Sensin ŞİŞKO

Canım olır mu öle.. liste zati kendi aramızda.. ben gelmeyenleri merak ediyorum.. biri hedefine gelmeden diyeti bırakınca üzülüyorum :KK43: hepimiz burda birbirimizin kilo vermesine sevinip dertlerine üzülüyoruz.. maksat destek olmak değil mi??
Canım zaten birakmadim diyeti ara vermek zorunda kaldım inan öyle hasta oldum ki bronsitim var zaten nefes alamıyorum bide küçük çocuk biyanda hastalık perişan oldum neredeyse bir ay oldu gerileme yok gitmedigim doktor kalmadı sürekli mide bulantısı yemek falan öyle oturup düzenli yiyemiyorumki menü vereyim bu sebebten oturu yani biraz toplaniyim diyetime devam edicem ozamn tabiki menü yazicam eğer uygun olursa sorun olmazsa menü hariç sohbete gelirim tabiki

Canım zaten birakmadim diyeti ara vermek zorunda kaldım inan öyle hasta oldum ki bronsitim var zaten nefes alamıyorum bide küçük çocuk biyanda hastalık perişan oldum neredeyse bir ay oldu gerileme yok gitmedigim doktor kalmadı sürekli mide bulantısı yemek falan öyle oturup düzenli yiyemiyorumki menü vereyim bu sebebten oturu yani biraz toplaniyim diyetime devam edicem ozamn tabiki menü yazicam eğer uygun olursa sorun olmazsa menü hariç sohbete gelirim tabiki
Geçmiş olsun cnm.. iyi olursun inş..

Screenshot_20171017-224829.webp
Screenshot_20171019-114658.webp

Bu gün benim yeme erken bitti.
Sabah uyanınca limonlu su
Kahvaltı 1 domates 3 biber 1 yumurtalı menemen 1 kk peynir yeşillik 1 salatalık yarım dilim ekmek şekersiz çay
Yeşilçay
Ara 1 incir
Öğlen iki kaşık kereviz salatası, 1 kaşık kavrulmuş kıyma
Ara 1 mandalina
Akşam 3 köfte 3 elma dilimi patates
4 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber
Şimdi kalktım sofradan birazdan çayla 2 kayısı yiyecem günü bitiririm bolllll,bolllll su sporu ilerleyen saatlerde eklerim
Süper menü afiyet olsun

Önümüzdeki 1 haftanın planını paylaşıyorum
Bugün: bir arkadaşın doğum günü
Perşembe: gün toplantısı
Cuma: dinlenme :KK70:
Cumartesi: ev görme
Pazar: ark çocuğunun 1 yaş d günü
Pazartesi: bebek mevlidi + gün toplantısı :KK35:
Sali: gün toplantısı

:skandal::skandal:
Çok kötü olmuş, birini atlatsan öbüründen kesin kalırsın geçmiş olsun :)

Menümü vereyim

Sabah 2 yum omlet 5 zeytin maydanoz ve 1 dilim ekmek

Ara: sade nescafe 3 kuru kayısı 2 ceviz içi

Ögle: 1 kepçe etli nohut 4 kaşık pilav ve yoğurt

Akşam 16.15: 1.5 kepçe ıspanak yemeği
1 parca tavuk, yeşillik
2 yemek.kasigi ciğer sote
Yoğurt ve yarim dilim ekmek

Ara 17.30: sade türkkahvesi
Bir hurma 1 k kayısı 6 badem

Ara acıkırsam tarçınlı süt azıcık muz olabilir
bitki çayları 2.5 litre su
Afiyet olsun pilav olmasa iyimiş

Ben de menumu vereyim
Sabah 10.30
Musli-sut(bu seder aldigim da pek kotuymus bitsin diye ugrasiyom valla sabahlardan soğudum :KK70: )

Ara 13.00
5 çiğ badem

Öğle 14.30
3 yk firinda karisik sebze

Ara 16.30
Elma

Aksam 18.30
1 kase corba
6 yk sebzeli kofte
Bol salata

Su 2lt bitti 3e basladim yatana kadar biter inşallah
Spor umarim yapacagim.
Çok az değil mi menü hele kahvaltı en önemli öğün, sağlığından olma sonra halsiz kalırsın

Kızlar menüm gelsin..

