- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım su kadar kilo verdirir diyebbikmiyotum ama cok faydaliymis. Saclara cilde ve tabiki ozellikle vucut odemlwrineKız soğan kürü ne onuda ilk defa duydum kaç kilo verdiriyo kaç gün uygulaniyoki duzenleme:yanlız maydonuzuda soğan olarak okuyorum yok ben iyi değilim :)
Kızlar ben menü vermesem iyi olur.. normal kahvaltı ve öğle akşam aşure :))
Menümü vereyim
Sabah maydanoz kuru
Kahvaltı iki yum omlet kk peynir
Domates salatalık yarim dlm tam b ekm
Ara sade kahve 1 dilim ananas 1 hurma
Ögle: 5 yaprak sarma
Peynirli salata yarim dilim ekmek
Ara türk.kahvesi 1 hurma 10 badem
Akşam 17.00: 1 tabak fasulye kavurma
1 kase yoğurt
Ara türk.kahvesi bitki çayları
2.5 litre su
Ben uykusuz saçma sağan bir gün uğraşıyorum közümün hiç niyeti Yök uyumaya
Yakalandin
Sarma benim götürdüğüm yemek değildi aslında ama arkadaş yapmışsarma ile ekmek yanyana olsa da![]()
Oyyy kıyamam sana Ausum iyi ki varsın
bi bakayım dedim canlara .... azıcık ihmal etmişim .... görmemişim![]()
Kaptanım bebiş kaçıncı şimdi seninAllah kolaylık versin canım![]()
Oyyy kıyamam sana Ausum iyi ki varsın![]()
Kaptanım bebiş kaçıncı şimdi senin
Hadi ya bak sen prensese nasıl dayandıUyudu kızım sabah 7:30 da kalktı yeni uyudu düşünün ben çok Yorgunum kuzucuklar
Ay ama büyütmek çok rahat olur abisi yardım eder inş bakalım bizim kilerin arası 2.5 yaş olacak kısmetse8 yaşında bir oğlum var gulbecim .. şimdi de uzun aradan sonra atıldık bir heyecana ... daha 6.haftada![]()
Ay Yök meme bitti uyku filan kalmadı bizde dikkati çok dağınık her gün araba ile uyutuyoruz bende yatacağım artık yoruldum yaw ne kadar süre sonra düzene girer kiHadi ya bak sen prensese nasıl dayandıbirnyeri mi ağrıyor acaba canim
Hahahha kesin kesin