- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Saol cnm.. aşure şişirir serum şişirir ya patlıcam yada arkamdan ittirdiniz mi yuvarlanıp giderim :))tekrar geçmiş olsun kuzum
serum biraz şişirir evet .... hadi bir an önce iyileştekaldığın yerden devam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm.. aşure şişirir serum şişirir ya patlıcam yada arkamdan ittirdiniz mi yuvarlanıp giderim :))tekrar geçmiş olsun kuzum
serum biraz şişirir evet .... hadi bir an önce iyileştekaldığın yerden devam
![]()
Saol cnm.. aşure şişirir serum şişirir ya patlıcam yada arkamdan ittirdiniz mi yuvarlanıp giderim :))
Ne 85i ausoyyy kuzum ya .... aşure senin hatandı amaserum mecburi ...
hadi toparlanma zamanı ....
85...84 ...83... böyle takır takır yol alma zamanı![]()
Aşure benim 2 yıllık özlemimdi.. ama yemek yemedim o aşure için :))oyyy kuzum ya .... aşure senin hatandı amaserum mecburi ...
hadi toparlanma zamanı ....
85...84 ...83... böyle takır takır yol alma zamanı![]()
Aşure benim 2 yıllık özlemimdi.. ama yemek yemedim o aşure için :))
Şükür bitti.. artık eve cıss sokmak yokbitti gitti artık ... bu hafta artın var diye 1.5 ....
sonrası da 1 kilo eksi....
70 e kadar böyle![]()
Hıhıı tabi tabiŞükür bitti.. artık eve cıss sokmak yokgöz görmeyince gönül katlanıyo :))
Tabi kızz :))Hıhıı tabi tabi![]()
20 ekime 2 hafta varkilo verenlere kocaman tebrikler
hippom sen artının geleceğini biliyordun zaten ... haftaya cuma .... 85.1 bildirimi yaparken beni de etiketle e miii
bazı arkadaşlarda :)) en geç 20 ekim cuma bildiriminde 59 ları görmüş olacak gibi![]()
Hippo aşure yemek neden zararlı emzirirken ben yedimAşure benim 2 yıllık özlemimdi.. ama yemek yemedim o aşure için :))
Cnm zararlı değil ama benim bebeğim 2 aylık flndı çok gazlıydı.. mercimek çorbası bile yasaktı bana kaldı ki aşure :))Hippo aşure yemek neden zararlı emzirirken ben yedim
Geçmiş olsun kuzum bende aynıyım hatta çürüdüm diyebilirim bu sene üstüne adet oldum benim şişkinlik var diyorum sebebi buymuş megerKızlar ben bu sabah yine acile gittim.. gaz sıkışması olmuş.. öyle bi karın ağrısı ile gittim ki.. hala tam iyileşemedim maalesef.. herşey üstüste geldi bu ara![]()
Çok geçmiş olsun hippom ♡Kızlar ben bu sabah yine acile gittim.. gaz sıkışması olmuş.. öyle bi karın ağrısı ile gittim ki.. hala tam iyileşemedim maalesef.. herşey üstüste geldi bu ara![]()
Saol cnm yaa.. bi iyileşemedim kaç zamandırÇok geçmiş olsun hippom ♡
6 EKİM CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM YARIŞMASI
1. Gulbe seker (83.5/84/0.5/-%0.5)
2.hippotalamus (85.6/86.6/+1/%-1.32)
Kızlar herkes adını ,geçen haftaki kilo bu haftaki kilo fark ve yüzde şeklinde eklesin![]()
Ay çok geçmiş olsun canım benim yaKızlar ben bu sabah yine acile gittim.. gaz sıkışması olmuş.. öyle bi karın ağrısı ile gittim ki.. hala tam iyileşemedim maalesef.. herşey üstüste geldi bu ara![]()
Hala 80ler kafasından kurtulamadım aus ya.. kaç kilo olduğumu düşününce önce bi seksen-.. deyip düşünüyorum.. Allah iyiliğimi versin.. en son 76ydım.. tabi 75i de gördüm aşureden önce :))hippo geçmiş olsun da canım ... kilonu buradan görmüştüm .... yoksa tabii ki de 75 ..74...73
tevafuk55 olur bence çoook ta güzel olur
![]()