- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
İnşallah :)O zaman toplam 10 kilo vermiş olarak görücek süper bu
Canın tatli istediginde tarcinli süt ic canım. Hatta yaninda cubuk tarcin tasi tum iceceklerine katabilirsin.Diğer öğünler güzel. Kedicik icin de cok sevindim.Günaydın baltan tatlı bacılar. Bugün güzel bir gün dün size menümü veremedim bugün vereyim dün aynı zamanda eczanede tartıldım. 84 kiloyum. 1 kilo vermişim alkış bana
Dün sabah standart bir kahvaltı yaptım ama reçel vs. Şekerli gıda yoktu.
İşte sadece pekmez vardı tatlı olarak tahinsiz bir üzüm pekmezi Hatay’dan geldi. İşte domates peynir salatalık yeşillik falan
Öğlen ise birazcık çikolata yedim çünkü regl çok üzülüyorum bu konuda bahanem de mutsuzdum dan ibaret
Akşam da tavuk ve salata yedim protein aldım yani.
Bu arada kedişe ev buldukTedavisi veterinerde sürüyor
Ohhh gitsin kilolar,Evettt korkulu rüyamız regl dönemlerimizi ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi tatlı ihtiyacı için de bernacım bahsetmiş tarçınlı süt bazende kuru meyve iş görüyor bir dene derim onun dışında menü güzel canım, minnoş için çok sevindimGünaydın baltan tatlı bacılar. Bugün güzel bir gün dün size menümü veremedim bugün vereyim dün aynı zamanda eczanede tartıldım. 84 kiloyum. 1 kilo vermişim alkış bana
Dün sabah standart bir kahvaltı yaptım ama reçel vs. Şekerli gıda yoktu.
İşte sadece pekmez vardı tatlı olarak tahinsiz bir üzüm pekmezi Hatay’dan geldi. İşte domates peynir salatalık yeşillik falan
Öğlen ise birazcık çikolata yedim çünkü regl çok üzülüyorum bu konuda bahanem de mutsuzdum dan ibaret
Akşam da tavuk ve salata yedim protein aldım yani.
Bu arada kedişe ev buldukTedavisi veterinerde sürüyor
HarikaSin canımKızlarrrr bugün eski kotlarımdan giydim vee olduu birazcık minnacık simit yaptı belde amaa olduu yuppiiii
Ayyy haftasonları böyle oluyo canım evin dışındaki yiyecekler hep cıss coss sevmiyorum haftasonunuBen de menü vereyim kötü oldu ama..Sabah cok gec kalktik.
Sabah 13.00
Tost (bugün 2 dilim ince sucuk ekledim)
10 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Sekersiz cay
Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem
Aksam maalesef yok.
4te evden ciktik.Buraya gelisimiz 6 oldu.Caya gelmistik.pasta borek var hicbirini yemedim oylece kaldim
Aynen öyle. Neyse aksam yemegi olmadi ama en azindan bugünü de saglam atlatrim.Biraz basim agriyo gibi.Sanirim acliktan.Eve gidince bi süt icerim.Ayyy haftasonları böyle oluyo canım evin dışındaki yiyecekler hep cıss coss sevmiyorum haftasonunu
Bizimki pek yarışma degil canim diyet arkadasligi.Aktif katilim beklentimiz.Sadece menu yaz git durumu degil.yazacaksin yorum yapacaksin muhabbet edeceksin kaynanani cekistireceksin benim gibiYarışmaya ben de katılabilir miyim?
Ben de iyiyim canim taşındım 1 aydır onla uğraşıyorum bebis büyümüş masallah yolu yarılamışsın cok öpüyorumİyiyiz canım asıl sen nasılsın bir kayboldun gittin yahu
züper anlatmışsın balım bu arada benim kv gittiBizimki pek yarışma degil canim diyet arkadasligi.Aktif katilim beklentimiz.Sadece menu yaz git durumu degil.yazacaksin yorum yapacaksin muhabbet edeceksin kaynanani cekistireceksin benim gibiher gün menu spor yazip her cuma da kilo bildirimi yapiyoruz.Aktif olacaksan hosgeldin buyur :)
Senin kv uzakta mi canim.Haftasonu ya herkes gezmelerde heralde.züper anlatmışsın balım bu arada benim kv gitti
İzmirde canım. heralde herkes gezmelerdeSenin kv uzakta mi canim.Haftasonu ya herkes gezmelerde heralde.
Seyyy kem kum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?