Uyanınca 1 incir 1 ceviz

Kahvaltı 10da..
2 haş yumurta
Lor salatası
7 zeytin
Şekersiz çay

Ara
Sütlü kahve
1 hurma
1 ceviz
1 kayısı
Bikaç kuru üzüm

Ara
Türk kahvesi
1 kare çikolata

Ara
Küçük bi elma

Akşam 19.30da :KK43:
1 kase yayla çorbası
Küçük boy bi patatesi baharatlayıp yağlı kağıtta pişirdim (eşim alış veriş yapacaktı işi çıkıp eve gelmeyince evde olan en masum şeylerden bişeyler yaptım.. son yoğurttan da çorba :KK66: )
Sabahtan kalma lor salatasında azcık..

Çikolata fazla oldu ama bugün regl oldum.. tatlı krizimi bastırmaya çalışıyorum :KK43:

Spor yapabileceğimi sanmıyorum :KK43:
Karın ve bel ağrısı yaşıyorum..
Afiyet olsun bol tatlılı geçmiş gün :)

Merhaba kızlar
Menü veriyorum

Sabah
2kabak mücver ünsüz yağsız
1 yumurta
1kk peynir
2ceviz
1twtli kaşığı organik kuşburnu marmelat

Ara
1 elma

Öğlen
Buharda haşlanmış karnabahar 1kase yoğurt

Ara
Yeşil çay

Akşam
Pırasa yemeği

Simdide sade türk kahvesi içiyorum
Afiyet olsun

Günaydın fit hatunlar...

Malum bugün perşembe :KK8:

Yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacak..:süslü:

Bugün ekstra dikkat edelim.. 1 gün 1 gündür.. hiç olmazsa 100 gr eksi çıkalım dimi?? 400 grama kadar çıkar istersek :KK66:

Bugün elimizden geldikçe akşamı erken kapatalım.. birincilere haftasonu cıss ödülü var ona göre:super:

Hadi görim sizi kızlar...
İnşallah:dua:

Bugün tartıya çıkınca ben şookkkkk (iyi anlamda)yarında böyle olursa hafta sonu cıss coss falan yemem ödülde olsa motivasyon tavan
En son 1 kilomuydu eksi :)) Anlaşılan dahada gitmiş :super:

Herkese günaydın. Bol hapsirikli bi sabaha uyandim.Kendimi gectim de oğlum yeni atlatmisti inşallah ona bulastirmam tekrar.
Geçmiş olsun canım,

Canım canın istemesede ara öğün de yapmaya çalış bende aylarca aç kaldım resmen ekmek yok tatlı yok paketlenmiş abur çubuk çikolata hiç birşey yemiyordum sadece akşam yemeği yiyordum buna rağmen hiç kilo veremedim metabolizma yavaşlıyor
E sen vucudu kitlemişssin ya çok sağlıksız. Neyse deneyiplemiş görmüş olmuşsun :)

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda gelirsin inşallah

Günaydın kızlar inanın akşam olduğu zaman eve giriyorum biri kolumdan diğeri bacağımdan çekiştiriyor. Her akşam spor yapayım diyorum ama tüm enerjimi tüketiyorlar. 11 den önce yatmıyorlarda. Spor konusunda çok iktirsarsızım
Dünkü Menüm Sabah8: 1 yumurta+ 1 yumurtanın sarısı, peynir, zeyt,n , 1 dilim tbe
Ara 10.00: 1 armut, 4 badem
Öğlen 12:00 : 1 tavada yumurta, peynir,yoğurt, 1 dilim tbe (patates, makarna vardı menüde yemedim )
Ara 15:00 1 armut, 5 çiğ fındık
Akşam 19:00 1 kase çorba, salata , 1 dilim börek
2 lt su

Günaydın kızlar inanın akşam olduğu zaman eve giriyorum biri kolumdan diğeri bacağımdan çekiştiriyor. Her akşam spor yapayım diyorum ama tüm enerjimi tüketiyorlar. 11 den önce yatmıyorlarda. Spor konusunda çok iktirsarsızım
Dünkü Menüm Sabah8: 1 yumurta+ 1 yumurtanın sarısı, peynir, zeyt,n , 1 dilim tbe
Ara 10.00: 1 armut, 4 badem
Öğlen 12:00 : 1 tavada yumurta, peynir,yoğurt, 1 dilim tbe (patates, makarna vardı menüde yemedim )
Ara 15:00 1 armut, 5 çiğ fındık
Akşam 19:00 1 kase çorba, salata , 1 dilim börek
2 lt su
Afiyet olsun cnm.. börek yerine daha sağlıklı bi yemek seçseydin süper menü olacaktı ;) spor bende çok istikrar sağlayamıyorum kii..2 gün var 2 gün yok :( şimdi bide dersler başladı.. iyice zorlanıyorum..

