Benım cocugumda dahıl kac cocuk geldı annesıne anne bız acıktık dıye soylendıler ben de kendı yaptıgımdan kalktım cocugjma vermek ıcın mudur tekrar bagırdı cocuklar mayasa yaklasmak yasak dıye cok uzuldum cok
Reziller! Soyleyın tabiKızlar sabahtan beri içimi bosaltmaya ihtiyacım var sız bana bi akıl verın bunu sınıf ögrt. Paylasayım mı
Şimdi okulun bi şenliği vardı benımde ıkı cocugum var bırı 4 bırı 2. Sınıfta
Bızlerden yıyecek hazırlamamız ıstendı bana acma ve kurabıye dustu
Neyse dun yaptım bugun sabah gıttık daha baska komedıler de varda onları anlatmıycam
Öğrt. Velılerden kımılerı yıyeceklerı masalara servıs actılar hepsı de cocukların gozu onunde bal tutan parmagını yalar misali goze soka soka yedıler cocuklarada masaya yaklasmak YASAK dıye bı hal oldular beymıs valı kaymakam gelecekmıs once onlar yıyecekmıs
Sız buyukler kendı nefsınıze hakım olamayıp yedınız ama cocukları terbıye edeceksınız cok acıdım o buyuklerın halıne kaldıkı yedıklerını de ordakı masaya yaklastırılamyan cocukların annelerı hazırladı
Ne şenliği bekledım cocugumu aldım eve geldım tabı cocugumun ıstegıyle sabahtan berı ıcım ıcımı yıyo bılsınler ıstıyorum ogrt. Bahsetsemmı
canım godamanalar sıkkımın kökünü yesinlerr emiiiKızlar sabahtan beri içimi bosaltmaya ihtiyacım var sız bana bi akıl verın bunu sınıf ögrt. Paylasayım mı
Şimdi okulun bi şenliği vardı benımde ıkı cocugum var bırı 4 bırı 2. Sınıfta
Bızlerden yıyecek hazırlamamız ıstendı bana acma ve kurabıye dustu
Neyse dun yaptım bugun sabah gıttık daha baska komedıler de varda onları anlatmıycam
Öğrt. Velılerden kımılerı yıyeceklerı masalara servıs actılar hepsı de cocukların gozu onunde bal tutan parmagını yalar misali goze soka soka yedıler cocuklarada masaya yaklasmak YASAK dıye bı hal oldular beymıs valı kaymakam gelecekmıs once onlar yıyecekmıs
Sız buyukler kendı nefsınıze hakım olamayıp yedınız ama cocukları terbıye edeceksınız cok acıdım o buyuklerın halıne kaldıkı yedıklerını de ordakı masaya yaklastırılamyan cocukların annelerı hazırladı
Ne şenliği bekledım cocugumu aldım eve geldım tabı cocugumun ıstegıyle sabahtan berı ıcım ıcımı yıyo bılsınler ıstıyorum ogrt. Bahsetsemmı
böyle durumlarda şikayet etmeyi vatandaşlık görevi sayarım.
o gelecek olan vali kaymakam mille eğitim md. her kimse hepsinin özel kalemi vardır, üşenmez şikayet ederim.
vaktinde benzer saçmalıkları çok etmişliğim var.
Kimi kime şikayet edeceksin ki... Olayın başı zaten onlar..
Ah ah veliler bi bilse,okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri öğretmenleri bu konularda nasıl baskı altına aldığını böyle konuşamazlardı.. Özellikle okul müdürleri; kaymakam,vali,ilçe milli eğitim müdürü filan okula geleceği zaman öğretmenlere seferberlik ilan ediyo resmen.Eğer öğretmen bişey yapmıyorsa etiketi yapistiriyo ve öğretmeninin herşeyine takıp motivasyonunu düşürüyo. Ama genelde öğretmenler suçlanıyor veli tarafından okulla ilgili şeylerde..
ögretmenle konustum içimdekileri söyledım
o da cok rahatsız olmus onun yıyıp yemedıgını gormedım bılemıyorum ama
kızımın yanına gıttıgını ne ıstıyosan vereyım dıye sordugunu kızıma o arada kım oldugunu soylemedı ama bırının hocam torpıl yok dıye ıkaz edınce bende bısey yapamadım dedıiyice sinir oldum .kendısıde cok rahatsız olmus ortamdan ve dedımkı bır daha böyle seylerde kesınlıkle katılmıycam hıcbır yıyecek de yapıp getırmıycem dıye soyledım bıraz da olsa soyledıgım ıcın daha ıyıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?