Sensin ŞİŞKO

Ben de menu vereyim
Sabah 11.00
Musli-süt

Ara 13.30
10 tane cig badem

Ara 15.30
1 muz
Yesil cay

Aksam 19.00
1 kase corba
4 yk ispanak
1 dilim tam tahilli ekmek

Yatmadan yine yesil cay icerim belki bi porsiyon meyve yerim.

Ben de menu vereyim
Sabah 11.00
Musli-süt

Ara 13.30
10 tane cig badem

Ara 15.30
1 muz
Yesil cay

Aksam 19.00
1 kase corba
4 yk ispanak

çok az olmamış mı canım. sabahları 4 4 lük ahvaltıdan yanayım. detoks gıbı bır ogun olmuş senınkı

Ben de menu vereyim
Sabah 11.00
Musli-süt

Ara 13.30
10 tane cig badem

Ara 15.30
1 muz
Yesil cay

Aksam 19.00
1 kase corba
4 yk ispanak

Cnm ben müsli pek sevmiyorum.. insanı tam diyet psikolojisine sokuyo.. halbuki yumurtalı, peynirli yeşillikli kahvaltı yapsan süper sağlıklı.. üstelik acaip tok tutuyo.. bizim amacımız zayıflamak dışında sağlıklı beslenmek ;) bide muzun yanına süt içip muza da tarçın atarak tüketsen hem lezzet açısından hem tatlı krizlerini önlemek için süper.. yeşil çayı bademlerle içseydin ;) akşam yemeğin de gayet güzel.. günde 1 porsiyon meyve yeterli akşamına süt yada badem fln ye ;)

çok az olmamış mı canım. sabahları 4 4 lük ahvaltıdan yanayım. detoks gıbı bır ogun olmuş senınkı

Cnm ben müsli pek sevmiyorum.. insanı tam diyet psikolojisine sokuyo.. halbuki yumurtalı, peynirli yeşillikli kahvaltı yapsan süper sağlıklı.. üstelik acaip tok tutuyo.. bizim amacımız zayıflamak dışında sağlıklı beslenmek :KK66: bide muzun yanına süt içip muza da tarçın atarak tüketsen hem lezzet açısından hem tatlı krizlerini önlemek için süper.. yeşil çayı bademlerle içseydin :KK66: akşam yemeğin de gayet güzel.. günde 1 porsiyon meyve yeterli akşamına süt yada badem fln ye :KK66:

Ya benim kahvalti aliskanligim yok.Şöyle ki cok yemek secen birisi olduğum için kahvaltı sofrasina oturdugumda sadece zeytin yiyorum.Yumurta sadece haslanmisin beyazini yerim peynir ancak erimis pismis olursa yerim recelle balla zaten aram yok.Bazi sabahlar tost yaparim o kadar.Bi de yalnız okunca da yiyesim gelmiyo.O yizden yıllardır misir gevregi musli seklindedir kahvaltim.Yani diyete ozel bi durum değil :)
Günde 2 öğün de eskiden kalma hep gec kalkip gec kahvalti yaptim ailem de öyleydi o yüzden böyle gözüktü. Yesem aksam yemegine denk gelecek onu da yemek istemedim :)
Bi de bugün oğlum cok huysuzdu oturup duzgun yiyeyim bile diyemedim.

Ya benim kahvalti aliskanligim yok.Şöyle ki cok yemek secen birisi olduğum için kahvaltı sofrasina oturdugumda sadece zeytin yiyorum.Yumurta sadece haslanmisin beyazini yerim peynir ancak erimis pismis olursa yerim recelle balla zaten aram yok.Bazi sabahlar tost yaparim o kadar.Bi de yalnız okunca da yiyesim gelmiyo_O yizden yıllardır misir gevregi musli seklindedir kahvaltim.Yani diyete ozel bi durum değil :)
Günde 2 öğün de eskiden kalma hep gec kalkip gec kahvalti yaptim ailem de öyleydi o yüzden böyle gözüktü. Yesem aksam yemegine denk gelecek onu da yemek istemedim :)
Bi de bugün oğlum cok huysuzdu oturup duzgun yiyeyim bile diyemedim.
Oğlun kaç yaşında?? O kahvaltı yapmıyo mu?? Alıştır bari ona :( menemen fln yesen.. alıştırmalısıj kendini ama :(

