Sensin ŞİŞKO

kilo verenlere kocaman tebrikler:KK200:

hippom sen artının geleceğini biliyordun zaten ... haftaya cuma .... 85.1 bildirimi yaparken beni de etiketle e miii :KK66:
bazı arkadaşlarda :)) en geç 20 ekim cuma bildiriminde 59 ları görmüş olacak gibi :KK19:
20 ekime 2 hafta var :skandal:
Benim de 2 kilom var :deli:
Her hafta 1 kilo :KK76:
Oyyy hadi inşallah aus hedef koydu ise :KK200: tevo 29 ekime 59 kilo gider :halay:

Kızlar ben bu sabah yine acile gittim.. gaz sıkışması olmuş.. öyle bi karın ağrısı ile gittim ki.. hala tam iyileşemedim maalesef.. herşey üstüste geldi bu ara :KK43:
Geçmiş olsun kuzum bende aynıyım hatta çürüdüm diyebilirim bu sene üstüne adet oldum benim şişkinlik var diyorum sebebi buymuş meger

:rolleyes:6 EKİM CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM YARIŞMASI:rolleyes:

1. Gulbe seker (83.5/84/0.5/-%0.5)
2.hippotalamus (85.6/86.6/+1/%-1.32)

Kızlar herkes adını ,geçen haftaki kilo bu haftaki kilo fark ve yüzde şeklinde eklesin :KK66:

hippo geçmiş olsun da canım ... kilonu buradan görmüştüm .... yoksa tabii ki de 75 ..74...73 :ıslık::ıslık::ıslık:

tevafuk55 tevafuk55 olur bence çoook ta güzel olur :21:

hippo geçmiş olsun da canım ... kilonu buradan görmüştüm .... yoksa tabii ki de 75 ..74...73 :ıslık::ıslık::ıslık:

tevafuk55 tevafuk55 olur bence çoook ta güzel olur :21:
Hala 80ler kafasından kurtulamadım aus ya.. kaç kilo olduğumu düşününce önce bi seksen-.. deyip düşünüyorum.. Allah iyiliğimi versin.. en son 76ydım.. tabi 75i de gördüm aşureden önce :))

Back
X