Sensin ŞİŞKO

Bende tam iyileşmedim ewe atsam kendimi diyorum biran evvel...
Bir de koca tencere sarma sarıcam akşama kurtuluşum yok :olamaz:
Oğlumun doğum günü için :KK68:
Eve gider gitmez yatacağım ölüyorum ben, beynimde karıncalar geziyor sanki, kulaklarım uğulduyor, vücudum dökülüyor.:KK43:

Eve gider gitmez yatacağım ölüyorum ben, beynimde karıncalar geziyor sanki, kulaklarım uğulduyor, vücudum dökülüyor.:KK43:
Bende gripim işte öksümekten g*tüm çatladıı :( :(
Telde konuşamıyorum yaw o derece.
Ha bire su içiyorum gıvık yapıyor diye :kusmuk:
Geçmiş olsun canım :KK14:

1 tane cnm.

3.sınıfa gidiyor.
Kardeş zamanı gelmişde geçiyor ama :)) Rabbim acısını göstermesin. Kızımda 3. sınıfa gidiyor. Derslerini kendi yapabiliyor mu, bizimki akşama kadar beni bekliyor. Hiç sevmiyor ders yapmayı, beraberkende zorla yapıyoruz vallahi.

Sen ne iş yapıyorsun canım. Kesin soyledin ama ben kaçırdım o_O
Özel şirkette ön muhasebe canım.:)

Kardeş zamanı gelmişde geçiyor ama :)) Rabbim acısını göstermesin. Kızımda 3. sınıfa gidiyor. Derslerini kendi yapabiliyor mu, bizimki akşama kadar beni bekliyor. Hiç sevmiyor ders yapmayı, beraberkende zorla yapıyoruz vallahi.

Özel şirkette ön muhasebe canım.:)
Yapıyor canım derslerini tek başına.
Ama anlamadığı şeyleri sorduğuda yardım istediği de oluyor.
Ben bekarım ayrıca ewli değilim evlenirsem bir daha kardeşi olucak ozaman isterim olsun :KK66:

Yapıyor canım derslerini tek başına.
Ama anlamadığı şeyleri sorduğuda yardım istediği de oluyor.
Ben bekarım ayrıca ewli değilim evlenirsem bir daha kardeşi olucak ozaman isterim olsun :KK66:
Bilmiyordum canım pardon, hayırlısı diyelim o zaman :)) Rabbim gönlüne göre versin.

Günaydın .....
Ne olmuşş bu topiğee cuma kilo bildirimi listesi göremedimm :silah:
Nasıl yoktu vardı.. benle gülbe paylaştık.. sen bide sarıçiçek kilo bildirdi ama listeye eklemedi.. hatta size yazdım listeye eklesin herkes diye..
Günaydın kızlar.Tünaydın daha doğrusu, Pazartesi sendromunu dibinde yaşıyorum. Hafta sonu yine berbattı yine cozuttum. Ayhh şimdi nasıl pişmanım ya, sürekli aynı şeyi yaşıyorum. Önce ye sonra pişman ol. Sabah korkudan tartılamadım. Hafta sonunuzu umarım güzel atlatmışsınızdır.
cnm ben hastayım kaç gündür ondan giremiyorum.. pek dikkat edemedim.. ha çok mu yedim hayır ama atıştırdım çünkü ağzımın hiç tadı yoktu.. 2 günde 2 serum ilaçlar.. hala tam iyileşemedim :(

Ben cuma günü işe gitmedim we bu yüzden de @MiuLego kilo bildirimimi paylaştım.
Yani cuma sabahı buradan etiketleyip.
Bugün iş başı yaptım ve baktım ki liste hiç bişi yok :KK43:
liste var soul.. bari çaktırma girmediğini ;)

Cuma listesi yok muydu :sinirli:

Kız kimse yapmamış mı cuma ben çok fena oluyorum bakamıyorum:sinirli:

Aaaaaa sevmedim bu işi bir el al atalım canlar

Tartı gününü mü değiştirsek? Nasıl yapsak önerilier?
cnm cuma listesi vardı.. arkadaşlar eklemediyse napalım ?? Sadece gülbe ile ben vardık.. cuma tartısı benim için çok iyi oluyo.. pazar tatil malum.. pazartesi artı eksi nolursa diyorum ki önümde kocaman 5 gün var eksiye düşerim kesin.. ama senin de eşlik etmeni isterim o yüzden perşembe olabilir..

