Kesinlikle haklısınız bende oyle lafımı sozumu esırgeyen bı ınsan degılım haksızlıklara susmam ama sankı orda degılde evde dusundukce haksızlıklar kafamda buyudu eve gelınce sındıremedıgımı anladım ve etrafımdakı hıc kkmsede bı rahatsızlık gormedım dıger velılerın yanıO gün o anda sesinizi cikarip tepki verseydiniz ogretmenlerin cocuklara sittin sene veremeyecegi dersi vermis olacaktiniz.
Haksizlik karsisinda susmamayi,boyun egmemeyi ogreneceklerdi. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu ogreneceklerdi.
Yemek su bu iki uc lokma muhim degil de çocuklar bu sekilde ezik yetisiyor. Boyle olunca da iki takim elbiseli karsisinda el pence duracak kivamda yetisiyorlar. (Saygi baska bir seydir tabi ama makama gosterilen degil de insana gosterilen saygiyi kastediyorum)
Oradaki veliler goz yummamaliydi bu duruma.
Maalesef boyle ögretmenler cocukla bıraz daha ilgilensin dıye yapılan etkınlıkler guyaaZikkim yesinler cocuklarin gözünün onunde olacak seymi başka yerde yeselermis söyleyin bence ogrt.olacak sey değil benim oglumda 1.sinifta sürekli boyle pasta börek çörek yapalim yiyelim durumu var ben anlamadim bazi veliler de kadinlar günü ne cevir meye çalışıyorlar nedir bu ya
asıl kötü işte bu insanlar ! anneniz bir şey yaptı mı peki sonra merak ettim.Alakası yok ama benim annem de bir kere bir şey hazırlayamadı diye kardeşime tek lokma bir şey vermeyip önünde yemişlerdi çok fenalar çok
çocukların gözünün önünde yemişler . Onu da baskıyla yemediler herhalde . sizin dediğiniz kısımda evet öğretmenler için üzücü bir sorun ama o başka bir başlık olabilir.Ah ah veliler bi bilse,okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri öğretmenleri bu konularda nasıl baskı altına aldığını böyle konuşamazlardı.. Özellikle okul müdürleri; kaymakam,vali,ilçe milli eğitim müdürü filan okula geleceği zaman öğretmenlere seferberlik ilan ediyo resmen.Eğer öğretmen bişey yapmıyorsa etiketi yapistiriyo ve öğretmeninin herşeyine takıp motivasyonunu düşürüyo. Ama genelde öğretmenler suçlanıyor veli tarafından okulla ilgili şeylerde..
Ah ah veliler bi bilse,okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri öğretmenleri bu konularda nasıl baskı altına aldığını böyle konuşamazlardı.. Özellikle okul müdürleri; kaymakam,vali,ilçe milli eğitim müdürü filan okula geleceği zaman öğretmenlere seferberlik ilan ediyo resmen.Eğer öğretmen bişey yapmıyorsa etiketi yapistiriyo ve öğretmeninin herşeyine takıp motivasyonunu düşürüyo. Ama genelde öğretmenler suçlanıyor veli tarafından okulla ilgili şeylerde..
Ben genel konuştum. Öğretmenlerin yemelerinden bahsetmedim.Kaldı ki evet öğretmenlerin yiyip çocukları yaklastirmamalari elbette ki yanlış bunun doğru olduğunu söyleyen zaten akıl tutulması yaşıyordur. Yalakalık vb.yorumlar yapanlara istinaden yazdım.Lütfen anlamak istediğiniz gibi anlayıp gereksiz çıkışlar yapmayınız..Vali cocuklar bakarken kendileri yesin diye de mi baski yapiyor?
Ben genel konuştum. Öğretmenlerin yemelerinden bahsetmedim.Kaldı ki evet öğretmenlerin yiyip çocukları yaklastirmamalari elbette ki yanlış bunun doğru olduğunu söyleyen zaten akıl tutulması yaşıyordur. Yalakalık vb.yorumlar yapanlara istinaden yazdım.Lütfen anlamak istediğiniz gibi anlayıp gereksiz çıkışlar yapmayınız..
Cocuklar bakarken masadakileri lop lop goturen ogretmenler gercekten de aynen magdur gibi davraniyor haklisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?