Dev portakal görünümlü greyfurt tadında bir meyve iki sene öncesine kadar bende bilmiyordum canım hem yağcyakıcı özelliğine varmışMenü yine cok guzel de pomelo ne gı cahilligime ver
Sen ne enerjik bir hatunsun yav heryere yetiyorsun
nabıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ooo afiyet olsun o zaman yarasinDev portakal görünümlü greyfurt tadında bir meyve iki sene öncesine kadar bende bilmiyordum canım hem yağcyakıcı özelliğine varmış
Kııııızzzz evetSen ne enerjik bir hatunsun yav heryere yetiyorsun
Takip ediyorum senin takımı hepsi süperler taraftar gibi oldum yahu takım tutuyorum cumaları sonuçları heyecanla bekliyorum ama yeni transferin bernacım süperKııııızzzz evet
Benim takım çok kalabalık az sakin olaydı o zaman tam zamanlı hem bura hem orası idare ederdim deçok kalabalık anca yetişiyom ama burayı takipteyim hep
Ayyy tut tut ben 7. Takım kptanı değilken aynı sen gibi dışarıdan takip eder 7. Takımı tutardım başarılar da derdim her perşembe totem yapmıştımTakip ediyorum senin takımı hepsi süperler taraftar gibi oldum yahu takım tutuyorum cumaları sonuçları heyecanla bekliyorum ama yeni transferin bernacım süper
Takip ediyorum senin takımı hepsi süperler taraftar gibi oldum yahu takım tutuyorum cumaları sonuçları heyecanla bekliyorum ama yeni transferin bernacım süper
Ayyy tut tut ben 7. Takım kptanı değilken aynı sen gibi dışarıdan takip eder 7. Takımı tutardım başarılar da derdim her perşembe totem yapmıştım
Berna bomba gibi girdi listeyeeeeaz kalsın derece yapıyordu ilk girişiyle valla
Oglen hem corba hem pilav sabah ve aksam da ekmek sanki biraz fazla gibi geldi bana canımMenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk.peynir 5 zeytin
Salatalık domates ve 1 dilim tbekmegi
Ara sade kahve 2 ceviz yarim.k incir
Ögle: 1.5 kepce çorba 3.kasik p pilavı
1 kaşık tavuk
Akşam 16.00: 5 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt yarim dilim tbekmegi
Ara 19.30: 1 avuç karışık çerez ve şekersiz çay
Su 2 litre
Güzel menü olmuş canım. Aralarda atistirmak icin cantanda cig kuruyemisler bulundur findik badem vs.cok uzun sure ac kalmis olmazsin.Suyu da artirmayi dene.Selam
Menümü vereyim
Sabah mercimek çorba içtim çünkü baya titreyerek uyandım
Domates ve bol yeşillik yedim.
Öğlen kahve içtim koşturdum bugün baya birşey yiyemedim valla
Akşam yine mercimek çorba limonlu ve 3 tane köfte yedim. Bol bol su içtim ama suyu kaç bardak içtim bilmiyorum şişe olarak 3 küçük şişe su yani.
Valla vize zamanı olduğundan sütsüz şekersiz kahveye abandım bu aralar suyu unuttum gibi ama bugün özellikle dikkat ettim sadece 1türk kahvesi ile geçiştirdim.Güzel menü olmuş canım. Aralarda atistirmak icin cantanda cig kuruyemisler bulundur findik badem vs.cok uzun sure ac kalmis olmazsin.Suyu da artirmayi dene.
Ay bilmiyorum valla hazır mıyım korkuyorum yetişebilecek miyim ben çocuklara nasıl doğuracağım hepsi korkutuyor beni kuzumOyyyyy yarısı bitti he vay be gülbişimmmm
Erkek anası olacaksın heee
Hazır mısın peki
Kızlar bana hastalık iyice yerleşmeye başladı bugünlük kusuruma bakmayın..
opuyorum sizi
Ay senin paniklerini sevsinlerAy bilmiyorum valla hazır mıyım korkuyorum yetişebilecek miyim ben çocuklara nasıl doğuracağım hepsi korkutuyor beni kuzum
Dikkat et kendineee bitki caylarini eksik etme.mucik mucuk :)Kızlar bana hastalık iyice yerleşmeye başladı bugünlük kusuruma bakmayın..
opuyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?