Ben de menu vereyim
Sabah 11.00
Musli-süt

Ara 13.30
10 tane cig badem

Ara 15.30
1 muz
Yesil cay

Aksam 19.00
1 kase corba
4 yk ispanak

Yatmadan yine yesil cay icerim belki bi porsiyon meyve yerim.[/QUOT
Kıyamam ara üstüne ara yapmışsın bugün az kalorili bir gün olmuş bence bu saatten sonra meyve yeme

Oğlun kaç yaşında?? O kahvaltı yapmıyo mu?? Alıştır bari ona :KK43: menemen fln yesen.. alıştırmalısıj kendini ama :KK43:
Oğlum daha 10 aylık. Ben kahvaltida doydum kahvalti yaptim dersem bil ki o kahvaltida zararli biseyler vardir kizartma vardir simit vardir pogaca vardir :KK70:
Yapacağım en iyi kahvalti beyaz peynirle tost zeytin salatalik gibi bi menü ancak :)

Sabah 10:30
Aç karna 2 bardak su
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Çay

Ara 14:00 1 mandalina 1 küçük elma
1 maden suyu limonlu

Akşam 19:00
2 porsiyon kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
3-4 tane küçük domates turşusu

Su 2 lt

Selam kızlar menü verip uçuyorum sabah 10
Bir küçük sandviç domates ve peynirli

Öğle 3 gibi

Haşlanmış et bir parça
İki biber kızartması
Salata

Aksam bişey yemedim belki süt içerim yatmadan acikirsam sadece peynir Domates yiyebilirim

Su 2.bucuk litre
Yürüyüş 1 saat

Oğlum daha 10 aylık. Ben kahvaltida doysum kah alti yaptim dersem bil ki o kahvaltida zararli biseyler vardir kizartma vardir simit vardir pogaca vardir :KK70:
Yapacağım en iyi kahvalti beyaz peynirle tost zeytin salatalik gibi bi menü ancak :)
Ay hazırla yumurtalı menemen yap soğanlı yumurta yap doyurucu kahvaltı yap diğerleri daha zahmetli

Aç karna 2 bardak su
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Çay

1 maden suyu limonlu

2 porsiyon kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı

Su 2 lt
Fasulye çok olmuş cnm.. rahatsız etmez inş ;)

Selam kızlar menü verip uçuyorum sabah 10
Bir küçük sandviç domates ve peynirli

Öğle 3 gibi

Haşlanmış et bir parça
İki biber kızartması
Salata

Aksam bişey yemedim belki süt içerim yatmadan acikirsam sadece peynir Domates yiyebilirim

Su 2.bucuk litre
Yürüyüş 1 saat
Az ama çok sağlıklı mı bilemedim.. spor da yap ;)

Ayy cnm ne diyelim bilemedim ki.. peynir salatalık taze Nane , dereotu,kırmızı biber ye madem.. lor salatası yap mesela :KK66: süt iç kahvaltıda.. bahane yok:))
Bunun peşine merdane gelecek ama ben cig peynir de yemiyorum :D o yuzden tostta eritiyorum peyniri.Süt zaten misir gevregine katip icmis sayiliyorum :)

Aç karna 2 bardak su
2 yumurtalı omlet
5 zeytin
Çay

1 maden suyu limonlu

2 porsiyon kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı

Su 2 lt
Kahvaltı süper fasulye biraz çok geldi birde sade maden suyuna limon mu atıyorsun yoksa limonlu maden suyumu

Bunun peşine merdane gelecek ama ben cig peynir de yemiyorum :KK70: o yuzden tostta eritiyorum peyniri.Süt zaten misir gevregine katip icmis sayiliyorum :)
Abbooooo sen neyle besleniyorum yemeklerdede böyle seçicimisin bu sefer merdaneyi benim gösteresim geldi:sinirli: :))

Abbooooo sen neyle besleniyorum yemeklerdede böyle seçicimisin bu sefer merdaneyi benim gösteresim geldi:sinirli: :))
Evet canım maalesef en nefret ettigim ozelligim aşırı derecede yemek secen biriyim.Secmediklerimi de doyayim diye cok yedigimden buradayim su an :D

Back
X