Sensin ŞİŞKO

Günaydın kızlar
Cok geçmiş olsun canım. Ac kalmissin resmen.

matematik61 bugün durum nasıl balım bakabildin mi?
Yok canim daha bakmadim.oglum sabah uyandi daha uyumaz dedim ama halim yoktu bikac oyuncak attim yatagina ciktim odadan uyumus kalmisim o da oynarken uyumus sok oldum :) 10da kalktik sonra da kardesim geldi trabzondan birazdan bakcam.inşallah gitmistir artilar

Ayy iyi olmuş canım, oo gözün aydın kardeş gelmiş ne güzel , inşallah

Gecmis olsun canim hicbiseyte yiyememissin

Ya bak gördün mü kilo yapacak birşey yapmadın ki zaten balım ohhh süper ozaman
Aynen valla rahatladim.bugün de dünkü gibi beslencem yarina güzel bi eksi gelir inşallah. Gec kalktim kardesim de gelince hala kahvalti yapmadim gerci.

Kızlarr 3 gibi ev görmesine gidiyoruz komşularla hadi bakalım gazam mübarek olsun şimdiden accuk süsleneyim bayadır görmeyenler var bakalım birşey diyen olacakmı kilo konusunda

Kızlarr 3 gibi ev görmesine gidiyoruz komşularla hadi bakalım gazam mübarek olsun şimdiden accuk süsleneyim bayadır görmeyenler var bakalım birşey diyen olacakmı kilo konusunda
Bence farkedecekler :) Kuzum 3 cocukla gezmesi zor olmuyo mu ben bi taneyle cikamiyorum evde.
Benin odun kardesim abla bosver diyeti sana ölüm orucu lazim dedi

Cok uyuyunca öyle oldu
Bence farkedecekler :) Kuzum 3 cocukla gezmesi zor olmuyo mu ben bi taneyle cikamiyorum evde.
Benin odun kardesim abla bosver diyeti sana ölüm orucu lazim dedi
Anam var, ikizlerden biri ve büyük kız benimle gelecek arabayla gidicem zaten birde komşularla olunca bebiş bana kalmıyor herbirinin kucağında geziyo sağolsunlar. Vay odun Vayyyy

Anam var, ikizlerden biri ve büyük kız benimle gelecek arabayla gidicem zaten birde komşularla olunca bebiş bana kalmıyor herbirinin kucağında geziyo sağolsunlar. Vay odun Vayyyy
O da dogru.Ben de arkadaslarla cikinca cocuk sikilirsa onlar sirayla alip gezdiriyo ben oturuyorum Benim anam da gelecek 2 hafta sonra nasipse.

Ay maşallah ne güzel olmuş darısı bana benim sancım çoktu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…