- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
8 yaş bitiyor kuzum. 15 ekim pazarAllah Allaaaahh
sen yemicen dimi sarma
kaç yaşına giriyor doğum günü hangi gün?

Yicem tabi kii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yaş bitiyor kuzum. 15 ekim pazarAllah Allaaaahh
sen yemicen dimi sarma
kaç yaşına giriyor doğum günü hangi gün?
Eve gider gitmez yatacağım ölüyorum ben, beynimde karıncalar geziyor sanki, kulaklarım uğulduyor, vücudum dökülüyor.Bende tam iyileşmedim ewe atsam kendimi diyorum biran evvel...
Bir de koca tencere sarma sarıcam akşama kurtuluşum yok
Oğlumun doğum günü için![]()
Bende gripim işte öksümekten g*tüm çatladııEve gider gitmez yatacağım ölüyorum ben, beynimde karıncalar geziyor sanki, kulaklarım uğulduyor, vücudum dökülüyor.![]()
Maşallah büyümüş. Kaç çocuk var8 yaş bitiyor kuzum. 15 ekim pazar
Yicem tabi kii![]()
1 tane cnm.Maşallah büyümüş. Kaç çocuk var
Sen ne iş yapıyorsun canım. Kesin soyledin ama ben kaçırdımEve gider gitmez yatacağım ölüyorum ben, beynimde karıncalar geziyor sanki, kulaklarım uğulduyor, vücudum dökülüyor.![]()
Sağol canım geçer inşallah, çekilecek gibi değil.Bende gripim işte öksümekten g*tüm çatladıı![]()
Telde konuşamıyorum yaw o derece.
Ha bire su içiyorum gıvık yapıyor diye
Geçmiş olsun canım![]()
Hea aynenSağol canım geçer inşallah, çekilecek gibi değil.
Kardeş zamanı gelmişde geçiyor ama :)) Rabbim acısını göstermesin. Kızımda 3. sınıfa gidiyor. Derslerini kendi yapabiliyor mu, bizimki akşama kadar beni bekliyor. Hiç sevmiyor ders yapmayı, beraberkende zorla yapıyoruz vallahi.1 tane cnm.
3.sınıfa gidiyor.
Özel şirkette ön muhasebe canım.:)Sen ne iş yapıyorsun canım. Kesin soyledin ama ben kaçırdım![]()
Yapıyor canım derslerini tek başına.Kardeş zamanı gelmişde geçiyor ama :)) Rabbim acısını göstermesin. Kızımda 3. sınıfa gidiyor. Derslerini kendi yapabiliyor mu, bizimki akşama kadar beni bekliyor. Hiç sevmiyor ders yapmayı, beraberkende zorla yapıyoruz vallahi.
Özel şirkette ön muhasebe canım.:)
Bilmiyordum canım pardon, hayırlısı diyelim o zaman :)) Rabbim gönlüne göre versin.Yapıyor canım derslerini tek başına.
Ama anlamadığı şeyleri sorduğuda yardım istediği de oluyor.
Ben bekarım ayrıca ewli değilim evlenirsem bir daha kardeşi olucak ozaman isterim olsun![]()
Nasıl yoktu vardı.. benle gülbe paylaştık.. sen bide sarıçiçek kilo bildirdi ama listeye eklemedi.. hatta size yazdım listeye eklesin herkes diye..Günaydın .....
Ne olmuşş bu topiğee cuma kilo bildirimi listesi göremedimm![]()
cnm ben hastayım kaç gündür ondan giremiyorum.. pek dikkat edemedim.. ha çok mu yedim hayır ama atıştırdım çünkü ağzımın hiç tadı yoktu.. 2 günde 2 serum ilaçlar.. hala tam iyileşemedimGünaydın kızlar.Tünaydın daha doğrusu, Pazartesi sendromunu dibinde yaşıyorum. Hafta sonu yine berbattı yine cozuttum. Ayhh şimdi nasıl pişmanım ya, sürekli aynı şeyi yaşıyorum. Önce ye sonra pişman ol. Sabah korkudan tartılamadım. Hafta sonunuzu umarım güzel atlatmışsınızdır.
liste var soul.. bari çaktırma girmediğiniBen cuma günü işe gitmedim we bu yüzden de @MiuLego kilo bildirimimi paylaştım.
Yani cuma sabahı buradan etiketleyip.
Bugün iş başı yaptım ve baktım ki liste hiç bişi yok![]()
cnm cuma listesi vardı.. arkadaşlar eklemediyse napalım ?? Sadece gülbe ile ben vardık.. cuma tartısı benim için çok iyi oluyo.. pazar tatil malum.. pazartesi artı eksi nolursa diyorum ki önümde kocaman 5 gün var eksiye düşerim kesin.. ama senin de eşlik etmeni isterim o yüzden perşembe olabilir..Cuma listesi yok muydu
Kız kimse yapmamış mı cuma ben çok fena oluyorum bakamıyorum
Aaaaaa sevmedim bu işi bir el al atalım canlar
Tartı gününü mü değiştirsek? Nasıl yapsak önerilier?
Günaydın canım işte değilim ewdeyim hastayım cunku. Kilo bildirimimi burdan yazsam sen tabloya ekler misin rica etsem...
53.3![]()
6 EKİM CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM YARIŞMASI
1. Gulbe seker (83.5/84/0.5/-%0.5)
2.hippotalamus (85.6/86.6/+1/%-1.32)
3. Tuzsuz_ruh: (78.8/78.7/0.1/%0,13)
4. saricicek123 : (64.8/63.6/1.2/%1,85)
5. Tevafuk: (62.8/61.7/ 1.1/ %1.75)
Kızlar herkes adını ,geçen haftaki kilo bu haftaki kilo fark ve yüzde şeklinde eklesin![]()
Nasıl sadece senle gulbeNasıl yoktu vardı.. benle gülbe paylaştık.. sen bide sarıçiçek kilo bildirdi ama listeye eklemedi.. hatta size yazdım listeye eklesin herkes diye..
cnm ben hastayım kaç gündür ondan giremiyorum.. pek dikkat edemedim.. ha çok mu yedim hayır ama atıştırdım çünkü ağzımın hiç tadı yoktu.. 2 günde 2 serum ilaçlar.. hala tam iyileşemedim
liste var soul.. bari çaktırma girmediğini
cnm cuma listesi vardı.. arkadaşlar eklemediyse napalım ?? Sadece gülbe ile ben vardık.. cuma tartısı benim için çok iyi oluyo.. pazar tatil malum.. pazartesi artı eksi nolursa diyorum ki önümde kocaman 5 gün var eksiye düşerim kesin.. ama senin de eşlik etmeni isterim o yüzden perşembe olabilir..
Pardon cnm yaa.. o gün hastaydım kafam karışmış ama listeyi bulup paylaştım..Nasıl sadece senle gulbe![]()
Pardon cnm yaa.. o gün hastaydım kafam karışmış ama listeyi bulup paylaştım..
Yaa tevafuk akşam süperdi ama öğlen hem patates hem makarna bide tatlıMenü vereyim
Sabah 7 zeytin 1 incir türk.kahvesi
Ara sade kahve
Ogle: 1.5 kepçe çorba
Yarın servis kaşığı patates oturtma
4 kaşık makarna
Akşam 16.00: 2 parca ızgara tavuk ve iki bardak ayran
Ara türk kahvesi 1 hurma
Ara bir tane kornişon turşu 1 parca kabak tatlısı
Su 2 litre bitki çayları
Turşuyu yeni yaptım ilk defa açtım o yüzden tadına baktım. kabak da işte öyle![]()