- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekirdekleri azıcık geç olmuş.. ama onun dışında çok güzel..afiyet olsun balım ♡♡♡Sabah 10:00
2 bardak su
1 yumurtalı omlet
Biraz kavurma
3 zeytin
1 muz
Ara 14:00 küçük bir şeftali
1 kare bitter
Ara 16:00 1 çay bardağı süt
Akşam 18:30 yarım porsiyon yeşil mercimekli erişte çorbası
1 küçük salatalık
Biraz taze soğan
Ara 20:00 1 avuç çekirdek yarım avuç kabak çekirdeği
1 dilim ayva
Su 2lt
İşte bu.. bu daha başlangıç canım.. çok güzel gidiyorsun zaten.. bu güzel menülerle olmasa şaşardımBugün tartıya çıkınca ben şookkkkk (iyi anlamda)yarında böyle olursa hafta sonu cıss coss falan yemem ödülde olsa motivasyon tavan
TamSabah 10:00
2 bardak su
1 yumurtalı omlet
Biraz kavurma
3 zeytin
1 muz
1 kare bitter
1 küçük salatalık
Biraz taze soğan
1 dilim ayva
Su 2lt
Peynir, yoğurt, yok 1 çay bardağı süt ne senin hergün 500CC süt süte eşdeğer süt ürünü tüketmenin lazımSabah 10:00
2 bardak su
1 yumurtalı omlet
Biraz kavurma
3 zeytin
1 muz
1 kare bitter
1 küçük salatalık
Biraz taze soğan
1 dilim ayva
Su 2lt
Ne diyim cnm bilememedimDünkü menümu paylaşayım sabah 10 gibi 1 Bir dilim borek iki bardak şekersiz çay
Aksam 7 buçuk
Fırında az yağla çevirdiğim kabak patlıcan biber artı yarım patates üzerine bol yoğurt
2 litre su
Spor yok
Canım hiç bişey istemiyor hippom yaaNe diyim cnm bilememedimakşam güzel ama sağlıklı pek bişi yok.. süt,peynir,yumurta yemelisin
![]()
Canım canın istemesede ara öğün de yapmaya çalış bende aylarca aç kaldım resmen ekmek yok tatlı yok paketlenmiş abur çubuk çikolata hiç birşey yemiyordum sadece akşam yemeği yiyordum buna rağmen hiç kilo veremedim metabolizma yavaşlıyorDünkü menümu paylaşayım sabah 10 gibi 1 Bir dilim borek iki bardak şekersiz çay
Aksam 7 buçuk
Fırında az yağla çevirdiğim kabak patlıcan biber artı yarım patates üzerine bol yoğurt
2 litre su
Spor yok
Sağol canım ama içinden istemedikten Sonra bişey yiyemiyorsun isteCanım canın istemesede ara öğün de yapmaya çalış bende aylarca aç kaldım resmen ekmek yok tatlı yok paketlenmiş abur çubuk çikolata hiç birşey yemiyordum sadece akşam yemeği yiyordum buna rağmen hiç kilo veremedim metabolizma yavaşlıyor
Ooohh bugün güzel haberler hep böyle olsun inşallahKızlar ilk defa regl olduğum halde eksi görüyorum.. şişkinliğimi tam atim o zmn en güzel eksiyi görürüm inş![]()
Bol peynirli omlet yedim canım ondan ekstra peynir yemedim bu ara yoğurt ve süt iştahım Yök ondan da mahrum etmeyeyim diye az az tüketiyorumTam
Peynir, yoğurt, yok 1 çay bardağı süt ne senin hergün 500CC süt süte eşdeğer süt ürünü tüketmenin lazım
Ne kdr gitse karKızlarr selamlarrr elimden geleni yapıyorum ama geçen haftaki kiloma maalesef bu hafta ulaşamayacağım kesin.
Birde regl olmaya 4 gün felan kaldı...![]()