- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Cuma değil miydiHadi bakalım yarın güzel eksilerini bekliyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma değil miydiHadi bakalım yarın güzel eksilerini bekliyorum..
Yok cuma da.. hani evde kendi tartıda tartılacan yaa merak ettim..Cuma değil miydi![]()
Heee şimdi çaktımmYok cuma da.. hani evde kendi tartıda tartılacan yaa merak ettim..
Aksam vakti makarna miiiiiii hemde bolonez soslu miu duymasin hipposum:))))Kızlar menü yazim dedimdi kimsecikler yok..
Uyanınca 1 incir 1 ceviz 2 fındık
Kahvaltı 13te..
Dereotu omlet 2 yumurta ile..
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Kırmızı biber
Taze nane
Şekersiz çay
Ara olarak 1 salkım üzümü gün içinde açıldıkça 2şer 3er kopartarak gidip gelip yedim..
Akşam 19da..
Bi tabak bolonez soslu makarna
1 kase yoğurt
Bugün spora fırsat bulamadım.. yarışma ya hazırlandım.. yarın perşembe telafi edicem inş.. akşam yemeğini erkenden yicem
Duydu ki :)) yarışma için yaptım cnm ya.. yemesem olmazdı.. çok güzel oldu valla.. konu açılsın da bak.. yemeden nasıl durimAksam vakti makarna miiiiiii hemde bolonez soslu miu duymasin hipposum:))))
Kiyamam :)) afiyet olsun canim benim❤tamam açılınca bakarim.kesin cok guzel olmustur❤Duydu ki :)) yarışma için yaptım cnm ya.. yemesem olmazdı.. çok güzel oldu valla.. konu açılsın da bak.. yemeden nasıl durim![]()
Sen katılımıyo musun ??Kiyamam :)) afiyet olsun canim benim❤tamam açılınca bakarim.kesin cok guzel olmustur❤
Yok kuzum katilmiycam ben oy veren olcam bi sure :))Sen katılımıyo musun ??
Güncel kilon kac canimgünaydın kızlar..
Bugün perşembe niyetim çok hafif ve sağlıklı beslenip sporla desteklemek.. tabiki günü erken kapatmak en önemlisi.. hadi bol su içelim :))
Günler sonra geliyorsunGüncel kilon kac canim
Hadi bakalım güzel menü.. spor var mı??Bu gün ki menüm
Sabah; 08.00
Sandviç (kemek ekmeği fazla büyük değil)
Öğlen;12.30
Tarnaha çorbası
Tavuk
Salata
Akşam;19.00
Nohut yemeği (1 kepçe)
1 kase yoğurt
Salata
Bu akşam annemle 1 saat yürüyüş yapacağım canım öyle konuştuk.Hadi bakalım güzel menü.. spor var mı??
afiyet olsun soul güzel menüBu gün ki menüm
Sabah; 08.00
Sandviç (kemek ekmeği fazla büyük değil)
Öğlen;12.30
Tarnaha çorbası
Tavuk
Salata
Akşam;19.00
Nohut yemeği (1 kepçe)
1 kase yoğurt
Salata
oooooooooooooooooooooooKızlar yarın cuma diye bugünü hafif geçirdim ve erkenden kapattım.. menü yazim:))
Uyanınca 1 incir yarım ceviz 1 fındık
Kahvaltı 10.30da..
2 yumurta ile biberli omlet
Üstüne bol dereotu
Peynir
7 zeytin
Domates
Salatalık
Taze nane
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
1 ceviz
1 kuru kayısı
Ara
Bi salkım üzüm
Akşam 16.30da..
Közlenmiş patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Akşam sütlü kahve yanına incir fln yerim..
nasılsın kuzum?Ben dikkat etmeye çalışıyorum kuzum elimden geldiğince![]()