Günaydın canım işte değilim ewdeyim hastayım cunku. Kilo bildirimimi burdan yazsam sen tabloya ekler misin rica etsem...
53.3 :hasta:

:rolleyes:6 EKİM CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM YARIŞMASI:rolleyes:

1. Gulbe seker (83.5/84/0.5/-%0.5)
2.hippotalamus (85.6/86.6/+1/%-1.32)
3. Tuzsuz_ruh: (78.8/78.7/0.1/%0,13)
4. saricicek123 : (64.8/63.6/1.2/%1,85)
5. Tevafuk: (62.8/61.7/ 1.1/ %1.75)

Kızlar herkes adını ,geçen haftaki kilo bu haftaki kilo fark ve yüzde şeklinde eklesin :KK66:

Menümü de paylaşim :))

Kahvaltı 11de..
2 soğanlı biberli yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
1 incir
1 ceviz
Peynir
1 bardak süt

Ara
Türk kahvesi
1 hurma
Yarım ceviz

Ara
Bi elma

Akşam 18de..
100 gr et kavurma
4 fırında kabak mücver (2 kabakla yaptım 6 tane çıktı dördünü yedim)
Salata

Nasıl yoktu vardı.. benle gülbe paylaştık.. sen bide sarıçiçek kilo bildirdi ama listeye eklemedi.. hatta size yazdım listeye eklesin herkes diye..
cnm ben hastayım kaç gündür ondan giremiyorum.. pek dikkat edemedim.. ha çok mu yedim hayır ama atıştırdım çünkü ağzımın hiç tadı yoktu.. 2 günde 2 serum ilaçlar.. hala tam iyileşemedim :KK43:

liste var soul.. bari çaktırma girmediğini :KK66:

cnm cuma listesi vardı.. arkadaşlar eklemediyse napalım ?? Sadece gülbe ile ben vardık.. cuma tartısı benim için çok iyi oluyo.. pazar tatil malum.. pazartesi artı eksi nolursa diyorum ki önümde kocaman 5 gün var eksiye düşerim kesin.. ama senin de eşlik etmeni isterim o yüzden perşembe olabilir..
Nasıl sadece senle gulbe :KK12:

Menü vereyim

Sabah 7 zeytin 1 incir türk.kahvesi

Ara sade kahve

Ogle: 1.5 kepçe çorba
Yarın servis kaşığı patates oturtma
4 kaşık makarna

Akşam 16.00: 2 parca ızgara tavuk ve iki bardak ayran

Ara türk kahvesi 1 hurma
Ara bir tane kornişon turşu 1 parca kabak tatlısı

Su 2 litre bitki çayları

Turşuyu yeni yaptım ilk defa açtım o yüzden tadına baktım. kabak da işte öyle :KK22:

Menü vereyim

Sabah 7 zeytin 1 incir türk.kahvesi

Ara sade kahve

Ogle: 1.5 kepçe çorba
Yarın servis kaşığı patates oturtma
4 kaşık makarna

Akşam 16.00: 2 parca ızgara tavuk ve iki bardak ayran

Ara türk kahvesi 1 hurma
Ara bir tane kornişon turşu 1 parca kabak tatlısı

Su 2 litre bitki çayları

Turşuyu yeni yaptım ilk defa açtım o yüzden tadına baktım. kabak da işte öyle :KK22:
Yaa tevafuk akşam süperdi ama öğlen hem patates hem makarna bide tatlı :KK43:

Son düzenleme:
Back
X