Sensin ŞİŞKO

Günaydın baltan tatlı bacılar. Bugün güzel bir gün dün size menümü veremedim bugün vereyim dün aynı zamanda eczanede tartıldım. 84 kiloyum. 1 kilo vermişim alkış bana
Dün sabah standart bir kahvaltı yaptım ama reçel vs. Şekerli gıda yoktu.
İşte sadece pekmez vardı tatlı olarak tahinsiz bir üzüm pekmezi Hatay’dan geldi. İşte domates peynir salatalık yeşillik falan
Öğlen ise birazcık çikolata yedim çünkü regl çok üzülüyorum bu konuda bahanem de mutsuzdum dan ibaret
Akşam da tavuk ve salata yedim protein aldım yani.

Bu arada kedişe ev bulduk Tedavisi veterinerde sürüyor

Canın tatli istediginde tarcinli süt ic canım. Hatta yaninda cubuk tarcin tasi tum iceceklerine katabilirsin.Diğer öğünler güzel. Kedicik icin de cok sevindim.

Ohhh gitsin kilolar,Evettt korkulu rüyamız regl dönemlerimizi ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi tatlı ihtiyacı için de bernacım bahsetmiş tarçınlı süt bazende kuru meyve iş görüyor bir dene derim onun dışında menü güzel canım, minnoş için çok sevindim

Düzensiz haftasonu menüm

Sabah 9 iki kayısı
10 kahvaltı 2 kaşık lor 3 yeşil biber 1 yumurtalı omlet, domates, 2 yeşil zeytin Şekersiz çay yarım dilim ekmek
14: 5 orta boy kestane
15:30 iki haşlanmış yumurta beyazı, salata
18 :1 küçük ayva
Emin değilim yoğurt yiyebilirim daha yemedim

Ben de menü vereyim kötü oldu ama..Sabah cok gec kalktik.

Sabah 13.00
Tost (bugün 2 dilim ince sucuk ekledim)
10 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Sekersiz cay

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
10 cig badem

Aksam maalesef yok.

4te evden ciktik.Buraya gelisimiz 6 oldu.Caya gelmistik.pasta borek var hicbirini yemedim oylece kaldim

Ayyy haftasonları böyle oluyo canım evin dışındaki yiyecekler hep cıss coss sevmiyorum haftasonunu

Ayyy haftasonları böyle oluyo canım evin dışındaki yiyecekler hep cıss coss sevmiyorum haftasonunu
Aynen öyle. Neyse aksam yemegi olmadi ama en azindan bugünü de saglam atlatrim.Biraz basim agriyo gibi.Sanirim acliktan.Eve gidince bi süt icerim.

Yarışmaya ben de katılabilir miyim?
Bizimki pek yarışma degil canim diyet arkadasligi.Aktif katilim beklentimiz.Sadece menu yaz git durumu degil.yazacaksin yorum yapacaksin muhabbet edeceksin kaynanani cekistireceksin benim gibi her gün menu spor yazip her cuma da kilo bildirimi yapiyoruz.Aktif olacaksan hosgeldin buyur :)

züper anlatmışsın balım bu arada benim kv gitti

Kızlarrrr nerdeeee menülerr mer93 North River @tuzsuz_ruh tevafuk55
Bekliyorum valla telf. elimde
Seyyy kem kum pek iç açıcı değil şehit dışındayım ve dengesiz bir menü

Sabah (9:00)
1yumurta
1kk peynir

Öğle(14:00)
3kofte
Salata

Ara(17:00)
Sade kahve
4tanr serçe parmak kadar sarma

Aksam(19:00)
1kk peynir
1dlm köy ekmeği
2tatli kaşığı acılı ezme

Şu:2lt spor: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…