Sensin ŞİŞKO

Kııııızzzz evet
Benim takım çok kalabalık az sakin olaydı o zaman tam zamanlı hem bura hem orası idare ederdim deçok kalabalık anca yetişiyom ama burayı takipteyim hep
Takip ediyorum senin takımı hepsi süperler taraftar gibi oldum yahu takım tutuyorum cumaları sonuçları heyecanla bekliyorum ama yeni transferin bernacım süper

Takip ediyorum senin takımı hepsi süperler taraftar gibi oldum yahu takım tutuyorum cumaları sonuçları heyecanla bekliyorum ama yeni transferin bernacım süper
Ayyy tut tut ben 7. Takım kptanı değilken aynı sen gibi dışarıdan takip eder 7. Takımı tutardım başarılar da derdim her perşembe totem yapmıştım
Berna bomba gibi girdi listeyeeeeaz kalsın derece yapıyordu ilk girişiyle valla

Teveccuhunuz efendim

6 Kasım Pazartesi spor listesi

1.sem35
40dk koşu:160 puan

2.matematik61:
500 ip=100
100 bölgesel =20
60 dk yürüyüş =120
Toplam=240 puan

Menumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta kk.peynir 5 zeytin
Salatalık domates ve 1 dilim tbekmegi

Ara sade kahve 2 ceviz yarim.k incir

Ögle: 1.5 kepce çorba 3.kasik p pilavı
1 kaşık tavuk

Akşam 16.00: 5 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt yarim dilim tbekmegi

Ara 19.30: 1 avuç karışık çerez ve şekersiz çay

Su 2 litre

Oglen hem corba hem pilav sabah ve aksam da ekmek sanki biraz fazla gibi geldi bana canım

Selam
Menümü vereyim
Sabah mercimek çorba içtim çünkü baya titreyerek uyandım
Domates ve bol yeşillik yedim.
Öğlen kahve içtim koşturdum bugün baya birşey yiyemedim valla
Akşam yine mercimek çorba limonlu ve 3 tane köfte yedim. Bol bol su içtim ama suyu kaç bardak içtim bilmiyorum şişe olarak 3 küçük şişe su yani.

Güzel menü olmuş canım. Aralarda atistirmak icin cantanda cig kuruyemisler bulundur findik badem vs.cok uzun sure ac kalmis olmazsin.Suyu da artirmayi dene.

Güzel menü olmuş canım. Aralarda atistirmak icin cantanda cig kuruyemisler bulundur findik badem vs.cok uzun sure ac kalmis olmazsin.Suyu da artirmayi dene.
Valla vize zamanı olduğundan sütsüz şekersiz kahveye abandım bu aralar suyu unuttum gibi ama bugün özellikle dikkat ettim sadece 1türk kahvesi ile geçiştirdim.

Benden de herkese iyi geceler kızlar. Saat 10da esim de oglum da uyumustu.Aldim cayimi girdim battaniyenin altina kafami dinledim.Simdi de oglunu yedirdim ben yatar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…