Bu arada regl oldum dünki tatlı yicekler ondan.. bu şekilde atlatmaya çalıştım napim ;)

Afiyet olsun cnm.. börek yerine daha sağlıklı bi yemek seçseydin süper menü olacaktı :KK66: spor bende çok istikrar sağlayamıyorum kii..2 gün var 2 gün yok :KK43: şimdi bide dersler başladı.. iyice zorlanıyorum..

Bu arada regl oldum dünki tatlı yicekler ondan.. bu şekilde atlatmaya çalıştım napim :KK66:
Ben normalde tatlıyı sevmem öyle tatlı krizi falan olmam derdim. Günlük vucuduma şeker sadece meyveyle girer. Ama rejim yapınca yasaklar ço cazip gelirya, hele regl dönemi Allah'ım Saldırasım geliyor resmen. Bu benmiyim diyorum :))) Evet bencede iyi atlatmışsın :))
Ahh şu spor tam anlamıyla girse hayatımıza patır patır gidecek aslında da, sporsuz sadece beslenmeyle pek olmuyor.

saricicek123 saricicek123 canim benim kahvaltim yillardir misir gevregi sut seklinde o yüzden bunyen alışkın :)

Zararlarıymış
  1. Şeker miktarının fazlalığı: Birçok kişi tarafından sevilerek tüketilen bu kahvaltılık gevreklerin yapısında bulunan yüksek miktarda şeker, düzenli olarak her gün mısır gevreğiyle kahvaltı yapan kişilerin obezite riski altında bulunduklarını belirtmişlerdir.
  2. Yabancı maddeler içermesi: Tahıl ve mısır gevreklerindeki en tehlikeli özellik GDO’lu yani genetiği değiştirilmiş organizmaların katıksıyla elde edilmeleridir. GDO’lu mısırlardan yapılan kahvaltılık gevrekler, diğer tüm sağlık risklerine aynı zamanda kanser ve iç organların yıpranması sorunlarını de ekleyebilecek niteliktedir.
  3. Tuz oranının fazlalığı: Şeker miktarını tepki çekmemek adına daha düşük miktarlarda belirten üreticiler, şeker oranının azalmasıyla doğru orantılı olarak tuz oranını artırıyor ve böylece fazla tuz miktarı, sürekli bu ürünlerden tüketen kişiler için kalp krizi geçirme riskini artıyor. Kalp krizi olmasa bile yüksek tansiyona yol açabiliyor.
Düzenli ve sağlıklı kilo vermek için buluştuk. Sabahları daha sağlıklı kahvaltı menüsü hazırlayabiliriz canım. Alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil biliyorum ama deneyedebiliriz. Bence bi düşün sonra kahvaltı menüleri hazırlayalım beraber istersen :KK19:

saricicek123 saricicek123 hippocum da bana kahvalti düşünüp duruyormuş :) hepinize çok cok teşekkür ederim.Aşırı aşırı yemek seçen biri olduğum için kahvaltılı bir sey yemiyorum diyebilirim.Ama bundan sonra cabalicam söz :)
Benim en sevdiğim öğün kahvaltı, tabi hafta sonları, hafta içi standart oluyor. Çok özgür hissediyorum. Nasıl bir aşksa :))
Tost yiyebilirsin, sucuk, bol yeşillikli salata 1 dilim ekmekle, krep yapabilirsin bunlar en zararsızları diğerlerini saymıyorum :))))
Yarının menüsünü bekleyelim bakalım şöyle güzel bi kahvaltı çıksın ortaya inşallah :KK200:

Benim en sevdiğim öğün kahvaltı, tabi hafta sonları, hafta içi standart oluyor. Çok özgür hissediyorum. Nasıl bir aşksa :))
Tost yiyebilirsin, sucuk, bol yeşillikli salata 1 dilim ekmekle, krep yapabilirsin bunlar en zararsızları diğerlerini saymıyorum :))))
Yarının menüsünü bekleyelim bakalım şöyle güzel bi kahvaltı çıksın ortaya inşallah :KK200:
Valla kizartmalar sucuklar börekler pogacalar olunca benim de en sevdigim öğün kahvaltı oluyordu :D yarın sizi kizdirmayacak bi kahvalti yapayim bari :)

Valla kizartmalar sucuklar börekler pogacalar olunca benim de en sevdigim öğün kahvaltı oluyordu :KK70: yarın sizi kizdirmayacak bi kahvalti yapayim bari :)
Bak tost ye tamam ama gün içinde başka ekmek yok ;) salatalık,zeytin,yeşillik,kapya biber,şekersiz çay... al sana sağlıklı kahvaltı işte.. bide merak ettim krep seviyo musun?? Tam buğdaydan krep yapabilirsin evde.. arasına peynir ekle..

Back
X