• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Ayy ben çok severim ya tiryaki gibiyim icmediğim gün baş ağrısı yaşıyorum. Sadece korktum bu kadar şey karıştırdım sıkıntı olur mu ki diye
Ahahahah kız o kadar karıştırma hayat yeşil çay normal çay soda mide zafiyeti geçirirsin

@MiuLego ay çok üzüldüm şimdi ya şimdi kaptanlık yoğun iş buraya o kadar sık nasıl gireceksin ki sen ay ya motivasyon sıfır kaç gündür toplayamıyorum kızımı memeden kestim uykusuz geceler birde bu haber ne olacak böyle ya hippo yapar Eminim ama sen de süper motive ediyordun ya bizi ay ya

@MiuLego ay çok üzüldüm şimdi ya şimdi kaptanlık yoğun iş buraya o kadar sık nasıl gireceksin ki sen ay ya motivasyon sıfır kaç gündür toplayamıyorum kızımı memeden kestim uykusuz geceler birde bu haber ne olacak böyle ya hippo yapar Eminim ama sen de süper motive ediyordun ya bizi ay ya
Sıkma canını balım.. memeden kesmek çok zor oldu dimi?? Miu elinden geldikçe gelecek bizde birbirimizi motive ederiz ;)

:hamarat::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat: BUGÜN Kİ MENÜM:hamarat::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat:

Sabah 09.00
Peynirli tost
1 fincan çay şekersiz

Öğlen 12.00
Düğün çorbası
Türlü (1 kepçe)
1 kase yoğurt
Göbek salatası

Akşam 19.00
Dün ki yemeklerden var
Tarhana çorbası
Bamya
1 kase yoğurt

:spor:19.09.2017 sporum:spor:

Yarım saat bisiklet
Karın bölgesi için 3 set 30 adet

Motive için gelmeyeceğimi mi sanıyorsun gülbişim:rolleyes:

Memeden mi kestin çok zormuş o süreç ggülbe dayan canım benim moral motivasyon düşürme annelik zor ama siz kutsalsınız:KK37:

:hamarat::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat: BUGÜN Kİ MENÜM:hamarat::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat:

Sabah 09.00
Peynirli tost
1 fincan çay şekersiz

Öğlen 12.00
Düğün çorbası
Türlü (1 kepçe)
1 kase yoğurt
Göbek salatası

Akşam 19.00
Dün ki yemeklerden var
Tarhana çorbası
Bamya
1 kase yoğurt

Yarım saat bisiklet
:kusmuk:Bizde de düğün çorbası vardı bugün..

Güzel menü canım yarın ve perşembe daha hafif olsun e mi menüler

Merak etme tatlım ciss şeyler değil bi bardak ayran içtim tuzsuz bi bardak yeşil çay sodali limonlu bi bardak hayit çayı 5 bardak normal çay şimdiye kadar 2 lt ye yakın su canim düşün içip içip tuvalete gidiyorum kız :halay:
Hiçbirşey olmaz ben de çok içiyruö bu tarz

Sabah 09.00
Peynirli tost
1 fincan çay şekersiz

Öğlen 12.00
Düğün çorbası
Türlü (1 kepçe)
1 kase yoğurt
Göbek salatası

Akşam 19.00
Dün ki yemeklerden var
Tarhana çorbası
Bamya
1 kase yoğurt

Yarım saat bisiklet
Cnm spor puanını liste oluştur ve ekle ;)

Hipposum kız kaynanana sordunmu bişey konuşmuştuk hani:kahve:
Kız eltime sordum geçen.. anlattı bişiler ama :)) kv ye soramadım maalesef.. oğlu ameliyat oldu önemli bişi değil ama ilk fırsat ta elimde kağıt kalem sorucam.. sen istanbul da mıydın ?? Annemlere gelirken getirim sana..

Kız eltime sordum geçen.. anlattı bişiler ama :)) kv ye soramadım maalesef.. oğlu ameliyat oldu önemli bişi değil ama ilk fırsat ta elimde kağıt kalem sorucam.. sen istanbul da mıydın ?? Annemlere gelirken getirim sana..
Pöffff İstanbula tasinicam değilim aydindayim sen yaz ben yaparım artikin:KK61: bugünde herşeye ağlar oldum ahahahahaha:KK61:

Back
X