek kişiyle çıkıp onla evlenen. Evlendiği adam gibi olan insanlar ,erkekleri melek sanıyordur eminim.
Ben ALLAHa şükür ilk ve son çıktığımda bütün deneyimleri yaşadım hemen hemen. O yüzden 10 tanesiyle de çıksam bu deneyimi yaşamazdım.
Sonra hayatıma girmeye kalkan ama giremeyen 2 ş...sizle de yükseklisans yaptım. Bakalım artık doktora filan yapmak istemiyorum bu konuda yeter :D
:27:

Erkekleer.. 2 tanesine rast geldim. 1.si dediğin gibi ş.....sizinde önde gideniydi :D Hatırlamak dahi istemiyorum o günlerimi..
Ama şimdi saçma sapan şeyleride dert etmezsem tam anlamıyla 10 numara bi iliskim var :)
O kadar deneyim yaşamışsın ama inşallah hayırlısıyla birisi çıkar karşınada hepsinin aynı olmadığını gösterir sana :)

Back
X