Aynen eger konusursam bı daha boyle etkınlıklerde bısey yapmak ıstemedıgımı de soylemek ıstıyorumbıktım bu velilerden yok şu kutlama yok bu etkinlik altında pasta istenmesinden
velileri kullanmaktan başka bişey değil
Siddete karsiyim ama ben o masayi dagitirdim tamam sizde bilirsiniz disardan yedirmeyi fakat ordakileri cani istemistir cocuklarin ilce milli egitime yazi yazin birseyler yapin sonucu olmasada huzursuz olsunlar yeter.Benım cocugumda dahıl kac cocuk geldı annesıne anne bız acıktık dıye soylendıler ben de kendı yaptıgımdan kalktım cocugjma vermek ıcın mudur tekrar bagırdı cocuklar mayasa yaklasmak yasak dıye cok uzuldum cok
Toplumumuzun içine kadar işlemiş yalakalık resmen. Devlet büyüğü gelecek iki dakika duracak diye kendi öz çocuklarını bile düşünmüyorlar hiç şaşırmadım. O valiler veya kaymakamlar gelecek de beş dakika duracak diye bir hafta önceden hazırlanır her yer. Çocukların sıhhati düşünülmez ama vali gelecekse girmeyeceği yerler dahi ovulur, kravat takmayanlar gider özel kravatlar alırlar. Tiksiniyorum bu yalaka zihniyetten cidden.
Aslında tepki göstererek en iyisini yapmışsınız. Herkes böyle olabilse keşke...
Devlet büyüklerinin de çok umrundaydı zaten sanmıyorum önemseyeceklerini "aaa çocuklar bizden önce yemiş bu ne saygısızlık" diyecek halleri yok...Kaldı ki misafirler için servis ayrılıabilir çocuklar önce yiyebilirdi.
Ya da kimse yemesin madem herkes beklesin.
Ama yokk illa yalakalık yapılacak kraldan çok kralcı olunacak yaaa.
Görmemişlik bu bence. Vali kaymakam kim ki çocuğumdan önemli olacak da yaptığım pastayı çocuğumdan önce yiyecek?
Ben olsam politik davranır bir daha bu tür etkinliklere bahane bulur katılmaz bir şey de hazırlamazdım.
Şimdi açık tepki gösterseniz sizin çocuğunuza bundan sonra mimlenir.
Benım cocugumda dahıl kac cocuk geldı annesıne anne bız acıktık dıye soylendıler ben de kendı yaptıgımdan kalktım cocugjma vermek ıcın mudur tekrar bagırdı cocuklar mayasa yaklasmak yasak dıye cok uzuldum cok
peki neden tepki göstermediniz?yani sustukça tepemize çıkıyor böyle vicdansız yalakalar....Benım cocugumda dahıl kac cocuk geldı annesıne anne bız acıktık dıye soylendıler ben de kendı yaptıgımdan kalktım cocugjma vermek ıcın mudur tekrar bagırdı cocuklar mayasa yaklasmak yasak dıye cok uzuldum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?