Şenlik adı altında yasanan rezalet

Zaten nedense bizim toplumumuzun bir kesimi (herkesi kastetmiyorum yapmayanlar da var tabi ki ) devlet büyüğü deyince tövbe tövbe estağfurullah ama peygamber muamelesi yapmaya bayiliyorlar. İşleri güçleri yalakalik yapmak . Ne biçim insan bunlar ya nefret ediyorum böylelerinden. Sanki adamların onlara bir kuruş yararı var gibi el ayak duruyorlar.

Ah ah veliler bi bilse,okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri öğretmenleri bu konularda nasıl baskı altına aldığını böyle konuşamazlardı.. Özellikle okul müdürleri; kaymakam,vali,ilçe milli eğitim müdürü filan okula geleceği zaman öğretmenlere seferberlik ilan ediyo resmen.Eğer öğretmen bişey yapmıyorsa etiketi yapistiriyo ve öğretmeninin herşeyine takıp motivasyonunu düşürüyo. Ama genelde öğretmenler suçlanıyor veli tarafından okulla ilgili şeylerde..

aah ah.. orda ben olacaktım. sırayla hepsine laflarımı sokar içimi boşaltırdım. yemekleri çocuklara götürüp dağıtırdım. o da yetmezdi sınıf öğretmeni, müdür şu bu herkese şikayet ederdim. sende etmelisin.

Benim annem olsa orda kucuk bir savas cikarirdi herhalde acim diyen cocuga asla dayanamaz

Keske veliler bir olup tepki gosterseydiniz bu sacmaliga

Reziller! Soyleyın tabi

arsız pişkinler.
söyleyin tabi üstelik bir daha böyle bir şeye şahit olmayı vicdanınızın kabul etmediğini de belirtin.

cocuklara ıskence etmek şenlıgı duzenlemısler ya
tum velıler bırlık olup ses cıkarmalıydı
hatta tum yaptıklarınızı alıp cocuklara yedırmelıydı tum velıler bu nedır ya
resmen kandırmıslar

canım godamanalar sıkkımın kökünü yesinlerr emiii
yiye yiye patlayamadılar ,çatlayamadılar ortadan ,
şartelim konunda iki tık aşağı indi yaa

böyle durumlarda şikayet etmeyi vatandaşlık görevi sayarım.
o gelecek olan vali kaymakam mille eğitim md. her kimse hepsinin özel kalemi vardır, üşenmez şikayet ederim.
vaktinde benzer saçmalıkları çok etmişliğim var.

ne kadar pişkin insanlar var. olduk demiyorum çünkü böyle yalaka olmak için farklı bir tür olmak gerekiyor.
ben bir şey yerken bana bakan kedi köpek kuş ne varsa aç mıdır diye lokma mı yutamıyorum. elimdekini paylaşmazsam boğazıma yumruk sıkışıyor gibi hissediyorum. çocuk yahu çocuk.
konuyu okurken gözümün önünde canlandı da acayip sinir oldum.

Kimi kime şikayet edeceksin ki... Olayın başı zaten onlar..

bozulmuş masaya oturmayacak ve emin olun ki laf söyleyece bi sürü kaymakam , vali, müdür vs var emin olun

ama konuda bahsedilen gelen yiyecekleri yeme işini öğretmenlerin başlattığı.

Öğretmenlerden ziyade müdüre kızmak lazım çünkü durumdan çıkarı olan tek kişi müdürdür. Yerini sağlamlaştırmak için yalakalık yapma gereği duyar.. Emin olun öğretmenler de durumun saçmalığının farkındadır ama müdür tarafından fişlenmemek için ses çıkartmıyodur. Siz o an orda tepkinizi sözlü olarak koysaydınız daha mutlu ederdiniz herkesi. Çünkü ikramları hazırlayan siz, canı çeken çocuk sizin, bir kızsanız müdüre hem tüm öğretmenleri mutlu eder hem diğer velilere cesaret sağlardınız.

ögretmenle konustum içimdekileri söyledım
o da cok rahatsız olmus onun yıyıp yemedıgını gormedım bılemıyorum ama
kızımın yanına gıttıgını ne ıstıyosan vereyım dıye sordugunu kızıma o arada kım oldugunu soylemedı ama bırının hocam torpıl yok dıye ıkaz edınce bende bısey yapamadım dedı iyice sinir oldum .kendısıde cok rahatsız olmus ortamdan ve dedımkı bır daha böyle seylerde kesınlıkle katılmıycam hıcbır yıyecek de yapıp getırmıycem dıye soyledım bıraz da olsa soyledıgım ıcın daha ıyıyım

Kesinlikle sizi destekliyorum bu tarz organizasyonlarda lütfen diğer velileri de tembihleyin ve ikram falan hazırlamayın da o müdür bozuntuları tutuşsun. Öğretmene de söyleyin geçen sefer böyle bir rezillik olmuş diye ki o da müdüre gidip bunu söyleyebilsin. Müdür dışında herkes mutlu olur.

O gün o anda sesinizi cikarip tepki verseydiniz ogretmenlerin cocuklara sittin sene veremeyecegi dersi vermis olacaktiniz.
Haksizlik karsisinda susmamayi,boyun egmemeyi ogreneceklerdi. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu ogreneceklerdi.
Yemek su bu iki uc lokma muhim degil de çocuklar bu sekilde ezik yetisiyor. Boyle olunca da iki takim elbiseli karsisinda el pence duracak kivamda yetisiyorlar. (Saygi baska bir seydir tabi ama makama gosterilen degil de insana gosterilen saygiyi kastediyorum)
Oradaki veliler goz yummamaliydi bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…